reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A właśnie jeszcze mi się przypomniało, ja nigdy nie dawałam Julce obiadu z 2 dań :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Trochę mi ulżyło jak przeczytałam, że nie jestem sama;-);-);-)
Kurde ja jestem za wielkim leniem, żeby gotować codziennie 2 dania:no:.
No jeszcze ugotować to bym może i ugotowała ale to wymyślanie codziennie co ugotować to jest ponad moje siły:zawstydzona/y::szok::-D.

hehe moje dziecko by w życiu dwóch dań nie zjadło, ona ledwo na jedno daje sie namówic i tutaj nie mam zbyt dużych możłiwosci bo tak:
miesa nie lubi
surówek nie lubi
ziemniaków nie lubi :no: :baffled: :eek: :sick:
mgłaby jeśc makaron oj tak i to w dużych ilosciach i bez dodatków :baffled:

Mojemu bąblowi idą kolejne zeby i znowu towarzyszy temu katarek :-( W dodatku wczoraj po raz pierwszy zrobił taką ostrą kupkę, że strasznie odparzył sobie pupę, aż normalnie piszczał bidulek. Posypałam mąką ziemniaczaną, bo babcia mi zawsze mówiła, że to stary, sprawdzony sposób i faktycznie ulga przyszła natychmiast :happy:

kurcze Weronice sie 4 przebija ostatnia wreszcie
w nocy masakra i biegunka od kilku dni. Raz ją tak goniło ,ze mysłałam juz o tym rota-świństwie ale przeszło i teraz robi mniej ale wodniste kurcze. Pupa buraczana w związku z tym ale tormentiol sie super sprawdza :tak: mąka ziemniaczana też ale ja kąpie mała w krochmalu a smaruje tormentiolem.

hi hi hi HANTI 1000000 LAT :tak: :tak: :tak: :tak:

stara dupa jesteś hi hi hi a nie wyglądasz, trzymaj tak dalej :tak: :tak: :tak: :tak: :-) , bo w takim ciele to można do wieku się przyznawac :tak: :tak: :elvis:

BUZIACZKI :elvis: :elvis: :elvis:
hihi baaardzo oryginalne życzenia :-p :laugh2: :cool2:

reklama
elficzku kcohana poźniej poczytam co pisałaś, chciałam wam tylko fotki z obecnej chwili wlepić :) no i mojego punka :) ............nie wiem czy pamiętacie jak tymi śmiałam się że ma wrodzonego irokeza bo jak miał lekko dłuższe włoski właśnei miał takjakby na środku dłuższe a wczoraj mu miałam golić (bo minimalnie mu podrosły miał takie fajne ale przeszkadzają mu z tyłu po bokach ciągle się drapie i ciąga za nie więc wygoliłam mu wczoraj irokeza-nieźle krzywego :) ) tata jak zobaczy fotki będzie pewnie dumny )
obraz008vi0.jpg

obraz009bn4.jpg

Hello :)

Dzis kolejna porcja zwiedzających dom. A że na dworzu błoto to ciągle latam z mopem i szoruje podłogi po kolejnych gościach :baffled: Super gimnastyka dla kobiety w ciąży ;-)

Hej kochane !!

Gazelaczku nie wiem czy dotarło do Ciebie na gg ? serdeczne gratulacje i trzymam kciukasy żeby wszystko było ok !!!

aaa i gazelko gratulacje mieszkaniowe !!!

Kredziu, dziekuję za wszelkie gratulacje :) Odpisałam Ci, czy nie wyświetliło się? :elvis:

hej babeczki :-):-)

hej kredziu, kope lat heheheh

a Ty gazello troszeczke sobie pofolgoj i zagon R do latania z mopem hehehe!!!!!!

elfie buziak w .........zeby nie było ze w pupe to ogolnie buziak hehehe :elvis::elvis::elvis:

a ja zabieram sie dalej za porzadki, niewiele zostało wiec niebawem sie pojawie, no jeszcze Kuba spac.......

hello!!!!

Hanti co to za wyłączanie telefonu w dniu urodzin ??? dlatego spóźnione
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Wszystkiego NAJLEPSZEGO
z okazji wczorajszych urodzin

Kredzia witaj ponownie, miło znów Cie widziec.

Gazelko - szybkiej sprzedaży życze :tak: :tak:

Elfik - zdrówka

...a i nie chwaliam się moim nowym nabytkiem - okazało isę ze mam torbiel na jajniku - wynik brania depo :no: :no: ..ponoc za jakies 3 cykle zniknie, wiec póki co się nie przejmuje

reklama
hej babeczki :-):-)

hej kredziu, kope lat heheheh

a Ty gazello troszeczke sobie pofolgoj i zagon R do latania z mopem hehehe!!!!!!

elfie buziak w .........zeby nie było ze w pupe to ogolnie buziak hehehe :elvis::elvis::elvis:

a ja zabieram sie dalej za porzadki, niewiele zostało wiec niebawem sie pojawie, no jeszcze Kuba spac.......

Joasiu, witaj :) wydaje mi sie, czy cos humorek u Ciebie lepszy? Co tam u Was słychać?

My dzis zaczeliśmy planować wakacje. I w tym roku chyba pojedziemy do... Gdańska :-) Ja uwielbiam dużą wodę, w gory z ciążą to nie bardzo. No i w Gdansku na pewno jest jakis lekarz w razie problemów ciążowych. Alka, Edzia - szykujcie się ;-) :tak: :cool2: Joasia, Niania, a Wy?????????????

Do góry