reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja właśnie siedzę sobie z kawką :-p :-)

Niania ale zazdroszczę tego wypadu na narty:tak: już nie mogę się doczekać maja i Turcji:-p :cool2:
A w kwietniu może jakiś weekend w Zakopcu kto wie?:confused:

Kurcze trochę się pogubiłam, bo piszecie o tej wit. D i o zróżnicowanej diecie. Ale z tego co wiem to przeciez tej witaminy nie ma w pożywieniu, więc chyba ją trzeba podawać w okresach wzrostu, zwłaszcza w okresie kiedy nie ma słońca za wiele. Ja w każdym razie narazie nie rezygnuję i daję mu dalej, a jak będziemy coraz więcej na słoneczku to przestanę. Najgorsze jest to, że ile lekarzy, tyle opinii i człowiek, jak sobie sam czegos mądrego nie poczyta, to się gubi, bo każdy mówi co innego :baffled:

Wiki a byłaś już moze w Turcji?
Nianiu ty byłaś prawda? Napiszcie mi prosze jak tam jest.Bo my sie zastanawiamy nad wrzesniem zeby sie gdzies udac ale wlasnie nie wiem gdzie...bo myślalam jeszcze nad Tunezją albo Egiptem na Grecje jeszcze sie kiedys tez szykuje ale bez dzieci albo jak benda starsi bo chcialbym pozwiedzac wiecej.

Kurcze trochę się pogubiłam, bo piszecie o tej wit. D i o zróżnicowanej diecie. Ale z tego co wiem to przeciez tej witaminy nie ma w pożywieniu, więc chyba ją trzeba podawać w okresach wzrostu, zwłaszcza w okresie kiedy nie ma słońca za wiele. Ja w każdym razie narazie nie rezygnuję i daję mu dalej, a jak będziemy coraz więcej na słoneczku to przestanę. Najgorsze jest to, że ile lekarzy, tyle opinii i człowiek, jak sobie sam czegos mądrego nie poczyta, to się gubi, bo każdy mówi co innego :baffled:
no właśnie!!!!! dlatego zapytałam, bo my tez dajemy Julce Cebionmulti i osobno Vigantol ale sie kończy i nie wiem czy z leciec do padiatry po recepte....:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

czesc Babki!!!
Witam się szybciutko i zaraz znikam bo mam dzis fuuuuuuuuuul roboty a jeszcze w gatkach po domu latam, wyrka nie posłane ale co tam słonce swieci wiec jest sii:laugh2:

Iwonko serdecznie współczuje przejsc z lekarzami, sama to przechodziłam z tatą, który tez by ł po wylewie na dodatek miał cukrzyce a na koniec przyplątał mu się nowotwór i traktowano go jak pacjenta bez przyszłosci, o kazdy zabieg trzeba się było wychodzic, wyblagac itp... no ale co do wylewu to napisze Ci wieczorkiem na priva co u mojego taty dawało najwieksze rezultaty.

Niunia trzymaj się słonce i nie dawaj niepowidzeinom...ps. dobrze ze się pokazałas bo juz isę o Ciebie martwiłysmy :tak: :tak:

Nianiu nie połam się i wracaj cała , zdrowa i wybawiona za wszystkie czasy

Niestety, mój wyjazd do kołobrzegu w przyszłym tyg. i ten lipcowy do Salzburga to będą jedyne eskapady w tym roku :no: Może uda się nam jeszcze wyskoczyć na kilka dni we wrześniu, ale cienko to widzę. Powód: remont nowego mieszkania latem, a co za tym idzie, brak czasu i kasy, którą pochłonie urządzenie się :baffled: Ale w przyszłym roku zamierzamy sobie odbić i już planujemy jakiś wypadzić do ciepłego kraju :rofl2:

reklama
Wiki a byłaś już moze w Turcji?
Nianiu ty byłaś prawda? Napiszcie mi prosze jak tam jest.Bo my sie zastanawiamy nad wrzesniem zeby sie gdzies udac ale wlasnie nie wiem gdzie...bo myślalam jeszcze nad Tunezją albo Egiptem na Grecje jeszcze sie kiedys tez szykuje ale bez dzieci albo jak benda starsi bo chcialbym pozwiedzac wiecej.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ale miodzio...dal mnie każda opcja super

Do góry