reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja od paru dniu wychowuje moje dzieci i jeszcze kogos;-):-D .Malego świnka morskiego:-) ktorego Natan dostal od chrzestnego(weterynarza).Śmieszny jest taki maly i kudlaty caly czarny i ma jaedna lape biala.

reklama
Dzien dobry :-) wstałam o 4.26 przywoływana bolejacym głosikiem mojego skarbusia :tak: :tak: :tak: nie wiem co sie stało, nie chciała powiedzieć ale już nie dała mi zasnąć :no: :no: :no: M wyprowadza mnie z róznowagi od rana, wielkie hrabiostwo obrażone, ze nei zrobiłam kanapeczek i w ogóle dlaczego jest piątek, bo on chce szynkę!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :confused2: :confused2: :confused2: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ehhhh, szkoda gadać....
w pracy znów będzie dzień biegania, kserowania, drukowania, wymieniania papierów :growl: :growl: :growl: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
na szczęście mogę rozpocząć dzień od kawy:-) cynamonowej bułeczki :-) i forum bb :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

tylko gdzie??? z takim pustym portfelem :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sad: :sad: :sad: :sad: :oo:

a teraz moze uda mi się pochwalić co wyczarowałam na wczorajszy obiadek :-p :-p :-p :-p

Elen życie jest po prostu piekne...............tylkopo co te nasze chłopy,
muszą nam o sobie przypominać...............:no: :no: :no: :no:

u nas również z naszym portfelem o wakacjach możemy zapomnieć:-(

a co do obiadu u nas wczoraj były parówki,
szczyt moich osiągnięć kulinarnych:-p ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

musiałam wyśłuchac żali babci przez telefon,
a Wy sobie klikałyście i klikałyście:dry: :cool2: :-p

i co teraz ja juz nie mam czasu poklikać:baffled: :-( :-( :-( :-(

reklama
Dosoria link dla Ciebie (na zelkach jest napis ze od 3 roku-pytalam lekarki i farmaceuty i mowia ,ze to w zasadzie chodzi oto ab mlodsze dziecko sie nie zaksztsilo.Natan nic innego nie chce wiec dostaj te na razie bo w plynie nie wypije.A technike jedzenia zelek ma juz dopracowana)
KUBUŚ PUCHATEK WITAMINY DLA DZIECI + GRATIS od SS (175801190) - Aukcje internetowe Allegro

dzięki, :elvis:
jestem ciekaw czy moje dziecko bedzie umiało je ssac????:cool2:

mozna je kupic w aptece????

Do góry