reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o rany Kredzia niech ten pach was juz ominie...my tez za Tobą tesknimy :tak: ...

a powiedz co powiedział neurolog...dmyslam się ze stwierdził ze wszystko ok ??

reklama
Niania my bylismy w zeszlym roku na Krecie-bylo super!Mojemu mezowi az tak sie podobalo,ze w to samo miejsce chcialb wrocic.A ja chyba bym chciala zobaczyc Grecje na stały lądzie;-) .
No to musze sie zastanowic bo moze faktycznie lepiej by bylo do Grecji.
Jedzonko maja tam pyszne:tak: :tak: :tak:

Ja byłam na wyspie Corfu. O mój Boziu tam to jest istny raj:tak: :tak: :tak:

Kredzia trzymaj się biedaku:elvis:

A no wlasnie kiedys zdjecia nawet wkleils juz pamietam:tak: No to musze sie na ta opcja powazniej zastanowic:-) .Nianiu a jakie tam sa plaze piaszczyste czy kamieniste?

Jeszcze odnośnie witD to my jej nie dajemy i raczej nie dawałam, tzn. dawałam jak sobie przypomniałam a to była rzadkość...:baffled:

reklama
Do góry