reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej :)

Ale Wam fajnie, że macie takie super wyjazdy na wakacje. Mnie w tym roku ominie, chociaż też upatrzylam sobie Grecję na wakacje. W koncu okazalo się, że R wyjezdza slużbowo do Stanow. A do tego remont, przeprowadzka, ja w ciąży i tak jakoś rozeszło się po kościach, bo wyszlo na to, że za dużo kłopotu. Nawet do Gdańska nie pojedziemy, bo się nie wyrobimy :-(

Może za rok się uda - wtedy bym miala taką sytuację jak Aga R - Maciek jeszcze nie skonczy 3 lat, młodsze już troszkę odchowane. Hmm... ale z drugiej strony to Wam powiem, że jako.ś nie wyopbrażam sobie wakacji z dwójką dzieci. To chyba wiąże się z bieganiem za nimi i czy mozna wtedy odpocząć? :confused:
Ja byłam w tamtym roku we Włoszech z dziećmi i odpoczełam:tak: :tak:
No nie jest to odpoczynek taki jak jest się samemu, ale ja wspominam to bardzo miło:-)
Tylko na plaży byliśmy 2 razy i to dość krótko, ponieważ Oli upodobałsobie jedzenie piasku, myślę, że teraz będzie lepiej pod tym względem

reklama
My po szczepieniu, Oli był bardzo dzielny prawie nie płakał, a waży 12 kg
Za to Wiktoria dała czadu:eek: :baffled: , darła się na całą przychodnie:szok: :szok:

Hej :)

Ale Wam fajnie, że macie takie super wyjazdy na wakacje. Mnie w tym roku ominie, chociaż też upatrzylam sobie Grecję na wakacje. W koncu okazalo się, że R wyjezdza slużbowo do Stanow. A do tego remont, przeprowadzka, ja w ciąży i tak jakoś rozeszło się po kościach, bo wyszlo na to, że za dużo kłopotu. Nawet do Gdańska nie pojedziemy, bo się nie wyrobimy :-(

Może za rok się uda - wtedy bym miala taką sytuację jak Aga R - Maciek jeszcze nie skonczy 3 lat, młodsze już troszkę odchowane. Hmm... ale z drugiej strony to Wam powiem, że jako.ś nie wyopbrażam sobie wakacji z dwójką dzieci. To chyba wiąże się z bieganiem za nimi i czy mozna wtedy odpocząć? :confused:
Pojedziemy razem i zrobimy sobie dyzury co drugi dzien bedzie wolny;-) :-)

Pojedziemy razem i zrobimy sobie dyzury co drugi dzien bedzie wolny;-) :-)

to jest myśl :tak: trzeba bedzie zaplanowac wyprawę na czerwiec - wtedy nasze lipcowe maluchy nie skonczą 3lat i może uda się jakoś taniej? ;-)

jeeeeeeeeeeju, a ja juz bym sobie gdzieś pojechała. Tylko z R :happy:

No i moja Maciejka ma gips na 3 tygodnie - ZYCIE JEST PIEKNE:cool2: :elvis: :-)
:szok: :szok: :szok: okurde to Ci nie zazdroszę :eek: :eek: Twojemu Maćkowi zreszta też nie :no: :no: :no:
Elficzku na odpoczynek nie mam czasu:cool2: , ale przeciez niebawem urodze i bede sie lenic;-) ;-) ;-) :baffled: :baffled: :baffled: :eek:
he he he he he he he
to jest myśl :tak: trzeba bedzie zaplanowac wyprawę na czerwiec - wtedy nasze lipcowe maluchy nie skonczą 3lat i może uda się jakoś taniej? ;-)

jeeeeeeeeeeju, a ja juz bym sobie gdzieś pojechała. Tylko z R :happy:
to nam się ciężaróweczka rozmarzyła...Gazelko moze za kilka lat ???:-p :dry: :cool2:

reklama
:szok: :szok: :szok: okurde to Ci nie zazdroszę :eek: :eek: Twojemu Maćkowi zreszta też nie :no: :no: :no:

he he he he he he he

to nam się ciężaróweczka rozmarzyła...Gazelko moze za kilka lat ???:-p :dry: :cool2:

No niestety, hihi
Trzeba będzie poczekać, az małe misie pojada na kolonie :cool2: Tylko że wtedy już będę taka stara i pomarszczona, że za żadne skarby nie wyjdę na plażę :-p

Do góry