reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Hello :)

Wpadłam na szybkie część. Wlasnie bylam u lekarza, było usg i było widać pulsadełko, czyli serduszko mojej kuleczki :-) Natomiast żadnegio mięśniaka lekarz nie zauważył, chociaż się przyglądał i wiercił tą sonda, że ojooooj.... :zawstydzona/y: I wiecie co? Pokazalam Mu poprzednie usg gdzie lekarka zaznaczyła krwiaka i lekarz od razusie skrzywil widząc Jej nazwisko. Powiedział, że jest niekompetentna i na dodatek na wyniku Jej usg nic nie widac bo ma kiepski aparat. I poza tym powiedzial i kilka innych sensacji, ktore zupelnie sie nie zgadzaja z tym co dotychczas wiedzialam.

Naprawde sie zmieszalam tym co uslyszalam i w koncu się zapytalam, komu ja mam wierzyc? A lekarz na to "proszę pani, w medycynie to jest tak, że lekarz to widzi to, co chce widzieć..." . Wyszlam z gabinetu z miną, która była mieszaniną czegoś takiego: :eek: :szok:

W kazdym razie ten lekarz wydal mi sie bardziej wiarygodny niz poprzednia lekarka, ale jak ja w zasadzie mam ocenic kompetencje lekarzy?

Myślę. Myśle qrna co tu zrobić, zeby nie władować kasy w bagno bez dna i żeby ktoś mi uczciwie i profesjonalnie poprowadził ciążę...............

No Gazelko gratulacje przeogromne pierwszych "naocznych" oznak życia Twojego Kropka na USG! :happy: :happy: :tak: :laugh2::-) Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło sie ok.

reklama
jestem i ja:-)

dzisiaj żegnałam swoja koleżankę która za kilka dni wyleci do swojego męża do Irlandii:-(
on pracuje tam od 3 lat i już nie chcą być dłużej osobno do tego mają 4 letnią córeczkę która bardzo tęskni za tatusiem

powinnam się cieszyć że będą razem i szczęśliwi ale strasznie mi smutno że w tym kraju nie można normalnie żyć i utrzymać z jednej pensji rodzinkę

szkodaa:sick: tak to chyba jest że jak ktoś wyjedzie to raczej nie wraca

Ciao kobietki,
gazelaczku super nowinki.
Ja osobiscie chodzilabym do lekarza do ktorego mam zaufanie - to dla mnie najwazniejsze. Co do diagnozy - przyjelabym ta wersje optymistyczna - brak miesniaka i na kolejne wizyte uderzyla do zaufanego lekarza.

Jeszcze zdrowka dla wszystkich zchorowanych - a jest tu ich od groma:sick: .

Nie zdarzylam sie wypowiedziec w kwestii pieknych avatorkow i nowych fryzurek - bomba:-)

chciałam Wam jeszcze pokazać,co znalazłam na allegro
SZTUĆCE DZIECIĘCE GERLACH NAJTANIEJwPOLSCE (168796348) - Allegro
kiedyś za dziecka dostałam właśnie takie sztućce
i łyżkę i łyżeczkę mam jeszcze do dzisiaj
(reszta gdzies sie zagubiła)
chyba kupię takie Otylci...........będzie miała i dla swoich dzieci........hihihihihihihi

Julka ma takie - znaczy dla dzieci taki średni rozmiar - to jeszcze mojego P. są idealne wielkością dla dziecka :tak:

Gazelaczku super ze na usg wszystko si:tak: :-)

Dorotko cieszę się z tak dobrych wiadomości :elvis:

reklama
Do góry