reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

BB swieci dzis pustkami - zbieram sie w takim razie do moich slowek z wloskiego . Musze tez zaczac myslec jak sie ubrac w sobote;-) :cool2: - rozpoczynam przygotowania;-) :cool2: . Musze wygladac fatalnie byscie mi corke wykrakaly;-) :-p :cool2: .

Aniu to niemożliwe żebys wyglądała fatalnie :-p

reklama
Niunka niestety czasem przychodza ciezsze czasy (wiem ze wlasnie przede mna szykuje sie niebawem jeden wielki chaosik), ale trzymam sie wersji ze po kazdej nocy przychodzi dzien - kiedys musi;-) . Raz na dole, raz na gorze - nie daj sie - dzieci coraz starsze - odchowane - bedzie latwiej - wierze w to - sama niebawem bede to przerabiac....

Walczyliśmy z Paulą z rota wirusem ale chyba sytuacja już opanowana, choć nie zapeszam bo wczoraj też tak mówiłam i było gorzej...
Poza tym totalny brak czasu usprawiedliwia moja nieobecność:baffled: Zajęcia, dom, dzieciaki..do tego problem u kogo zostawić małego jak ja do szkoły bo babcia była w szpitalu i też za bardzo nie chce jej obciążać, teściowa też nie bardzo może bo choruje, moja mama robi kurs i popołudnia ma zajete, a reszta pracuje...:baffled::dry:
Ehhh...życie mi gdzieś ucieka miedzy palcami...nic z przyjemności tylko obowiązki i zmartwienia:-(

Niuńka trzymaj się :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Niunka niestety czasem przychodza ciezsze czasy (wiem ze wlasnie przede mna szykuje sie niebawem jeden wielki chaosik), ale trzymam sie wersji ze po kazdej nocy przychodzi dzien - kiedys musi;-) . Raz na dole, raz na gorze - nie daj sie - dzieci coraz starsze - odchowane - bedzie latwiej - wierze w to - sama niebawem bede to przerabiac....

Niuńka trzymaj się :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
Kochane jesteście:elvis::elvis::elvis::elvis:

Aniu co ma być to będzie...oby zdrowe było. Na pocieszenie ci powiem ze ja z Adasiem wyglądałam fatalnie i nic to nie dało, a bardzo chciałam druga córeczkę...:-):-):-)
Gazelko jeszcze słówko do Ciebie...oszczędzaj się kochana bo to ważne w pierwszych tygodniach. Fasolka teraz najważniejsza!

reklama
dla wszystkich smutasków:elvis: :elvis: :elvis:
tak to chyba jest w tym życiu że zmartwienia potrafią nieźle przydepnąć do ziemi i nie ma się ochoty wstawać
ale na szczęście każdy z nas ma kogoś dla którego warto spojrzeć w górę i zdobyć się na maleńki uśmiech

będzie dobrze

Do góry