reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja też przez pewien czs chodziłam ze sklejonymi taśmą, ale jak zaniosłam je do optyka to się teraz męczę
A u mnie szkła kontaktowe odpadają mam jakieś uczulenie na nie, już kilka razy próbowałam ale za każdym tak potwornie mnie oczy swędzą i czerwienieją że szok
zmieniałam płyny ale efektu zero:dry:
Ja w okularkach juz tylko po domu chodzę. Soczewki to jednak ogromna wygoda, no i komfort niesamowity w porównaniu z "okółkami" :-)

chciałam Wam napisać że ostatnio już mało kiedy oglądam "na wspólnej" tam są same nudy i przygnębiające scenki tam sie nie dzieje nic fajnego same problematory
może sie komuś teraz naraziłam ale kiedyś można się było pośmiać troszkę a teraz .... narazie mówię nie temu serialowi
haha narazisz sie scenarzyscie jak tak będziesz pisać
Faktycznie maja problemy teraz
ale moze sie znowu rozkreci cco?

może dziś przyjdzie - poczta działa jak działa ja się o tym codzień przekonuje :-p

Właśnie wysyłając do Was te paczki myślałam o Tobie i doszłam do wniosku, ze podziwiam Twoją wtrwałość :baffled: Myślałam, ze mnie szlag trafi na tej poczcie, spędziłam tam godzinę! Fakt, musiałam stać dwa razy w kolejce, bo nie miałam kopert bąbelkowych, a ponieważ wysyłałam kilka paczek na raz, nie zdążyłabym zrobić tego wszystkiego za jednym zamachem. Jeszcze w międzyczasie przepuściłam w kolejce panią z dzieckiem i tak oto wróciłam do domu mniej więcje z taką miną :sick: Dlatego szacuneczek :cool2:

Gazelko, dostałam wiadomość i obiecuję również Tobie podać wszystkie namiary wieczorkiem albo późnym popołudniem :elvis:

reklama
A w ogóle, czy wiecie, jak zrobić w prywatnych wiadomościach automatycznie "odpowiedz na ta wiadomość"? :eek: Ja muszę robić tak, że klikam na nową wiadomość i wpisuję nazwę osoby, do której chcę ją wysłać. Nie mogę znaleźć opcji z odpowiedzią. Dziwne..

Do góry