reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiki, znam ten ból. Ja bez soczewek albo okularów też jak kret jestem :-)

Maciek własnie ogląda teletubisie :) Przybiegł do mnie i woła "Mama, dzidzia kąpcia" - czyli, że się tam dzidzia kąpie, po czym poszedł do łazienki i wszedł pod prysznic :-D

reklama
Melll, zastanawia mnie, dlaczego jeszcze nie dostałas płytki? Mam nadzieję, że poczta nie dała ciała :no:

Lilka, poprzednia fotka z Milenką fajniesza :tak: Była urocza!

co :szok::szok::szok::szok:

matko kochana co ta Julcia wyprawia hehehe :) :-):-):-)

klaudia fajna bedziesz miała synowa :cool2::cool2:

Nooo, dobrali się. Dzisiaj mu dałam łyżeczkę i opakowanie po maśle orzechowym z resztkami masła. Wyszłam na chwilę a on zrobił sobie... maseczkę orzechową na twarz i włosy :-)

Ale chyba się sam nie wykąpał? :baffled: :-p
Nieee, tylko zamknął kabinę za sobą :-)

wrrrrrrrrrrrrr

dzwonie do przychodni a tam miła pani mowi do mnie, ze moja pediatra własnie poszła sobie do domu, a miała byc do 12..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja też przez pewien czs chodziłam ze sklejonymi taśmą, ale jak zaniosłam je do optyka to się teraz męczę
A u mnie szkła kontaktowe odpadają mam jakieś uczulenie na nie, już kilka razy próbowałam ale za każdym tak potwornie mnie oczy swędzą i czerwienieją że szok
zmieniałam płyny ale efektu zero:dry:

reklama
wrrrrrrrrrrrrr

dzwonie do przychodni a tam miła pani mowi do mnie, ze moja pediatra własnie poszła sobie do domu, a miała byc do 12..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahahaa nasza kochana słuzba zdrowia :-D :-D :wściekła/y: :wściekła/y:
ja byłam u rodzinnego i to po znajomosci sie dostałam!!! bo jedna pani z recepcji jest stałą klientka sklepu w ktorym pracowałam,wiec mnie zapisała do przodu!!

teraz jak wyszłam z gabinetu to na ucho mi powiedziała ze z wynikami mam przyjsc po 15-stym marca i mnie zapisze na kwiecien :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Do góry