reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale w sumie po co?

Julka nie miała problemów z biodrami, zaczęła chodzić późno ale zaczęła...
Chyba nie jest konieczna ta wizyta co?
USG bioderek robiliśmy prywatnie a nie w przychodni, bo te terminy..... ech szkoda gadać :eek::eek::eek:

hi hi hi my dziś idziemy mimo, że Daria nigdy nie miała ortopedycznych problemów, tak dla rozrywki ;-) ;-) :-)

reklama
:-)

o kurcze łyżeczką :szok: :szok: Ty machasz czy Maciek?? :-) :-p ;-)

Mleko niestety ja macham, bo mimo, że z płatkami to za rzadkie i by pewnie pół na siebie wylał. Nie wiem co z nim jest, ale normalnie za Chiny nie wypije mleka z kubka. Kiedyś dałam mu suche płatki do miseczki, a do kubka mleko, to pluł nim ile wlezie. Z butelki nigdy nie pił, więc chyba nie ma sensu go teraz przyzwyczajać, a znowu jakoś mi to bardzo nie doskwiera, więc przeżyję, dopóki nie będzie jadł tego mleka sam.
Poza tym, to może tak brzmi strasznie, ale w sumie trwa to tyle ile jedzenie zupki, więc da się znieść:-)

Witam się dzis i ja ...
dzieki dziewczyny za pocieszki i sorry za narzekanie :sick:
Gazelko na wstepie gratuluje sytuacji sprzedażowej i ...mdłosci ;-) ... no i jestem Ci winna dpowiedź : na targówku w smyku nie ma ciuchów ciążowych

Dasaria Twoja Daria jest niestamowita z tym pedantyzmem :tak: :tak:

Ja tez Maćka kładę, więc narazie. No i trochę by popracować wypadało :-)
Papa Robaczki :-)

cześc kobity
ja nie wiem co Wy za telewizory macie bo w moim o 10.00 to sie kończą a nie zaczynaja Teletubisie

po troszku co u nas:
wczoraj wieczorem Weronika bardzo kaszlała , raz przy takim ataku kaszlu zwymiotowała mleko ale na serio sie przeraziłam kiedy to przy kaszlu odpluwała krwią :szok:
Byłam sama w domu wiec ściągnełam G z roboty i pojechaliśmy na pogotowie.
Mała ma zapalenie krtani a ta krew to była z podrażnionej od kaszlu śluzówki :-(
Biedactwo moje tak kaszle ,że szok, noc była koszmarem. Mała spała oparta o mnie pleckami a ja siedziałam oparta o poduszke. Cała noc praktycznie nie spałam bo ciągle sie martwiłam ,ze mi sie udusi :-( :-( :-(
Teraz ledwo żyje a Weronika nie może spać bo jak tylko sie połozy to ma ataki kaszlu :-( :sick: chodzi po domu i popłakuje ciągle
Jakby tego było mało wychodza jej znowu trzy zęby na raz :sick: ehhh

reklama
Do góry