reklama
A my z Martuśką jedziemy w czerwcu do Grecji :-) Tralalala :-) Normalnie niezły zbieg okoliczności, jedziemy tego samego dnia, wprawdzie nie w to samo miejsce, ale całkiem niedaleko, więc może uda sie nam poopalać razem :-)
My chyba też tralalalaaa
I jezscze jedynmi znajomymi :-) jezscze nie wiem gdzie, ale dziś ta kolezanka co wszystekigo nam wyszujuje wysłała mi fajny link. Wyspa grecka KOS i jakiś fajowy hotel dla rodzin z dziećmi I to nie tylko od 3 lat w góre (jak w wiekszości) ale tez dla maluszków od 0-2 latek:-)
tralalalalala
hanti
Lipcowe Mamy '05
hello:-)
ja tak na chwilkę...........poboczne wątki obskoczyłam
i na więcej nie mam dziś sił:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Otylka od dwóch dni wstaje po 5 rano i później
jest taka nie do życia,na wszystko płacze i ciągle się
ma focha,a ja wysiadam :-( :-( :-( :-( :-(
jutro się poprawię,bo przez spotkanko,pewnie nie będe mogła
ja z kolei spać
ja tak na chwilkę...........poboczne wątki obskoczyłam
i na więcej nie mam dziś sił:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Otylka od dwóch dni wstaje po 5 rano i później
jest taka nie do życia,na wszystko płacze i ciągle się
ma focha,a ja wysiadam :-( :-( :-( :-( :-(
jutro się poprawię,bo przez spotkanko,pewnie nie będe mogła
ja z kolei spać
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Niania daj namiary na ten hotelik, bo my może za rok do Grecji pojedziemy to będzie jak znalazłMy chyba też tralalalaaa
I jezscze jedynmi znajomymi :-) jezscze nie wiem gdzie, ale dziś ta kolezanka co wszystekigo nam wyszujuje wysłała mi fajny link. Wyspa grecka KOS i jakiś fajowy hotel dla rodzin z dziećmi I to nie tylko od 3 lat w góre (jak w wiekszości) ale tez dla maluszków od 0-2 latek:-)
tralalalalala
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Wiesz już może ile wyniosą Was takie wczasy?
A na jak długo jedziecie
A na jak długo jedziecie
kaśka k
Fanka BB :)
ale jaja z ta Grecją ja też napewno pojadę ale za rok hi
witam nową koleżankę;-)
spaćć idę pa
witam nową koleżankę;-)
spaćć idę pa
AgaR.
Niania wlasnie namiarki prosimy :-)Niania daj namiary na ten hotelik, bo my może za rok do Grecji pojedziemy to będzie jak znalazł
reklama
AgaR.
Gazelkojasne,ze mozna.Jak dasz szkrabom piasek,wode,kamyszki to dzieci nie ma przez dlugie godziny;-) .Poza tym jest swietna zabawa,naprawde z dziecmi mozn wiele.Ja tylko nie pisalabym sie na wycieczke objazdowa z nimi ale wczasy mozna naprawde milo spedzic.Wiesz jak od czasu do czasu zapewni sie im jakies atrakcje typu plyniecie statkiem,zbieranie muszelek...blabla ba...to dzieci(nawet takie male)sa w siudmym niebie.Przynajmniej moje dzieci mialy wielka frajde.Dorian wakacje wspomina do dzis i z Natim co chwile ogladaja zdjecia.A my faktycznie wrocilismy wypoczeci i zrelaksowani.Hej
Ale Wam fajnie, że macie takie super wyjazdy na wakacje. Mnie w tym roku ominie, chociaż też upatrzylam sobie Grecję na wakacje. W koncu okazalo się, że R wyjezdza slużbowo do Stanow. A do tego remont, przeprowadzka, ja w ciąży i tak jakoś rozeszło się po kościach, bo wyszlo na to, że za dużo kłopotu. Nawet do Gdańska nie pojedziemy, bo się nie wyrobimy :-(
Może za rok się uda - wtedy bym miala taką sytuację jak Aga R - Maciek jeszcze nie skonczy 3 lat, młodsze już troszkę odchowane. Hmm... ale z drugiej strony to Wam powiem, że jako.ś nie wyopbrażam sobie wakacji z dwójką dzieci. To chyba wiąże się z bieganiem za nimi i czy mozna wtedy odpocząć?
Jeszcze chcialam napisac,ze grecy maja bardzo fajne podejscie do dzieci sa dla nich bardzo wyrozumiali.W Grecji jak idziesz ulica i ktos krzyczy i zlosci sie na dziecko to musi byc turysta
Mnie sie podobalo,ze dzieci razem z rodzicami do poznych godzin przesiaduja w tawernach razem rozmawiaja,bawia sie,smieja(czasem niektorym maluchom sie przysnie;-) )
Na wakacjach trzeba dac na luz ;-) i moje dzieci razem z greckimi o godzinie 22.00 bawily sie swietnie na placu zabaw :-) (w dzien nie spotkalam zywej duszy na placu dla dzieci :-)