reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć babki weekendowo :-D

Joasiu, witaj :) wydaje mi sie, czy cos humorek u Ciebie lepszy? Co tam u Was słychać?

My dzis zaczeliśmy planować wakacje. I w tym roku chyba pojedziemy do... Gdańska :-) Ja uwielbiam dużą wodę, w gory z ciążą to nie bardzo. No i w Gdansku na pewno jest jakis lekarz w razie problemów ciążowych. Alka, Edzia - szykujcie się ;-) :tak: :cool2: Joasia, Niania, a Wy?????????????

Gazela macie u mnie metę jakby co hihi, zapraszam :-D:tak::tak::tak:
Ale fajnie !!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej Kredzia, dla Ciebie specjalne powitanie :elvis: ze dwieście lat Cię nie było :szok:;-);-);-)
Ale Tymek wyrósł, fiuuuuuuu fiuuuuuuuuuu i ten irokez :szok::szok::szok:

nie wiem jak Wy to robicie ale ja chociaż lubię gotować to mam problemy z wymyślaniem jednego dania.......hmm
dlatego u nas raczej jednoodaniowe obiadki
a czasami jest i słoiczek:happy: :sorry2:

U nas słoiki zdecydowanie poszły w odstawkę. Młoda się totalnie zbuntowała i nie chce ich jeść :szok:

oj kochna może dzień rzeczywiście będzie miły- przydałby sie jeden taki dla odmiany :tak:

żeby mnie jeszcze tak tyłek nie bolał :sick:

Elfik będzie co raz lepiej kochana, musi być :tak::elvis::elvis::elvis::elvis:

hehe moje dziecko by w życiu dwóch dań nie zjadło, ona ledwo na jedno daje sie namówic i tutaj nie mam zbyt dużych możłiwosci bo tak:
miesa nie lubi
surówek nie lubi
ziemniaków nie lubi :no: :baffled: :eek: :sick:
mgłaby jeśc makaron oj tak i to w dużych ilosciach i bez dodatków :baffled:

Moja po tym rotawirusie ma mega spust, wszystko zjada (oprócz słoików hihi) i w każdej ilości:szok: jestem przerażona czasami, bo sama już nie wiem co jej dawać do jedzenia. Już się jej żeberka przykryły warstewką tłuszczyku hihi

...a i nie chwaliam się moim nowym nabytkiem - okazało isę ze mam torbiel na jajniku - wynik brania depo :no: :no: ..ponoc za jakies 3 cykle zniknie, wiec póki co się nie przejmuje

:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
ech bidoku, życzę żeby paskuda szybko znikła :tak:

time to jogurt hehe :-)
dziecko śpi hehe
obiadu nie gotuje hehe

time to surówka a'la Lutkiewicz hihihihii :cool2::cool2::cool2::cool2:

aa co do słoiczków to mała dostaje jeden raz na 2 tygodnie nie częściej
i ma tylko dwa które zje
jarzynowa z kluseczkami i makaron spagettii
reszta jest dla Niej bee

i dobrze :-) bo jak nic matka by to wykorzystała gdyby dziecku smakowało:evil: :rofl: :rolleyes2:

idę siknąć i spaććććć paa

Czesc dziewczyny.
Potrzebuje pomocy, Maja od wczoraj wszystko co zje co wypije to wymiotuje. Nawet herbatki tylko troche wypila a mega fontanne puscila. Pozatym nic jej nie jest i dobrze sie czuje, nie boli ja zoladek. Wczoraj jak jedlismy obiad zjadla ze dwa grzybki, czy to moze byc od tego nie wiem co robic :-(

reklama
Tusia :elvis: nie umiem Ci pomóc :-( :-( :-( :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: . Trzymam kciuki żeby wszystko szybko wróciło do normy :elvis: Ucałuj Majeczkę :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry