reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Iwonko serdecznie współczuje przejsc z lekarzami, sama to przechodziłam z tatą, który tez by ł po wylewie na dodatek miał cukrzyce a na koniec przyplątał mu się nowotwór i traktowano go jak pacjenta bez przyszłosci, o kazdy zabieg trzeba się było wychodzic, wyblagac itp... no ale co do wylewu to napisze Ci wieczorkiem na priva co u mojego taty dawało najwieksze rezultaty.

Super Aniu, czekam na wiadomość, będę bardzo wdzięczna :tak: Moja babcia też ma cukrzycę :-(

Lecę pracować dalej

reklama
Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje, ze wrócę cało i zdrowo..i opalono:-) bo tam podobno piekne słońce:tak:

Wiki a byłaś już moze w Turcji?
Nianiu ty byłaś prawda? Napiszcie mi prosze jak tam jest.Bo my sie zastanawiamy nad wrzesniem zeby sie gdzies udac ale wlasnie nie wiem gdzie...bo myślalam jeszcze nad Tunezją albo Egiptem na Grecje jeszcze sie kiedys tez szykuje ale bez dzieci albo jak benda starsi bo chcialbym pozwiedzac wiecej.

Byłam w turcji. Z listy powyżej wybieram zdecydowanie Grecję. Chyba pojedziemy z Maksiem własnie do Grecji na wakacje w tym roku. Jakoś im wiekszy tym gorzej mi się z nim rozstać, stąd ten pomysł. Pojada tez z nami znajomi ze swoją roczną córeczką więc moze być fajowo ( Gazelka - Diana z Kubą :tak: :cool2: )

A co do Turcji. Juz kiedyś pisałam. Dla mnie było fajnie. Dobry hotel i jedzenie. Ja to przyrównuję do Egiptu...więc tak sobie:baffled: To rzecz gustu. Dla mnie w Egipcie było za mało drzew za duzo PIOCHU i podobnie postrzegam Turcję. Ale nie jest żle. Mielismy dobry hotel , dobre jedznie wiec spoko.
Natomiast Grecja - miodzio!!!:tak: :tak: :tak: Zielono, czysto, jakieś fajniejsze powietrze, czysto i jakoś bardziej cywilizowanie. Ja czułam się tam sto razy lepiej:tak: niz w Egipcie.

Zobaczcie czego ja się tutal uczę:eek: :baffled: :-p

Sub Powtórzenie()
Dim odpowiedź As String
Dim IleMiesiecy As Integer
Dim ilość As Integer
Dim ilość2 As Integer
Dim nowy_arkusz As Worksheet
Dim licznik As Integer
Dim licznik2 As Integer

odpowiedź = MsgBox("Czy chcesz stworzyć arkusz z nazwami miesięcy?", vbYesNo, "Pytanie1")
If odpowiedź = vbYes Then
Pytanie:
ilość = InputBox("ile stworzyć nazwanych?", "Pytanie2")

Else
ilość2 = InputBox("ile stworzyć bez nazwy?", "Pytanie3")

End If
Select Case ilość

Case Is > 12
MsgBox "ilość musi być mniejsza od 12"
GoTo Pytanie

Case Else

For licznik = ilość To 1 Step -1

Set nowy_arkusz = Worksheets.Add

nowy_arkusz.Name = MonthName(licznik)

Next licznik

End Select

Select Case ilość2

For licznik2 = ilość2

Set nowy_arkusz = Worksheets.Add

Next licznik2

End Select

End Sub

Iwon ja bym chetnie tez Austrie odwiedzila.Bylismy w Salzburgu jak Dorian miał rok.Lubie tamte kimaty.Objechalismy w tedy niemiecką Bawarie,Tyrol
bylismy na zamku Newschweinstein-było cudnie te widoki i powietrze super,no i piwko oczywiscie...:tak: ;-) :-)

Wiki a byłaś już moze w Turcji?
Nianiu ty byłaś prawda? Napiszcie mi prosze jak tam jest.Bo my sie zastanawiamy nad wrzesniem zeby sie gdzies udac ale wlasnie nie wiem gdzie...bo myślalam jeszcze nad Tunezją albo Egiptem na Grecje jeszcze sie kiedys tez szykuje ale bez dzieci albo jak benda starsi bo chcialbym pozwiedzac wiecej.
Nie jadę pierwszy raz
Myślałam o Egipcie i Tunezji, ale ze względu na sensacje żołądkowe ( chodzi głównie o dzieci) wybrałam Turcję bo ponoc bardziej europejska
Turcja jest podobno bardzo pięknym krajem i wiele ludzi wraca tam ponownie
Ja osobiście zastanawiam się co wybrać Turcję egejską (jest tam bajecznie, bardziej kameralnie, i lepszy klimat) czy riwierę turecką
Ze względu na to że ja jadę w maju to chyba będzie riwiera bo tam cieplej
Ale jak bym jechała lipiec, sierpień to wybrałabym egejską

Cześć..
Wczoraj myślałam że już pomału z górki z tym wirusem a tu dziś od rana znów masakryczna biegunka:wściekła/y::baffled: Dzwoniłam do lekarza to kazał dawać to co dajemy, obserwować czy sie nie odwadnia i czekać aż przejdzie:-( Tylko oby nie przeszło na Adaśka:baffled:...

Dziewczyny raz jeszcze dzięki za ciepłe słowa...:elvis::elvis::elvis:

Nie jadę pierwszy raz
Myślałam o Egipcie i Tunezji, ale ze względu na sensacje żołądkowe ( chodzi głównie o dzieci) wybrałam Turcję bo ponoc bardziej europejska

O tak to na bank:tak: Choć w moim hotelu nikt nie mówił po angielsku:szok: :szok: Tylko niemiecki i rosyjski:baffled: Tragaedia zwłaszcza kiedy zemdlałam pierwszego dnia:szok: i mieli mnie ratować:-p

reklama
Niania my bylismy w zeszlym roku na Krecie-bylo super!Mojemu mezowi az tak sie podobalo,ze w to samo miejsce chcialb wrocic.A ja chyba bym chciala zobaczyc Grecje na stały lądzie;-) .
No to musze sie zastanowic bo moze faktycznie lepiej by bylo do Grecji.
Jedzonko maja tam pyszne:tak: :tak: :tak:

Do góry