reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Byłyscie z dzieciaczkami u ortopedy kontrolnie jak zaczęły chodzic????????
Bo my dopiero dziś idziemy, trochę późno, ale mam nadzieję, że nas nie pogoni
My nie byliśmy. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że trzeba, a nasza lekarka kurna, to nam nic nie powie. Przy szczepieniu sprawdzała mu stawy i nic nie mówiła, wic stwierdziłam, że wszystko jest ok. Mówicie, że trzeba iść??
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Stwierdzam, że Elfik miał rację z tym wczesnym wstawaniem i dużą ilością czasu dzięki temu My wstaliśmy dzisiaj o tej 6.30 i tyyyyle juz zdążyłam zrobić :-) Mieszkanko posprzątane, śniadanka zjedzone, kawka wypita. A teraz idziemy z Maciusiem piec chlebuś :-) Kurcze uwielbiam wtorki i czwartki, kiedy to jestem do południa z Maciusiem w domu :-) :-)
I wiecie co? Własnie mu dałam pić z normalnego kubka (z dwoma uszkami) i wypił bez problemu bez wylania ani kropli. Jestem w szoku
I wiecie co? Własnie mu dałam pić z normalnego kubka (z dwoma uszkami) i wypił bez problemu bez wylania ani kropli. Jestem w szoku
DASARIA
lipcowe mamy '05
My nie byliśmy. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiedziałam, że trzeba, a nasza lekarka kurna, to nam nic nie powie. Przy szczepieniu sprawdzała mu stawy i nic nie mówiła, wic stwierdziłam, że wszystko jest ok. Mówicie, że trzeba iść??
nie wiem czy to jest konieczne, ale pamiętam, że na pierwszej kontrolnej wizycie u ortopedy mówił, aby z dzieckiem przyjśc jak zacznie chodzic
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Ja też nie byłam z Olim na kontroli u ortopedy
Z Wiki chodziłam dość często ale ona miała dysplazję
Z Wiki chodziłam dość często ale ona miała dysplazję
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Bravo!
Joaska
Lipcowe mamy '05
bawo Maciuś....
Kuba tak własnie popija juz od jakiegos miesiaca!!
ale mleko pije z butli na wieczor.
Joaska
Lipcowe mamy '05
co do ortopedy nie byłam stricte w gabinecie, ale raz na dyzuze zobaczył Kube moj znajomy ortopeda i mowił ze wszystko OK!!!
gazello bardzo sie ciesze, ze wszystko gra ze sprzedaza mieszkanka, no i jeszcze wytesknione mdłosci sie pojawiły hehehe ( jak to fajnie brzmi)
trzymam qciuki zeby mieszkoanko szybko sie dało urzadzic i zebyscie sie jaknapredzej wprowadzili!!!! no i oczywiscie mam nadzieje, ze zrobicie jakas fajna parapetoweczke?????
gazello bardzo sie ciesze, ze wszystko gra ze sprzedaza mieszkanka, no i jeszcze wytesknione mdłosci sie pojawiły hehehe ( jak to fajnie brzmi)
trzymam qciuki zeby mieszkoanko szybko sie dało urzadzic i zebyscie sie jaknapredzej wprowadzili!!!! no i oczywiscie mam nadzieje, ze zrobicie jakas fajna parapetoweczke?????
reklama