reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc laseczki, ja nadrabiam :rolleyes2:

Widze, ze polowanie na losie sie zaczelo, to tak w ramach, ze wiosna idzie? ;-)
Ach te losie, moj tez sie nadaje na upolowanie, do tego syn moj najukochanszy zaczyna przejaiwac cechy ojcowskie, ja z dwoma takimi nei wydole :no: :sick: ;-)

dzieki za odpowiedzi w sprawie masla, widac moje dziecko do mniejszosci nalezy. Mysle, ze pol kostki dziennie by zjadl jak bym mu pozwolila :tak:

Kobitki czy Wasze dzieci tez tak uwielbiają paluszki z sezamem?????
Daria mogłaby jeśc je zamiast wszystkich posiłków:eek: :baffled: :confused: :cool2:

Dasario, Daria super musial wygladac z tym zamiataniem po gosciach. No normalnie lalam jak to przeczytalam i moj los tez :-D
Co do paluszkow to u nas byl na nie szal jakies pol roku temu, teraz Alek lubi, ale tak sporadycznie je (w Anglii brak i mamy jeszcze zapasy z Polski;-) )

cze dziewczyny!!!

moge Wam ponażekać ??? mam nadzieje ze mogę ...dziewczyny czuje się dzis fatalnie...chyba znów mi nie podpasowały tabletki bo od 4 rano siedziałam nad wc. a do czwartej i tak co chwila się budziłam bo boli mnie noga coraz bardziej. jak ja mam juz serdecznie dosc problemów ze zdrowiem. jeszcze dzis jedna panna musiała wczesniej wyjsc z pracy i zastepowałam ją na recepcji serwisu a tam wciąz na nogach :no: kurde łąże juz jak HERR FLICK i nie jest nic lepiej... no i ja juz chyba chce te operacje, niech tylko przestanie bolec - buuuuuuuuuuuu

Anusia, mam nadzieje, ze dzisiaj samopoczucie juz lepsze bylo i ze noga juz tak nie bolala. Oj Ty bidulka jestes, jak nie brzuszek to noga to :-(

Alka kurcze oby Michalek mial ten kaszel jednak udawany, a nie alergiczny, no ale jak tak chlopak odkurza to dziwic sie :-p ;-)

Nadrabiam dalej

reklama
Kurde Majii zdrowka, a dla Ciebie Tusia duzo wytrwalosci, oby przebieg byl lagodny.

Wiki, dobrze, ze juz z komputerem wszystko ok;-)

No i ciesze sie ogromnie, ze Julka Edytko tak super zabrala sie do jedzenia :tak: Niech nadrobi wszystko. Kochana dziewczynka:elvis:

Dziewczyny, czy wasze dzieciaki piją jeszcze z niekapka??
Ja mam twardo plan od dzisiaj Maćka przyzwyczajać do normalnego picia, bo szlag mnie trafia z czyszczeniem tego cholerstwa. TEGO SIĘ NIE DA WYCZYŚCIĆ!!! Jak widzę, jaki syf się tam zbiera to aż mi się coś dzieje.
Pamiętam, że chyba Alka pisała 100 lat temu, że ma zamiar zrezygnować z niekapka i nie wiem, jak to sie dalej potoczyło :-)

Ha! Tak też u nas było! Wywalilim cholerstwo bo mycie mnie do pasji doprowadzało (kto wymyślił taki poje...ny patent??? Jak ja to mogłam kupić????:szok: )

i...

wróciliśmy do smoczka :cool2: :-p :-p :-p :-p :-p
mówiąc krótko- chrzanić wynalazki :cool2: a na picie normalne u nas jeszcze chyba nie pora:baffled: bo Michał zawsze wkłada język do kubeczka i pije jak piesek :eek: :eek: :eek:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

No nie moge z tego pieska:-D :laugh2: Ciekawe czy to wplyw czworonogów:laugh2: :-D

hehhe :-D:-D

alka ja tez wywaliłam niekapek aventu, ta gumka ilozujaca dziubek cały czas mi smierdziała taka stechlizna.......i cały czas mi sie wydawał brudny!!!
Kupiłam Kubie taki plastikowy kubek i popija teraz z niego

Wlasnei wlasnie, kupilismy niekapek jakos zanim Alekk rok skonczyl i pil przez nie kubusie moze z 10 razy. niestety nei dalo sie tego wyczyscic i smierdzailo plesnia i juz wiecej Alkowi nie podalam niczego z niekapka. (pisalam prace o grzybach i mam starszny lék przed nimi)
Alek od pol roku pije ze szklanek i butelek (z gwinta:-p ) a butli nei uzywamy juz calkiem od jakiegos miesiaca. Rano je grysik lub owsianke , wieczorem tez wiec normalnie karmei go lyzka. W smoczkach nei robilam wiekszych dziur, bo wydawalo mi sie, ze sama nie chcialbym tak duldac:-D czyste mleko tez ze szklanki pije.

Wiesz Wiki ja Kubie wcale nie podaje witamin bo wydaje mi się ze on wystarczająco je dostje w jedzeniu - bardzo lubi owoce i warzywa wiec jest git ...no i póki co prawie nie choruje ...

Ania to musze Ci napisac, ze masz podejscie iscie angielskie.
ja daje wibowit jak sobie przypomne innych witami Alek nei barl jeszcze, za wyjatkiem wapna, ale to nei witamina:eek:

A o ortopedzie niestety też nie wiedziałam :no:
ale tak dla świętego spokoju może warto się upewnić czy wszystko jest w porządku. A tak swoją drogą, to w czym chodzą po domu Wasze dzieciaczki? Czy w kapciuszkach czy może boso? Niedawno rozmawiałam z koleżanką, której synek cały czas chodził po domu boso, a że w domu na podłodze mają panele czyli jest twarto, to dziecko ma teraz ma problemy ze stópkami, bo mu się wykrzywiły do środka.:-( :-(

W pantofelkach. jego pierwsze pantofle to byly kierpce, ale chyba go gniota juz teraz w najmniejsze palce u nog i ma inne. Nawet nie sciaga ;-)

takie dziewczyńskie z kwiatkami mu kupiłaś ??? :no::cool2::-D:-D;-)

:-D :laugh2: :-D kwiatka mozna zawsze odciac;-)

mój też się ze wszystkimi pijaczkami stójkowymi kuma, tylko mówi dzien dobry oczywiście troche to inaczej brzmi ale wiadomo o co chodzi :-D
a ostatnio hitem jest pepatam (czy coś w tym stylu) czyt. przepraszam
przechodzi moje dziecko koło kogoś i musi się przecisnąc np i mówi to swoje pepatam mamusiu, albo tatusiu normalnie lejemy
dzisiaj był u piotrka kolega i krzysiejk nie dawał mu żyć wszystko mu zanosił i mówił pose chopaku :-D :-) normalnie jest gigant gada wszystko tylko nie wszystko można od razu rozszyfrować,

:-) To pose chopaku jest najlepsze:laugh2: Alek tez wszystkim czesc mowi, albo hello i do tego ma manie machania. macha wszedzie w domu w parku, w sklepie, w kosciele, byle mu ktos odmachal.
Pesiasiam (przepraszam) mowi nei tylko jak kogos potraci, ale tez jak sam jest potracony np czy jak mu sie odbije tez:-D
Super jest ta mowa malych dzieci, bedzie nam tego jeszcze kiedys brakowalo:tak:

Aaa i dzisiaj sam swiadomie zrobil kupe do nocnika, po raz pierwszy. Przychytrzylam go jednak, bo nocnik postawilam mu pod stolem, czyli tam gdzie moje dziecko kupy strzela:eek:

Ok laski, ale mialyscie czytania moich postow:-p
Dobranoc:cool2:

Cześć dziewczątka:-) .No i znowu pare tygodni mineło od kiedy tu ostatnio byłam.Traz mam więcej wolnego czasu(to się pewnie niebawem znowu skończy:dry: ).
I jak tam statystyki lipcowe;-) ile kobietek szczęśliwie zaciążonych?:happy: Ile ślubików albo rozwodów się szykuje?;-) :-) .
Moje chlopaki właśnie chore:-( ,mają kaszel okropny:dry: ,ale chyba nie jest żle bo i tak broją;-) .No i z mężusiem juz się chyba dotarlismy :-D tak więc spięć praktycznie miedzy nami nie ma:-) .
Trzymajcie kciuki w środę i czwartek bo być może kupimy dom.Jeśli tylko dogadamy się z właścicielem,czego bardzo bym chciała:tak: .Domek dość fajny 300m2 no i do tego budynek o pow.400m2 w którym chcielibyśmy mieć hurtownie i oddzieł dotychczasowej firmy.

Ah no i muszę się pochwalić wygraną:-D .Kupiłam wodę mineralną odkreciłam narętke i wysłałam sma za 50 gr.Po czy wczoraj dzwoni pani i mówi mi,że właśnie wygrałam tysiąc:-D :-D .Teraz muszę pomyśleć na co go stracić;-) :-)

Dzień dobry:-)

Witaj Aga zaglądaj do nas częściej:tak:
Super, że u Was wszystko fajnie się układa:-)
A z tą wygraną to gratuluję
Ja raczej nie wierze w takie wygrane z sms-ów a tu proszę, jednak możliwe:-)

Wiki ja tez raczej w takie wygrane nie wierzyłam a tego smska wysłałam tak o...sobie a tu proszę miła niespodzianka:)

reklama
Cześc baby
ledwo sie na nogach trzymam i głowa mi pęka ale mam kwae i próbuje troche nadrobić wasze klikanie :tak:

Weronice nic sie nie poprawia i dzisiaj idziemy znowu do pediatry. Noce są najgorsze, trzecią z kolei prawie nie spałam bo małajak tylko sie kładzie to zaczyna kaszlec tak strasznei,że zazwyczaj kończy sie to wymiotami. Pomaga taka pozycja pólsiedząca wiec ja trzymam cała noc wysoko i pilnuje ehhh:-(

Do góry