reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kochane ja przelotem narazie .............................widziałam lalka buty michowe.................ile dałaś ? albo macie jakieś namiary na takie butki???

a my musimy isc do neurologa po psychologu...............

on kocane milego dzionka ja narazie mykam:elvis:

reklama
Elfiko biedulko,moi mają podobnie ale nie musze całej nocyprzy nich zarywać bo mają takie ataki 1 albo 2 w ciągu nocy.

Witam!

U nas też szpital na całego,:-:)-:)-( Mati ma zapalenie kratni i niestety nie obyło się bez antybiotyku.:-:)-:)-:)-(
Teraz ogląda teletubiesie, ale apetytu nie ma za grosz:-:)-(, co gorsze nawet zrobiłluźną kupe.Narazie jedną więc moze to reakcja na leki.Mam nadzieję.:baffled:

W nocy kaszle takkrtaniowo i płacze.Tez kiepsko spałam, bo cały czas nad nim czuwam.Do tego dochodzi jeszcze katar, który spływając powoduje ten kaszel.

Bylismy wczoraj u laryngologa, bo do nas do pediatry to może dostałabym się ale za dwa dni.A tak pojechaliśmy prywatnie i cześć.Lekarka powiedziała, ze dobrze, ze jesteśmy, bo za dwa dni to moglibysmy wylądaowąc na ostrym dyżurze.:szok::-(

To pierwsza taka ostrzejsza choroba Mateja, z mocnym kaszlem i lekką tempką.Wczesniej miewał ale z reguły były to katarki.

Sorki, ze nie za bardzo poczytam co uwas, ale same rozumiecie.
Będe miała chwilę to zajrzę.:tak:

czesc kochane!!!!:-):-)

u Nas szaro i buro na dzworzu.......az nic sie nie chce!!!!:dry::dry:
dzisiaj postaram sie wkomponować w tło......czyli bede lenic sie na maxa!!!!hehe

aga witaj spowrotem!!!!

czytam dalej!

Witam sie i ja jeszcze porannie.

Elfiku, jejku wspolczuje wam okropnie. Weroniczce choroby i cierpienia, a Tobie kochana zmeczenia i zmartwien. Oby leki zaczely szybko dzialas i oby ta noc byla juz lepsza kochana, bo ty nam padniesz:-( Jak nie Grzes to Weroniczka:-(
Trzymajcie sie!

Brunetko Wam tez duuzo zdrowia!!
Ach te chorobska :wściekła/y:

Ciekawe jak tam Tusia z Majeczka.

Aga witaj i pisz do nas czesciej. To szykuja sie wam zmiany co. Trzymam kciuki za pomyslne transakcje:tak: Zdrowka dla chlopakow, Fajnie, ze taka szczesliwa rodzinke tworzycie:happy: :tak:
No i gratulejszyn wygranej, a to mila niespodzianka :-)

Ja szykuje sie do banku, ale zanim wyjde musze jeszcze wlosy umyc:sick:

Alek po wczorajszym debiucie kupnym dzisiaj z rana zesral sie do pieluchy:baffled: Lubie to slowo "zesral" :laugh2:

Klaudus odpisalam Ci wreszcie na wiadomosc:zawstydzona/y:

Iwonko a jak tam niania, wczoraj cos czytalam, ze z nia startujecie?

No i tyle, dziecko zaraz zacznei mi z pokoju uciekac, jego cierpliwosc sie konczy powoli.

Kredzia a Wy czemu do psychologa i neurologa??????? Ja nic nie wiem:baffled: Jejku pomyslnosci!

reklama
Iwon doczytalam, ze jutro premiera z niania. :tak:

Alek wlasnei zalozy sobei futeral z aparatu na szyje i mowi Mama idziemy pole :eek: Ostatnio zabralismy autko na sznureczku, ale z futeralem :baffled: ;-)

No to nara, wpadne potem:elvis:

Do góry