reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ja od paru dniu wychowuje moje dzieci i jeszcze kogos;-):-D .Malego świnka morskiego:-) ktorego Natan dostal od chrzestnego(weterynarza).Śmieszny jest taki maly i kudlaty caly czarny i ma jaedna lape biala.

reklama
Dzien dobry :-) wstałam o 4.26 przywoływana bolejacym głosikiem mojego skarbusia :tak: :tak: :tak: nie wiem co sie stało, nie chciała powiedzieć ale już nie dała mi zasnąć :no: :no: :no: M wyprowadza mnie z róznowagi od rana, wielkie hrabiostwo obrażone, ze nei zrobiłam kanapeczek i w ogóle dlaczego jest piątek, bo on chce szynkę!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :confused2: :confused2: :confused2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ehhhh, szkoda gadać....
w pracy znów będzie dzień biegania, kserowania, drukowania, wymieniania papierów :growl: :growl: :growl: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
na szczęście mogę rozpocząć dzień od kawy:-) cynamonowej bułeczki :-) i forum bb :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

tylko gdzie??? z takim pustym portfelem :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sad: :sad: :sad: :sad: :oo:

a teraz moze uda mi się pochwalić co wyczarowałam na wczorajszy obiadek :-p :-p :-p :-p

Elen życie jest po prostu piekne...............tylkopo co te nasze chłopy,
muszą nam o sobie przypominać...............:no: :no: :no: :no:

u nas również z naszym portfelem o wakacjach możemy zapomnieć:-(

a co do obiadu u nas wczoraj były parówki,
szczyt moich osiągnięć kulinarnych:-p ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

musiałam wyśłuchac żali babci przez telefon,
a Wy sobie klikałyście i klikałyście:dry: :cool2: :-p

i co teraz ja juz nie mam czasu poklikać:baffled: :-( :-( :-( :-(

reklama
Dosoria link dla Ciebie (na zelkach jest napis ze od 3 roku-pytalam lekarki i farmaceuty i mowia ,ze to w zasadzie chodzi oto ab mlodsze dziecko sie nie zaksztsilo.Natan nic innego nie chce wiec dostaj te na razie bo w plynie nie wypije.A technike jedzenia zelek ma juz dopracowana)
KUBUŚ PUCHATEK WITAMINY DLA DZIECI + GRATIS od SS (175801190) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki, :elvis:
jestem ciekaw czy moje dziecko bedzie umiało je ssac????:cool2:

mozna je kupic w aptece????

Do góry