reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, czy wasze dzieciaki piją jeszcze z niekapka??
Ja mam twardo plan od dzisiaj Maćka przyzwyczajać do normalnego picia, bo szlag mnie trafia z czyszczeniem tego cholerstwa. TEGO SIĘ NIE DA WYCZYŚCIĆ!!! Jak widzę, jaki syf się tam zbiera to aż mi się coś dzieje.
Pamiętam, że chyba Alka pisała 100 lat temu, że ma zamiar zrezygnować z niekapka i nie wiem, jak to sie dalej potoczyło :-)

Ha! Tak też u nas było! Wywalilim cholerstwo bo mycie mnie do pasji doprowadzało (kto wymyślił taki poje...ny patent??? Jak ja to mogłam kupić????:szok: )

i...

wróciliśmy do smoczka :cool2: :-p :-p :-p :-p :-p
mówiąc krótko- chrzanić wynalazki :cool2: a na picie normalne u nas jeszcze chyba nie pora:baffled: bo Michał zawsze wkłada język do kubeczka i pije jak piesek :eek: :eek: :eek:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Dziewczyny a do ortopedy trzeba miec skierowanie? W takim razie my się tez wybierzemy.

Chlebuś się piecze, Maciuś dorwał foremki z piekarnika i jest cały happy, a ja mam chwilę spokoju :-)

Klaudus na pierwsza wuzyte chyba tak, ale pozniej w toku leczenie wyciaga sie tylko karte, przynajmniej u nas tak jest!!!

U nas do picia służy bidon ze słomką. Ale mleko dalej jest 2 razy dziennie z butli :no:
Młoda nie potrafi pić z normalnego kubka:-(
Może w końcu pora się wziąć i za to?
Tylko np rano z własnej wygody daję jej butlę do wypicia i kładę się "spać", a tak musiałabym poić ją tym mlekiem...

eeeeeeee

jeszcze przyjdzie czas na kubek :tak:

Matka miej litość, to jak Ty chcesz to mleko dawać??? Ja mam Michowi pół litra dziennie z łyżeczki skarmiać??? No błagam Cię, wykończysz mnie jak nic :-p :cool2: :cool2: :cool2: Butla jest ok:tak: :tak: :tak: :tak:

Ha! Tak też u nas było! Wywalilim cholerstwo bo mycie mnie do pasji doprowadzało (kto wymyślił taki poje...ny patent??? Jak ja to mogłam kupić????:szok: )

i...

wróciliśmy do smoczka :cool2: :-p :-p :-p :-p :-p
mówiąc krótko- chrzanić wynalazki :cool2: a na picie normalne u nas jeszcze chyba nie pora:baffled: bo Michał zawsze wkłada język do kubeczka i pije jak piesek :eek: :eek: :eek:

cześć laski :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

hehhe :-D:-D

alka ja tez wywaliłam niekapek aventu, ta gumka ilozujaca dziubek cały czas mi smierdziała taka stechlizna.......i cały czas mi sie wydawał brudny!!!
Kupiłam Kubie taki plastikowy kubek i popija teraz z niego

reklama
Do góry