reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej :-)

Ale fajny Tymik z irokezem, normalnie leję :-D:-D:-D super gościu :cool2:

AniuSz. i elfik,współczuję nieciekawych wieści i trzymam kciukasy za przegonienie tego paskudztwa :dry:

Gazelko my w tym roku o wakacjach możemy zapomniec, z racji remontu na nowym mieszkanku i przeprowadzki. Planujemy jakiś krótki wypad nad morze we wrześniu.

Idę dalej pichcić. Dzisiaj serwuję roladki z indyka nadziewane pieczarkami i żółtym serem, w sosie pieczarkowo-koperkowym, do tego buraczki na ciepło i oczywiście zupka :-p Może którąś zainspiruję tym menu? :rofl2:

Joasiu, witaj :) wydaje mi sie, czy cos humorek u Ciebie lepszy? Co tam u Was słychać?

My dzis zaczeliśmy planować wakacje. I w tym roku chyba pojedziemy do... Gdańska :-) Ja uwielbiam dużą wodę, w gory z ciążą to nie bardzo. No i w Gdansku na pewno jest jakis lekarz w razie problemów ciążowych. Alka, Edzia - szykujcie się ;-) :tak: :cool2: Joasia, Niania, a Wy?????????????

heheh z humorkiem fakt troszke lepiej......
tfu tfu zeby nie zapeszyc!!!

a co do wakacji...........napewno morze, napewno warszawka, takze kto wie, kto wie.....:cool2::cool2::cool2::cool2:

Idę dalej pichcić. Dzisiaj serwuję roladki z indyka nadziewane pieczarkami i żółtym serem, w sosie pieczarkowo-koperkowym, do tego buraczki na ciepło i oczywiście zupka :-p Może którąś zainspiruję tym menu? :rofl2:

hehe mmmmmmm plauszki lizac!!!!

U nas dzisiaj mieska w sosie ziołowo-smietanowym, marchewka z jabłkiem i kasza jeczmnienna......Kuba wcinał az mu sie uszy trzęsły!!!:cool2::cool2:

asiu aniu sz. :elvis:

aniu trzymak kciukasy aby faktycznie po 3 cyklach przeszło paskudztwo !! (ja co do takich atrakcji mam nadrzerke:baffled: ponoc nieduza)

iwonica mniam mniam natchnelas mnie roladkami :-p w tygodniu serwujemy:tak:
aaa no i fajnie ze tymi anarchista sie podobie ;-)

reklama
wiki :elvis:
a moj dobry humorek poszedł w las jakoś się podle czuję głowa mnie boli nie chce mi się iść :eek: :baffled: ehhh ciasto zrobiłam (chyba z przepisu edzi dla joasi to łatwe ciasto z cynamonem kakao i jabłkiem:-p )

nie wiem czy cośjeszcze miałam .....................................

Do góry