reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
A ja od paru dniu wychowuje moje dzieci i jeszcze kogos;-) .Malego świnka morskiego:-) ktorego Natan dostal od chrzestnego(weterynarza).Śmieszny jest taki maly i kudlaty caly czarny i ma jaedna lape biala.
:-) :-)
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Kurde, Oli zrobił dziś już 4 kupy
A mi zostały jeszcze 2 pampersy
A mi zostały jeszcze 2 pampersy
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen moje dzieci myja same.
a jak dokładnie są umyte?? poprawiasz po nich??
hanti
Lipcowe Mamy '05
Dzien dobry :-) wstałam o 4.26 przywoływana bolejacym głosikiem mojego skarbusia nie wiem co sie stało, nie chciała powiedzieć ale już nie dała mi zasnąć M wyprowadza mnie z róznowagi od rana, wielkie hrabiostwo obrażone, ze nei zrobiłam kanapeczek i w ogóle dlaczego jest piątek, bo on chce szynkę!!! ehhhh, szkoda gadać....
w pracy znów będzie dzień biegania, kserowania, drukowania, wymieniania papierów
na szczęście mogę rozpocząć dzień od kawy:-) cynamonowej bułeczki :-) i forum bb :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
tylko gdzie??? z takim pustym portfelem
a teraz moze uda mi się pochwalić co wyczarowałam na wczorajszy obiadek
Elen życie jest po prostu piekne...............tylkopo co te nasze chłopy,
muszą nam o sobie przypominać...............
u nas również z naszym portfelem o wakacjach możemy zapomnieć:-(
a co do obiadu u nas wczoraj były parówki,
szczyt moich osiągnięć kulinarnych ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
buahahahhahhaaaaaaaa co do obiadu u nas wczoraj były parówki,
szczyt moich osiągnięć kulinarnych ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
prawie jakbym jadła super wypasiony obiad przygotowany przez M ;-)
AgaR.
Fanka BB :)
Dosoria link dla Ciebie (na zelkach jest napis ze od 3 roku-pytalam lekarki i farmaceuty i mowia ,ze to w zasadzie chodzi oto ab mlodsze dziecko sie nie zaksztsilo.Natan nic innego nie chce wiec dostaj te na razie bo w plynie nie wypije.A technike jedzenia zelek ma juz dopracowana)
KUBUŚ PUCHATEK WITAMINY DLA DZIECI + GRATIS od SS (175801190) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUŚ PUCHATEK WITAMINY DLA DZIECI + GRATIS od SS (175801190) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Dosoria link dla Ciebie (na zelkach jest napis ze od 3 roku-pytalam lekarki i farmaceuty i mowia ,ze to w zasadzie chodzi oto ab mlodsze dziecko sie nie zaksztsilo.Natan nic innego nie chce wiec dostaj te na razie bo w plynie nie wypije.A technike jedzenia zelek ma juz dopracowana)
dzięki,
jestem ciekaw czy moje dziecko bedzie umiało je ssac????
mozna je kupic w aptece????