Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
czesc laseczki, ja nadrabiam
Widze, ze polowanie na losie sie zaczelo, to tak w ramach, ze wiosna idzie? ;-)
Ach te losie, moj tez sie nadaje na upolowanie, do tego syn moj najukochanszy zaczyna przejaiwac cechy ojcowskie, ja z dwoma takimi nei wydole :sick: ;-)
dzieki za odpowiedzi w sprawie masla, widac moje dziecko do mniejszosci nalezy. Mysle, ze pol kostki dziennie by zjadl jak bym mu pozwolila
Dasario, Daria super musial wygladac z tym zamiataniem po gosciach. No normalnie lalam jak to przeczytalam i moj los tez
Co do paluszkow to u nas byl na nie szal jakies pol roku temu, teraz Alek lubi, ale tak sporadycznie je (w Anglii brak i mamy jeszcze zapasy z Polski;-) )
Anusia, mam nadzieje, ze dzisiaj samopoczucie juz lepsze bylo i ze noga juz tak nie bolala. Oj Ty bidulka jestes, jak nie brzuszek to noga to :-(
Alka kurcze oby Michalek mial ten kaszel jednak udawany, a nie alergiczny, no ale jak tak chlopak odkurza to dziwic sie ;-)
Nadrabiam dalej
Widze, ze polowanie na losie sie zaczelo, to tak w ramach, ze wiosna idzie? ;-)
Ach te losie, moj tez sie nadaje na upolowanie, do tego syn moj najukochanszy zaczyna przejaiwac cechy ojcowskie, ja z dwoma takimi nei wydole :sick: ;-)
dzieki za odpowiedzi w sprawie masla, widac moje dziecko do mniejszosci nalezy. Mysle, ze pol kostki dziennie by zjadl jak bym mu pozwolila
Kobitki czy Wasze dzieci tez tak uwielbiają paluszki z sezamem?????
Daria mogłaby jeśc je zamiast wszystkich posiłków
Dasario, Daria super musial wygladac z tym zamiataniem po gosciach. No normalnie lalam jak to przeczytalam i moj los tez
Co do paluszkow to u nas byl na nie szal jakies pol roku temu, teraz Alek lubi, ale tak sporadycznie je (w Anglii brak i mamy jeszcze zapasy z Polski;-) )
cze dziewczyny!!!
moge Wam ponażekać ??? mam nadzieje ze mogę ...dziewczyny czuje się dzis fatalnie...chyba znów mi nie podpasowały tabletki bo od 4 rano siedziałam nad wc. a do czwartej i tak co chwila się budziłam bo boli mnie noga coraz bardziej. jak ja mam juz serdecznie dosc problemów ze zdrowiem. jeszcze dzis jedna panna musiała wczesniej wyjsc z pracy i zastepowałam ją na recepcji serwisu a tam wciąz na nogach kurde łąże juz jak HERR FLICK i nie jest nic lepiej... no i ja juz chyba chce te operacje, niech tylko przestanie bolec - buuuuuuuuuuuu
Anusia, mam nadzieje, ze dzisiaj samopoczucie juz lepsze bylo i ze noga juz tak nie bolala. Oj Ty bidulka jestes, jak nie brzuszek to noga to :-(
Alka kurcze oby Michalek mial ten kaszel jednak udawany, a nie alergiczny, no ale jak tak chlopak odkurza to dziwic sie ;-)
Nadrabiam dalej