reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kochane ja przelotem narazie .............................widziałam lalka buty michowe.................ile dałaś ? albo macie jakieś namiary na takie butki???

a my musimy isc do neurologa po psychologu...............

on kocane milego dzionka ja narazie mykam:elvis:

reklama
Elfiko biedulko,moi mają podobnie ale nie musze całej nocyprzy nich zarywać bo mają takie ataki 1 albo 2 w ciągu nocy.

Witam!

U nas też szpital na całego,:-:)-:)-( Mati ma zapalenie kratni i niestety nie obyło się bez antybiotyku.:-:)-:)-:)-(
Teraz ogląda teletubiesie, ale apetytu nie ma za grosz:-:)-(, co gorsze nawet zrobiłluźną kupe.Narazie jedną więc moze to reakcja na leki.Mam nadzieję.:baffled:

W nocy kaszle takkrtaniowo i płacze.Tez kiepsko spałam, bo cały czas nad nim czuwam.Do tego dochodzi jeszcze katar, który spływając powoduje ten kaszel.

Bylismy wczoraj u laryngologa, bo do nas do pediatry to może dostałabym się ale za dwa dni.A tak pojechaliśmy prywatnie i cześć.Lekarka powiedziała, ze dobrze, ze jesteśmy, bo za dwa dni to moglibysmy wylądaowąc na ostrym dyżurze.:szok::-(

To pierwsza taka ostrzejsza choroba Mateja, z mocnym kaszlem i lekką tempką.Wczesniej miewał ale z reguły były to katarki.

Sorki, ze nie za bardzo poczytam co uwas, ale same rozumiecie.
Będe miała chwilę to zajrzę.:tak:

czesc kochane!!!!:-):-)

u Nas szaro i buro na dzworzu.......az nic sie nie chce!!!!:dry::dry:
dzisiaj postaram sie wkomponować w tło......czyli bede lenic sie na maxa!!!!hehe

aga witaj spowrotem!!!!

czytam dalej!

Witam sie i ja jeszcze porannie.

Elfiku, jejku wspolczuje wam okropnie. Weroniczce choroby i cierpienia, a Tobie kochana zmeczenia i zmartwien. Oby leki zaczely szybko dzialas i oby ta noc byla juz lepsza kochana, bo ty nam padniesz:-( Jak nie Grzes to Weroniczka:-(
Trzymajcie sie!

Brunetko Wam tez duuzo zdrowia!!
Ach te chorobska :wściekła/y:

Ciekawe jak tam Tusia z Majeczka.

Aga witaj i pisz do nas czesciej. To szykuja sie wam zmiany co. Trzymam kciuki za pomyslne transakcje:tak: Zdrowka dla chlopakow, Fajnie, ze taka szczesliwa rodzinke tworzycie:happy: :tak:
No i gratulejszyn wygranej, a to mila niespodzianka :-)

Ja szykuje sie do banku, ale zanim wyjde musze jeszcze wlosy umyc:sick:

Alek po wczorajszym debiucie kupnym dzisiaj z rana zesral sie do pieluchy:baffled: Lubie to slowo "zesral" :laugh2:

Klaudus odpisalam Ci wreszcie na wiadomosc:zawstydzona/y:

Iwonko a jak tam niania, wczoraj cos czytalam, ze z nia startujecie?

No i tyle, dziecko zaraz zacznei mi z pokoju uciekac, jego cierpliwosc sie konczy powoli.

Kredzia a Wy czemu do psychologa i neurologa??????? Ja nic nie wiem:baffled: Jejku pomyslnosci!

reklama
Iwon doczytalam, ze jutro premiera z niania. :tak:

Alek wlasnei zalozy sobei futeral z aparatu na szyje i mowi Mama idziemy pole :eek: Ostatnio zabralismy autko na sznureczku, ale z futeralem :baffled: ;-)

No to nara, wpadne potem:elvis:

Do góry