reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Za dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo:baffled: .

Na sobote sie nadal szykuje - zorganizujemy cos.....
No to sie porobiło...oby tylko obyło sie bez gipsu

reklama
Cześć..
Wczoraj myślałam że już pomału z górki z tym wirusem a tu dziś od rana znów masakryczna biegunka:wściekła/y::baffled: Dzwoniłam do lekarza to kazał dawać to co dajemy, obserwować czy sie nie odwadnia i czekać aż przejdzie:-( Tylko oby nie przeszło na Adaśka:baffled:...

Dziewczyny raz jeszcze dzięki za ciepłe słowa...:elvis::elvis::elvis:
:-( :-( :-(
Dużo zdrówka dla Was:elvis: :elvis: :elvis:

Niania my bylismy w zeszlym roku na Krecie-bylo super!Mojemu mezowi az tak sie podobalo,ze w to samo miejsce chcialb wrocic.A ja chyba bym chciala zobaczyc Grecje na stały lądzie;-) .
No to musze sie zastanowic bo moze faktycznie lepiej by bylo do Grecji.
Jedzonko maja tam pyszne:tak: :tak: :tak:
A już mam odpowiedż:tak: Kreta:-)

witam
nawet nie czytam bo nie mam czasu
powiem tylko że z Krzyśkową kupką już OK, dzisiaj nie robił wcale i apetyt mu wrócił, mam nadzieje że to koniec
zajrzę jutro może na dłużej
pa

elfiko dzięki za rady

super Kate,ze przeszło ! :tak: jeszcze raz nie ma za co :happy:

BB swieci dzis pustkami - zbieram sie w takim razie do moich slowek z wloskiego . Musze tez zaczac myslec jak sie ubrac w sobote;-) :cool2: - rozpoczynam przygotowania;-) :cool2: . Musze wygladac fatalnie byscie mi corke wykrakaly;-) :-p :cool2: .

Aniu a odpoczywasz Ty kiedyś??

hej kochane

u nas znowu coś zaatakowało :(

tymi w styczniu szpital, później bioaron, w lutym zaś bioaron a teraz...........przedwczoraj w nocy dusił mi sie kaszlem, dziś 2 razy w nocy też go fest atakowało i dusił się :( odkad się obudził już 3 razy go dusiło :(
byłam u lekarza i przyziębiony osłuchowo nic a gardełko czerwone

a tusik siostry wczoraj w nocy miał gorączke po syropie 1 stopień mu spadła poszła z nim siostra i dostał syrop a gorączka nadal się utrzymuje a niby od pleśniawki (później badało go 2 lekarzy i pleśniawki nie stwierdzili a nasza wariatka chyba na tuśka jezyk ogólnie mówi że ma plesniawkę bo on ma geograficzny jezyk) no i o 19 lecieli na pogotowie i do szpitala dziecięcego, miał 39.1 stopni gorączki i niewidziałam nigdy żeby temperatura tak szybko narastała :0

kochane ulotniam sie do apteki po leki i jakieś soki herbate....................zeby mi się smyk nie odwodnił bo oczywiście pić i jeść nic nie chce :(

buziaczki !!!!!!!

tęsknię za wami ...............no i za młodym cholernie :(
i myślę o was CODZIENNIE !!!

reklama
Jadę dzisiaj z mamą po pracy na wyrwanie zęba (jej zęba) i właśnie koleżanka w pracy opowiada mi, jak jej wyrywali kilka lat temu. Masakra, bleeeeh, oby mnie to nigdy nie spotkało :baffled: :baffled: :baffled: :szok:

Do góry