reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc jak cudowny dzień i to słońce:-) :-) :-) Czuje wielki przypływ energii - rewelacja:tak:
Własnie powiedziałam w żartach do kumpla "wiesniaku" i się obraził :rolleyes: :oo2: :rolleyes: :errr: :sorry2: Przeprosiłam, ale teraz mi jakoś łyso:sorry2:
Chyba ciota mu się zbliża :chief: :frown: :growl: :rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: albo mu żona nie ...ten teges:biggrin2: :rofl: :-p

kochane wiem,że niektóre z nas sa juz po 30
i jestem ciekawa,jakich kremów(firma,seria)
używacie............muszę sobie coś kupić
i jestem ogłupiała,bo nie wiem czego się czepić,
co dobry krem powinien w sobie mieć

nigdy nie miłam żadnych problemów ze skórą,
ale ostatnio zrobiła mi się jakaś taka szara i matowa,
a w dodatku,jakby przesuszona...........CZEKAM NA RADY;-) :-p :happy: :tak:

Ja mam OLAY - jakieś serum pod oczy i jakiś tam krem (ale to od teściowej wiec jakis taki dziwny). Dla mnie jest spoko.
I własnie chyba dziś rozpocznę kurację odmładzająca kwasami bo zaraz wiosna :cool2: :-p Trwa miesiąc więc powinnam sie wyrobić :tak:

reklama
Moje maludy szybko wracaja do zdrowia,za to ja mam coraz wiekszy katar:dry: Ale faktycznie pogoda ładna i słonko wyszło-chce się żyć:tak: :-) .Za chwilę przychodzi fryzjerka i obetnę włoski na Victorie;-) :-D .
Ja właśnie tez musze kupic jakiś krem bo mam przesuszoną skórę.I mam w planach na przyszły miesiąc usówanie popękanych naczynek.

dasaa dzisiaj na zachodzie Polski miało tylko lac....czyli chyba u Ciebie, co??? hihi

niestety u mnie tez a chciałam z Mili jakies zakupki porobic :dry:
nowe paputki i jakies klocki
przy okazji odwiedzic kolezanki z pracy i....d.u.p.k.a :rolleyes2:

no wiec zabrałam sie za gruntowne sprzatanie mieszkania i....i mam juz 2 wielkie wory smieci!! :szok: :eek:

Kredziu synek mojej szwagierki zachowywał się podobnie jak twój Tymuś ,gryzł i był agresywny.Trwało to pół roku skończyło się po 2 urodzinach.Ale fatycznie jeśli jest mozliwość to najlepiej skonsultowac to ze specjalistami.
Natan też kilka razy ugryzł Doriana ale na razie mu przeszło.
Wierze,ze to chwilowo-przejściowy problem.
Kredziu będzie dobrze!!!

reklama
Do góry