reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwonko a jak tam niania, wczoraj cos czytalam, ze z nia startujecie?

Tak jest, strartujemy jutro. Fajna babeczka i sądzę, że na pewno będzie git, tym bardziej, że młody od razu wyciągał do niej łapki, on to jest takie dziecko cygana i nie mam najmniejszego problemu z jego adaptacją w nowych warunkach i wśród nowych osób :cool2:

reklama
Kredziu właśnie do psychologa i neurologa?Jejku co tam?
Ja bułam z Natanem jakis czas temu u neurologa bo miał bóle głowy ale okazało się ,że to przez przeziębienie,jeśli jeszcze nastąpi powrot to będziemy robic badania.

hello :-)

choróbsko rozłozyło nas w domu na łopatki wszystkich,
Otylia ma zaczątki anginy,
ja kaszlę i mam dreszcze,
łosiek jutro do pracy,ale bardziej z konieczności,
niz ze zdrowia,
tylko Damian na razie zdrowy:-( :-( :-(

Hej baby!

Młoda całe szczęście zdrowa, ale jak czytam jak Was po kolei rozkłada to aż mam dreszcze, żeby znowu czegoś tutaj nie przywiało :no::no::no::no::sick:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków i tych małych i tych większych :elvis:

Teraz po rota wirusie widzę, że jest jakaś epidemia zapalenia krtani :eek::sick:

Oj, obyśmy się uchowały cało.

Kredzia
a co z Tymikiem??? Macie jakieś kłopoty, że do specjalistów uderzacie, czy to tak na wszelki wypadek?

poczytałam,co u Was :tak: ;-)

Weroniczce i MatejowiDużo zdrówka:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Alka leje z Twojego Micha:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Aga zaglądaj,jak najczęściej
i ucałuj chorych chłopaków:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Kredzia musisz mi wszystko opowiedzieć po spotkaniu
z neurologiem............wiesz to trochę dziwne,bo Damian z podejrzeniem
o ADHD był skierowany do neurologa:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Do góry