reklama
Za dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo .
Na sobote sie nadal szykuje - zorganizujemy cos.....
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam z rana ! Chłopaki mnie obudziły i śpią dalej a ja juz zasnąć nie mogę ;-) :-) i na nogach jestem od 5.40
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Dzień dobry
żadna tajemnica:-) :-) :-) po prostu Hanti miło przywitała mnie na waszym forum, kliknęła na GG (Lila też, serdeczne dzięki) i musiałam podziekowac publicznie, bo pewnie nie wiecie jaka z niej fajna babka :-) :-) :-) :-) :-)achaaa oki oki jak tajemnica to tajemnica
wiem, wiem.... każde spojrzenie za zdjecie z julenką albo na jej roześmianą twarz "w realu" mi o tym przypomina...:-) :-) :-) :-) :-) :-) dzis wstała 5.55 przyszła do kuchni głośno wołała o śniadanie :-) :-) :-) ale przebrac sie nie chciaładla wszystkich smutasków
tak to chyba jest w tym życiu że zmartwienia potrafią nieźle przydepnąć do ziemi i nie ma się ochoty wstawać
ale na szczęście każdy z nas ma kogoś dla którego warto spojrzeć w górę i zdobyć się na maleńki uśmiech
będzie dobrze
trzymaj sie Aniu :-) :-) :-) :-) silna jesteś i dasz sobie radęZa dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo .
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Może jednak obejdzie się bez gipsu, obyZa dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo .
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
A tak wogóle to witam Babulki:-) :-)
Podobno pogoda w łikend ma się mocno pogorszyć:-( a szkoda bo już tak wiosennie było
Podobno pogoda w łikend ma się mocno pogorszyć:-( a szkoda bo już tak wiosennie było
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
niestety w najbliższym czasie nie będę tutaj tak często zaglądała, choć pewnie nic to nie zmieni :-) koleżanka poszła na urlop i całe biuro na mojej głowie
chyba nieźle sie złożyło, bo w domu tez znowu nie jest dobrze i nie chciałabym was zadręczac moim marudzeniem
ale wrócę chociazby po Karkówkę pieczona w sosie śmietanowo-cebulowym Iwon :-) :-) :-) :-) :-) :-) no i postaram sie wpadać i Was podglądać, haahahhaaaa
chyba nieźle sie złożyło, bo w domu tez znowu nie jest dobrze i nie chciałabym was zadręczac moim marudzeniem
ale wrócę chociazby po Karkówkę pieczona w sosie śmietanowo-cebulowym Iwon :-) :-) :-) :-) :-) :-) no i postaram sie wpadać i Was podglądać, haahahhaaaa
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Musze - przeciez ma byc coreczka;-) :-)
A macie już pomysł na imię dla córci?
Witam z rana ! Chłopaki mnie obudziły i śpią dalej a ja juz zasnąć nie mogę ;-) :-) i na nogach jestem od 5.40
No proszę, a mimo to radosna i uśmiechnięta. Tak rzymać! :-) :-) :-)
a jeśli babcie Julki nadal będą mnie zadręczały to wezmę je na kolejna wizyte (mam załatwione z pediatra) i niech im to powie sama to
Dokładnie tak bym zrobiła!
Ehhh...życie mi gdzieś ucieka miedzy palcami...nic z przyjemności tylko obowiązki i zmartwienia:-(
Buuuu, ten pesymizm nie pasuje do Ciebie. To pewnie chwilowy kryzys przez te choroby. Zobaczysz, że wkrótce wrócą Ci siły witalne ;-)
ale trzymam sie wersji ze po kazdej nocy przychodzi dzien - kiedys musi;-) . Raz na dole, raz na gorze - nie daj sie - dzieci coraz starsze - odchowane - bedzie latwiej - wierze w to - sama niebawem bede to przerabiac....
I za to Cię lubię! Szacuneczek za optymizm, pogodę ducha i zdrowe podejście do życia!
Wczoraj wróciłam z pracy i w domu przywitał mnie nowy nabytek- śliczny błękitny dziecięcy rowerek :-) Babcia zrobiła Kornelkowi prezent i już wczoraj śmigał nim po mieście Świetna sprawa- rower ma regulowane siodełko i oparcie, a z tyłu taką "dźwignię", którą kieruje dorosły. Można dzięki niej skręcać rowerkiem na boki, a jak się ją zablokuje, rower jedzie prosto. Wyposażony jest w pedały i w podpórki na nóżki (Kornel na razie korzysta z tej wersji ;-) ), ma jeden koszyczek z przodu i jeden z tyłu. Do tego klakson i przyciski z przodu, które dają kolorowe światełka. Bajer, jak nic! Świetna sprawa dla maluchów, które nie lubię jeździć w wózkach :-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
moim marudzeniem
ale wrócę chociazby po Karkówkę pieczona w sosie śmietanowo-cebulowym Iwon :-) :-) :-) :-) :-) :-)
O tak, palce lizać, polecam! Ostatnio poczęstowałam nią gości i byli zachwyceni :-)
A tak wogóle to witam Babulki:-) :-)
Taaaak, u nas już wczoraj się popsuła :sick:
Za dobrze mi szlo... Maciek wczoraj na pilce zalatwil sobie kostke. Spuchla mu jak grejfrut - o 10.40 przeswietlenie. Choinka:sick: . Bede miec Jasia i pewnie zagipsowanego Macka na glowie - no to sie bedzie dzialo .
Ale klops, współczuję faceta z nogą w gipsie, przerabiałam to
reklama
No czesc, szkolenia dzien czwarty ostatni. Na narty juz prawie jestesmy spakowani:-) Wczoraj tez poszalałam na zakupach;-) Coraz bardziej się cieszę , ze jedziemy.
Ja nie daje Staram sie jak najbardziej urozmaicać mu jedzenie, zeby było jak najbardziej wartościowe.
Iwon mój Maks niecierpi jeździć w wózku Mamy tez rowerek, choc moja wyobraźnia dziś jezscze za wolno pracuje, wiec nie wiem czy tak sam jak Wy
czy dajecie jeszcze swoim maluchom witaminę D3??
Ja nie daje Staram sie jak najbardziej urozmaicać mu jedzenie, zeby było jak najbardziej wartościowe.
Iwon mój Maks niecierpi jeździć w wózku Mamy tez rowerek, choc moja wyobraźnia dziś jezscze za wolno pracuje, wiec nie wiem czy tak sam jak Wy