Joaska
Lipcowe mamy '05
dobra zmykam na drugie sniadanko, pozniej jeszcze zagladne!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, czy wasze dzieciaki piją jeszcze z niekapka??
Ja mam twardo plan od dzisiaj Maćka przyzwyczajać do normalnego picia, bo szlag mnie trafia z czyszczeniem tego cholerstwa. TEGO SIĘ NIE DA WYCZYŚCIĆ!!! Jak widzę, jaki syf się tam zbiera to aż mi się coś dzieje.
Pamiętam, że chyba Alka pisała 100 lat temu, że ma zamiar zrezygnować z niekapka i nie wiem, jak to sie dalej potoczyło :-)
tubki wróciły chyba na godzinę sprzed ferii czyli 9.30 czy coś koło tegochyba zmienili ramówkę na nową, razem z prezesem TVP hihihi
Teletubki teraz są chyba znowu o 10... ale nie dam sobie ręki uciąć
Dziewczyny a do ortopedy trzeba miec skierowanie? W takim razie my się tez wybierzemy.
Chlebuś się piecze, Maciuś dorwał foremki z piekarnika i jest cały happy, a ja mam chwilę spokoju :-)
U nas do picia służy bidon ze słomką. Ale mleko dalej jest 2 razy dziennie z butli
Młoda nie potrafi pić z normalnego kubka:-(
Może w końcu pora się wziąć i za to?
Tylko np rano z własnej wygody daję jej butlę do wypicia i kładę się "spać", a tak musiałabym poić ją tym mlekiem...
eeeeeeee
jeszcze przyjdzie czas na kubek
Ha! Tak też u nas było! Wywalilim cholerstwo bo mycie mnie do pasji doprowadzało (kto wymyślił taki poje...ny patent??? Jak ja to mogłam kupić???? )
i...
wróciliśmy do smoczka
mówiąc krótko- chrzanić wynalazki a na picie normalne u nas jeszcze chyba nie pora bo Michał zawsze wkłada język do kubeczka i pije jak piesek
cześć laski
Aśka gdzie Twój blog??????
Witam:-) :-)
U nas Oli pije z bidonu, szklanki - to najchętniej, a actimelki z opakowania, śmiesznie to wygląda, bo robi sobie zębami dziurkę i przez nią pije:-)
pracuje nad nim, wiec narazie REMANENT..................;-);-)