reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A moje marzenie to Dominikana:cool2: , ale tu już poważne pieniążki wchodzą w grę, może kiedyś:confused:

Moi rodzice byli w latem,super moze wkleje kilka fotek.My tez bylismy napaleni ale zbyt dluga podroz oj dluga i z miedzylondowaniem :-p
Dzieciaczki by chyba samolot rozniosly
i musz Ci jeszce napisac ,ze niewiele wiecj placili niz my za Krete.A byli na All w 4 *

reklama
No na Dominikanę leci się ok 11 h
Z takimi małymi dziećmi to byłby nielada wyczyn, nie narazie nie myślę o Dominiakanie, może za klika dobrych lat
Narazie Europę sobie pozwiedzamy:tak: :-)
A rodzice lecieli z Polski, wiem że ludzie lecą przeważnie z Niemiec

My wykupiliśmy first minute i za 2 dorosle osoby +2 dzieci (ponizej 3 lat) płacilismy 3 tys. tez mielimy All i 4*

No na Dominikanę leci się ok 11 h
Z takimi małymi dziećmi to byłby nielada wyczyn, nie narazie nie myślę o Dominiakanie, może za klika dobrych lat
Narazie Europę sobie pozwiedzamy:tak: :-)
A rodzice lecieli z Polski, wiem że ludzie lecą przeważnie z Niemiec

Lecieli z Polski i mieli miedzylondowanie w Kanadzie:-p bo sie tam tankowali(lot i miedzylondowanie 13 godzin)

Tak ale peniadze wplacaismy w grudniu a lecielismy w czerwcu...i to ta niedogodnosc,ale oplaca sie first minute:tak: bo jak rozmawalismy z innymi uczestnkami to nektorzy placili za osob tyle co my za cala rodzinke:-)
3 tys. za tydzien

reklama
No to jestem w szoku :szok: :szok: :szok:
Ja rozmawiałam z panem w biurze w styczniu i on polecił czekać na last minute, powiedział że w maju są fajne lasty do Turcji, ponieważ mało ludzi wtedy jedzie i mogę kupić taniej niż na first minute
Mam się do niego zgłosić po 20 kwietnia i wtedy będę wszystko wiedzieć, ale liczę na przedział 4,5-5 tys za 4* lub 5* all

Do góry