reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gazelko, dostałam wiadomość i obiecuję również Tobie podać wszystkie namiary wieczorkiem albo późnym popołudniem :elvis:

Lux :-)

I dzień dobry dziewczynki :happy: Wpadłam tylko przywitać się. Na razie mam małą przerwę w pisaniu, bo czuję sie do kitu. Mam mdłości (choć nie doczekałam się jeszcze tęczowego pawia, którego życzyła mi Alka ;-) ), no i tak mi sie kręci w głowie, że nie wychodzę z domu :-( Wyszły mi kiepskie badania krwi. Pewnie więc przez anemię takie rewelacje. Ot... uroki pierwszego trymestru ;-)

Teraz czekam na płytke Iwonki, na pewno troszkę mnie pokrzepi :tak: :-D :laugh2:

reklama
A w ogóle, czy wiecie, jak zrobić w prywatnych wiadomościach automatycznie "odpowiedz na ta wiadomość"? :eek: Ja muszę robić tak, że klikam na nową wiadomość i wpisuję nazwę osoby, do której chcę ją wysłać. Nie mogę znaleźć opcji z odpowiedzią. Dziwne..

ja zaznaczam CYTUJ :happy:

A w ogóle, czy wiecie, jak zrobić w prywatnych wiadomościach automatycznie "odpowiedz na ta wiadomość"? :eek: Ja muszę robić tak, że klikam na nową wiadomość i wpisuję nazwę osoby, do której chcę ją wysłać. Nie mogę znaleźć opcji z odpowiedzią. Dziwne..

wystarczy że dasz cytuj tej wiadomości co chcesz na nią odpowiedzieć
jak nie chcesz cytować to możesz to zmazać :-p

innej możliwości nie znam :happy:

moja córeczka ostatnio woła mnie po imieniu,
troszkę późno,jeśli chodzi o osiągnięcia innych
lipcowych pociech..........ale i ja sie doczekałam

teraz,jak nie reaguje na mama jest siasia
co ma znaczyć Kasia..........na tatę nia chce wołac Radek,
ale woła Radzio......co wychodzi dadzio:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
moja córeczka ostatnio woła mnie po imieniu,
troszkę późno,jeśli chodzi o osiągnięcia innych
lipcowych pociech..........ale i ja sie doczekałam

teraz,jak nie reaguje na mama jest siasia
co ma znaczyć Kasia..........na tatę nia chce wołac Radek,
ale woła Radzio......co wychodzi dadzio:elvis: :elvis: :elvis:

hhahaha
to u nas Mili do nas nie woła po imieniu
ale... nie woła za czesto tata i mama
my miedzy soba mowimy z Karolem po imieniu i przez to ze Mili nie wolala wogole mama i tata
zaczelismy tak do siebie mowic ''tata i mama'' no i mała zakumała o so chosi :-)

Do góry