reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kochane wiem,że niektóre z nas sa juz po 30
i jestem ciekawa,jakich kremów(firma,seria)
używacie............muszę sobie coś kupić
i jestem ogłupiała,bo nie wiem czego się czepić,
co dobry krem powinien w sobie mieć

nigdy nie miłam żadnych problemów ze skórą,
ale ostatnio zrobiła mi się jakaś taka szara i matowa,
a w dodatku,jakby przesuszona...........CZEKAM NA RADY;-) :-p :happy: :tak:

Dzieńdoberek!:-)
Gazelko jak się cieszę:tak: no i gratulacje ,wspaniale,ze zamieszkał w Tobie okruszek-maluszek;-) :-) Ahhhhh jak się cieszę:happy:
No i widzę,ze Ana.g też ma w sobie wielkie szczęście-ale super!
Faktycznie muszę tu częściej wpadać:tak: bo takie wielkie wydazenia mnie omijają;-) ...

Witam,
wlasnie zapomnialam powitac Age R. :-) - bardzo sie ciesze z Waszych nowych planow i koniecznie zagladaj czesciej:-)
A jak sie Agnieszko czujesz:confused: - jak sobie radzisz z chorubskiem:confused: .

reklama
Do góry