reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A moje marzenie to Dominikana:cool2: , ale tu już poważne pieniążki wchodzą w grę, może kiedyś:confused:

Moi rodzice byli w latem,super moze wkleje kilka fotek.My tez bylismy napaleni ale zbyt dluga podroz oj dluga i z miedzylondowaniem :-p
Dzieciaczki by chyba samolot rozniosly
i musz Ci jeszce napisac ,ze niewiele wiecj placili niz my za Krete.A byli na All w 4 *

reklama
No na Dominikanę leci się ok 11 h
Z takimi małymi dziećmi to byłby nielada wyczyn, nie narazie nie myślę o Dominiakanie, może za klika dobrych lat
Narazie Europę sobie pozwiedzamy:tak: :-)
A rodzice lecieli z Polski, wiem że ludzie lecą przeważnie z Niemiec

My wykupiliśmy first minute i za 2 dorosle osoby +2 dzieci (ponizej 3 lat) płacilismy 3 tys. tez mielimy All i 4*

No na Dominikanę leci się ok 11 h
Z takimi małymi dziećmi to byłby nielada wyczyn, nie narazie nie myślę o Dominiakanie, może za klika dobrych lat
Narazie Europę sobie pozwiedzamy:tak: :-)
A rodzice lecieli z Polski, wiem że ludzie lecą przeważnie z Niemiec

Lecieli z Polski i mieli miedzylondowanie w Kanadzie:-p bo sie tam tankowali(lot i miedzylondowanie 13 godzin)

Tak ale peniadze wplacaismy w grudniu a lecielismy w czerwcu...i to ta niedogodnosc,ale oplaca sie first minute:tak: bo jak rozmawalismy z innymi uczestnkami to nektorzy placili za osob tyle co my za cala rodzinke:-)
3 tys. za tydzien

reklama
No to jestem w szoku :szok: :szok: :szok:
Ja rozmawiałam z panem w biurze w styczniu i on polecił czekać na last minute, powiedział że w maju są fajne lasty do Turcji, ponieważ mało ludzi wtedy jedzie i mogę kupić taniej niż na first minute
Mam się do niego zgłosić po 20 kwietnia i wtedy będę wszystko wiedzieć, ale liczę na przedział 4,5-5 tys za 4* lub 5* all

Do góry