reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wiki, znam ten ból. Ja bez soczewek albo okularów też jak kret jestem :-)

Maciek własnie ogląda teletubisie :) Przybiegł do mnie i woła "Mama, dzidzia kąpcia" - czyli, że się tam dzidzia kąpie, po czym poszedł do łazienki i wszedł pod prysznic :-D

reklama
Melll, zastanawia mnie, dlaczego jeszcze nie dostałas płytki? Mam nadzieję, że poczta nie dała ciała :no:

Lilka, poprzednia fotka z Milenką fajniesza :tak: Była urocza!

co :szok::szok::szok::szok:

matko kochana co ta Julcia wyprawia hehehe :) :-):-):-)

klaudia fajna bedziesz miała synowa :cool2::cool2:

Nooo, dobrali się. Dzisiaj mu dałam łyżeczkę i opakowanie po maśle orzechowym z resztkami masła. Wyszłam na chwilę a on zrobił sobie... maseczkę orzechową na twarz i włosy :-)

Ale chyba się sam nie wykąpał? :baffled: :-p
Nieee, tylko zamknął kabinę za sobą :-)

wrrrrrrrrrrrrr

dzwonie do przychodni a tam miła pani mowi do mnie, ze moja pediatra własnie poszła sobie do domu, a miała byc do 12..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja też przez pewien czs chodziłam ze sklejonymi taśmą, ale jak zaniosłam je do optyka to się teraz męczę
A u mnie szkła kontaktowe odpadają mam jakieś uczulenie na nie, już kilka razy próbowałam ale za każdym tak potwornie mnie oczy swędzą i czerwienieją że szok
zmieniałam płyny ale efektu zero:dry:

reklama
wrrrrrrrrrrrrr

dzwonie do przychodni a tam miła pani mowi do mnie, ze moja pediatra własnie poszła sobie do domu, a miała byc do 12..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahahaa nasza kochana słuzba zdrowia :-D :-D :wściekła/y: :wściekła/y:
ja byłam u rodzinnego i to po znajomosci sie dostałam!!! bo jedna pani z recepcji jest stałą klientka sklepu w ktorym pracowałam,wiec mnie zapisała do przodu!!

teraz jak wyszłam z gabinetu to na ucho mi powiedziała ze z wynikami mam przyjsc po 15-stym marca i mnie zapisze na kwiecien :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Do góry