reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Lilka wierze w te wory:tak: u mnie jest tak samo kiedy biore sie za sprzątanie

Agnieszko ja jeszcze mam ful przegladania bo teraz jak wiem ze za jakis czas pojade do Norwegii to musze powywalac nie potrzebne i ciuchy i papiery....:szok: a reszte popakuje w kartony i pochowam do szaf by przy przeprowadzce szło szybciej....

a nie zdajecie sobie sprawy ile moj Karlos papierów do domu poprzynosił...
masakra normalnie

reklama
No to Lilka faktycznie musisz cały nadmiar powywalać.
Lilka to wy 10 dni temu wzieliście ślub?O rety no to gratuluje!I gratuluje wyjazdu!A wklej jakies fotki:)ze ślubiku:)
A ja się denerwuje bo facet od nieruchomości miał dzwonic a tu cisza,normalnie facet sobie leci:dry: My chcemy kupic dom,chcemy zapłacić tyle ile chcą bez targowania a oni przeciągają...Wyobrażcie sobie ,ze my na ten dom jesteśmy zecydowani od 1 stycznia praktycznie...No ja nie wiem jaja sobie robią:wściekła/y:

dziekuje Aga :elvis:
tak bralismy szybko slub dosłownie we wtorek 20-ego a 23-ego Karol juz jechał do Norwegii
to było wszystko na takiego szybkiego ze nawet aparatu nie wzielismy na slub i tak sie nawet 10 minut spoznilismy:-D

a z tą nieruchmoscia to faktycznie w kulki sobie facet leci
az dziwne
u mnie w Wolsztynie tez jest biuro nieruchomosci ale takie od siedmiu bolesci....tez jakies jak dla mnie niekompetentne...

kopnijta mnie baby bo nic dzisiaj nie zrobie!!!!!
własnie siedze i wygrzewam sie w słoncu ktore wpada przez okno!!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

nawet nie wiedziałam, ze mi tak trzeba swiatła do zycia!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry