reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Za dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo:baffled: .

Na sobote sie nadal szykuje - zorganizujemy cos.....
No to sie porobiło...oby tylko obyło sie bez gipsu

reklama
Cześć..
Wczoraj myślałam że już pomału z górki z tym wirusem a tu dziś od rana znów masakryczna biegunka:wściekła/y::baffled: Dzwoniłam do lekarza to kazał dawać to co dajemy, obserwować czy sie nie odwadnia i czekać aż przejdzie:-( Tylko oby nie przeszło na Adaśka:baffled:...

Dziewczyny raz jeszcze dzięki za ciepłe słowa...:elvis::elvis::elvis:
:-( :-( :-(
Dużo zdrówka dla Was:elvis: :elvis: :elvis:

Niania my bylismy w zeszlym roku na Krecie-bylo super!Mojemu mezowi az tak sie podobalo,ze w to samo miejsce chcialb wrocic.A ja chyba bym chciala zobaczyc Grecje na stały lądzie;-) .
No to musze sie zastanowic bo moze faktycznie lepiej by bylo do Grecji.
Jedzonko maja tam pyszne:tak: :tak: :tak:
A już mam odpowiedż:tak: Kreta:-)

witam
nawet nie czytam bo nie mam czasu
powiem tylko że z Krzyśkową kupką już OK, dzisiaj nie robił wcale i apetyt mu wrócił, mam nadzieje że to koniec
zajrzę jutro może na dłużej
pa

elfiko dzięki za rady

super Kate,ze przeszło ! :tak: jeszcze raz nie ma za co :happy:

BB swieci dzis pustkami - zbieram sie w takim razie do moich slowek z wloskiego . Musze tez zaczac myslec jak sie ubrac w sobote;-) :cool2: - rozpoczynam przygotowania;-) :cool2: . Musze wygladac fatalnie byscie mi corke wykrakaly;-) :-p :cool2: .

Aniu a odpoczywasz Ty kiedyś??

hej kochane

u nas znowu coś zaatakowało :(

tymi w styczniu szpital, później bioaron, w lutym zaś bioaron a teraz...........przedwczoraj w nocy dusił mi sie kaszlem, dziś 2 razy w nocy też go fest atakowało i dusił się :( odkad się obudził już 3 razy go dusiło :(
byłam u lekarza i przyziębiony osłuchowo nic a gardełko czerwone

a tusik siostry wczoraj w nocy miał gorączke po syropie 1 stopień mu spadła poszła z nim siostra i dostał syrop a gorączka nadal się utrzymuje a niby od pleśniawki (później badało go 2 lekarzy i pleśniawki nie stwierdzili a nasza wariatka chyba na tuśka jezyk ogólnie mówi że ma plesniawkę bo on ma geograficzny jezyk) no i o 19 lecieli na pogotowie i do szpitala dziecięcego, miał 39.1 stopni gorączki i niewidziałam nigdy żeby temperatura tak szybko narastała :0

kochane ulotniam sie do apteki po leki i jakieś soki herbate....................zeby mi się smyk nie odwodnił bo oczywiście pić i jeść nic nie chce :(

buziaczki !!!!!!!

tęsknię za wami ...............no i za młodym cholernie :(
i myślę o was CODZIENNIE !!!

reklama
Jadę dzisiaj z mamą po pracy na wyrwanie zęba (jej zęba) i właśnie koleżanka w pracy opowiada mi, jak jej wyrywali kilka lat temu. Masakra, bleeeeh, oby mnie to nigdy nie spotkało :baffled: :baffled: :baffled: :szok:

Do góry