reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A my z Martuśką jedziemy w czerwcu do Grecji :-) Tralalala :-) Normalnie niezły zbieg okoliczności, jedziemy tego samego dnia, wprawdzie nie w to samo miejsce, ale całkiem niedaleko, więc może uda sie nam poopalać razem :-)

reklama
A my z Martuśką jedziemy w czerwcu do Grecji :-) Tralalala :-) Normalnie niezły zbieg okoliczności, jedziemy tego samego dnia, wprawdzie nie w to samo miejsce, ale całkiem niedaleko, więc może uda sie nam poopalać razem :-)

My chyba też tralalalaaa:cool2: :tak:
I jezscze jedynmi znajomymi:tak: :-) jezscze nie wiem gdzie, ale dziś ta kolezanka co wszystekigo nam wyszujuje wysłała mi fajny link. Wyspa grecka KOS i jakiś fajowy hotel dla rodzin z dziećmi:tak: I to nie tylko od 3 lat w góre (jak w wiekszości) ale tez dla maluszków od 0-2 latek:-)

tralalalalala:tak: :-p

hello:-)

ja tak na chwilkę...........poboczne wątki obskoczyłam
i na więcej nie mam dziś sił:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Otylka od dwóch dni wstaje po 5 rano i później
jest taka nie do życia,na wszystko płacze i ciągle się
ma focha,a ja wysiadam:eek: :-( :-( :-( :-( :-(

jutro się poprawię,bo przez spotkanko,pewnie nie będe mogła
ja z kolei spać:-p :-p :-p :-p :happy:

My chyba też tralalalaaa:cool2: :tak:
I jezscze jedynmi znajomymi:tak: :-) jezscze nie wiem gdzie, ale dziś ta kolezanka co wszystekigo nam wyszujuje wysłała mi fajny link. Wyspa grecka KOS i jakiś fajowy hotel dla rodzin z dziećmi:tak: I to nie tylko od 3 lat w góre (jak w wiekszości) ale tez dla maluszków od 0-2 latek:-)

tralalalalala:tak: :-p
Niania daj namiary na ten hotelik, bo my może za rok do Grecji pojedziemy to będzie jak znalazł:-p :cool2:

reklama
Hej :)

Ale Wam fajnie, że macie takie super wyjazdy na wakacje. Mnie w tym roku ominie, chociaż też upatrzylam sobie Grecję na wakacje. W koncu okazalo się, że R wyjezdza slużbowo do Stanow. A do tego remont, przeprowadzka, ja w ciąży i tak jakoś rozeszło się po kościach, bo wyszlo na to, że za dużo kłopotu. Nawet do Gdańska nie pojedziemy, bo się nie wyrobimy :-(

Może za rok się uda - wtedy bym miala taką sytuację jak Aga R - Maciek jeszcze nie skonczy 3 lat, młodsze już troszkę odchowane. Hmm... ale z drugiej strony to Wam powiem, że jako.ś nie wyopbrażam sobie wakacji z dwójką dzieci. To chyba wiąże się z bieganiem za nimi i czy mozna wtedy odpocząć? :confused:
Gazelkojasne,ze mozna.Jak dasz szkrabom piasek,wode,kamyszki to dzieci nie ma przez dlugie godziny;-) .Poza tym jest swietna zabawa,naprawde z dziecmi mozn wiele.Ja tylko nie pisalabym sie na wycieczke objazdowa z nimi ale wczasy mozna naprawde milo spedzic.Wiesz jak od czasu do czasu zapewni sie im jakies atrakcje typu plyniecie statkiem,zbieranie muszelek...blabla ba...to dzieci(nawet takie male)sa w siudmym niebie.Przynajmniej moje dzieci mialy wielka frajde.Dorian wakacje wspomina do dzis i z Natim co chwile ogladaja zdjecia.A my faktycznie wrocilismy wypoczeci i zrelaksowani.
Jeszcze chcialam napisac,ze grecy maja bardzo fajne podejscie do dzieci sa dla nich bardzo wyrozumiali.W Grecji jak idziesz ulica i ktos krzyczy i zlosci sie na dziecko to musi byc turysta:-p
Mnie sie podobalo,ze dzieci razem z rodzicami do poznych godzin przesiaduja w tawernach razem rozmawiaja,bawia sie,smieja(czasem niektorym maluchom sie przysnie;-) )
Na wakacjach trzeba dac na luz:tak: ;-) i moje dzieci razem z greckimi o godzinie 22.00 bawily sie swietnie na placu zabaw:tak: :-) (w dzien nie spotkalam zywej duszy na placu dla dzieci:no: :szok: :confused: :-)

Do góry