reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja też przez pewien czs chodziłam ze sklejonymi taśmą, ale jak zaniosłam je do optyka to się teraz męczę
A u mnie szkła kontaktowe odpadają mam jakieś uczulenie na nie, już kilka razy próbowałam ale za każdym tak potwornie mnie oczy swędzą i czerwienieją że szok
zmieniałam płyny ale efektu zero:dry:
Ja w okularkach juz tylko po domu chodzę. Soczewki to jednak ogromna wygoda, no i komfort niesamowity w porównaniu z "okółkami" :-)

chciałam Wam napisać że ostatnio już mało kiedy oglądam "na wspólnej" tam są same nudy i przygnębiające scenki tam sie nie dzieje nic fajnego same problematory
może sie komuś teraz naraziłam ale kiedyś można się było pośmiać troszkę a teraz .... narazie mówię nie temu serialowi
haha narazisz sie scenarzyscie jak tak będziesz pisać
Faktycznie maja problemy teraz
ale moze sie znowu rozkreci cco?

może dziś przyjdzie - poczta działa jak działa ja się o tym codzień przekonuje :-p

Właśnie wysyłając do Was te paczki myślałam o Tobie i doszłam do wniosku, ze podziwiam Twoją wtrwałość :baffled: Myślałam, ze mnie szlag trafi na tej poczcie, spędziłam tam godzinę! Fakt, musiałam stać dwa razy w kolejce, bo nie miałam kopert bąbelkowych, a ponieważ wysyłałam kilka paczek na raz, nie zdążyłabym zrobić tego wszystkiego za jednym zamachem. Jeszcze w międzyczasie przepuściłam w kolejce panią z dzieckiem i tak oto wróciłam do domu mniej więcje z taką miną :sick: Dlatego szacuneczek :cool2:

Gazelko, dostałam wiadomość i obiecuję również Tobie podać wszystkie namiary wieczorkiem albo późnym popołudniem :elvis:

reklama
A w ogóle, czy wiecie, jak zrobić w prywatnych wiadomościach automatycznie "odpowiedz na ta wiadomość"? :eek: Ja muszę robić tak, że klikam na nową wiadomość i wpisuję nazwę osoby, do której chcę ją wysłać. Nie mogę znaleźć opcji z odpowiedzią. Dziwne..

Do góry