reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Byłyscie z dzieciaczkami u ortopedy kontrolnie jak zaczęły chodzic????????

Bo my dopiero dziś idziemy, trochę późno, ale mam nadzieję, że nas nie pogoni :eek: :cool2: :elvis:

reklama
Byłyscie z dzieciaczkami u ortopedy kontrolnie jak zaczęły chodzic????????

Bo my dopiero dziś idziemy, trochę późno, ale mam nadzieję, że nas nie pogoni :eek: :cool2: :elvis:

My nie byliśmy. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że trzeba, a nasza lekarka kurna, to nam nic nie powie. Przy szczepieniu sprawdzała mu stawy i nic nie mówiła, wic stwierdziłam, że wszystko jest ok. Mówicie, że trzeba iść??

Stwierdzam, że Elfik miał rację z tym wczesnym wstawaniem i dużą ilością czasu dzięki temu :) My wstaliśmy dzisiaj o tej 6.30 i tyyyyle juz zdążyłam zrobić :-) Mieszkanko posprzątane, śniadanka zjedzone, kawka wypita. A teraz idziemy z Maciusiem piec chlebuś :-) Kurcze uwielbiam wtorki i czwartki, kiedy to jestem do południa z Maciusiem w domu :-) :-)

I wiecie co? Własnie mu dałam pić z normalnego kubka (z dwoma uszkami) i wypił bez problemu bez wylania ani kropli. Jestem w szoku

My nie byliśmy. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że trzeba, a nasza lekarka kurna, to nam nic nie powie. Przy szczepieniu sprawdzała mu stawy i nic nie mówiła, wic stwierdziłam, że wszystko jest ok. Mówicie, że trzeba iść??

nie wiem czy to jest konieczne, ale pamiętam, że na pierwszej kontrolnej wizycie u ortopedy mówił, aby z dzieckiem przyjśc jak zacznie chodzic

U ortopedy byliśmy jak młody zaczął chodzić. Ja słyszałam, że to jest standard i powinno się sprawdzić, co i jak. U nas all ok :-)

co do ortopedy nie byłam stricte w gabinecie, ale raz na dyzuze zobaczył Kube moj znajomy ortopeda i mowił ze wszystko OK!!!

gazello bardzo sie ciesze, ze wszystko gra ze sprzedaza mieszkanka, no i jeszcze wytesknione mdłosci sie pojawiły hehehe ( jak to fajnie brzmi) :-D:-D
trzymam qciuki zeby mieszkoanko szybko sie dało urzadzic i zebyscie sie jaknapredzej wprowadzili!!!! no i oczywiscie mam nadzieje, ze zrobicie jakas fajna parapetoweczke?????

reklama
Dziewczyny a do ortopedy trzeba miec skierowanie? W takim razie my się tez wybierzemy.

Chlebuś się piecze, Maciuś dorwał foremki z piekarnika i jest cały happy, a ja mam chwilę spokoju :-)

Do góry