reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzień dobry niedzielowo :-)

czesc kochana!!!:elvis::elvis:

Tusia moze Maja sie przytruła......
to moze byc jelitowka albo jakis inny wirus, wszedzie tego pełno, moze zadzwon do swojej pediatry, albi podjedz na pogotowie.
a na brzuszek to chyba ten gastrolit bedzie dobry......
no i pamietaj zeby sie nie odwodniła!!!

Czesc dziewczyny.
Potrzebuje pomocy, Maja od wczoraj wszystko co zje co wypije to wymiotuje. Nawet herbatki tylko troche wypila a mega fontanne puscila. Pozatym nic jej nie jest i dobrze sie czuje, nie boli ja zoladek. Wczoraj jak jedlismy obiad zjadla ze dwa grzybki, czy to moze byc od tego nie wiem co robic :-(
Tusia podawaj Maji picie nawet strzykawka po troszku. Ona musi pić bo Ci sie odwodni i w szpitalu wylądujecie. Jakie to były grzyby? Nie sądze żeby to one zaszkodziły skoro narazie Maja nie ma innych objawów. Mysłe ze to początek tego rotawirysa paskudnego. Jedzcie lepiej z mała do lekarza na wszelki wypadek niech Maje zbada.
Pamiętaj o tym piciu bo to bardzo ważne

cześć Joasiu :elvis: . Jak tam,wyspałas sie?
Ja nawet sobie pospałam bo Weronika została uwieziona w łózeczku i dzsiaj nie mogła z niego w nocy wyjsc hihi wiec spała do 6tej :tak:

cześć Joasiu :elvis: . Jak tam,wyspałas sie?
Ja nawet sobie pospałam bo Weronika została uwieziona w łózeczku i dzsiaj nie mogła z niego w nocy wyjsc hihi wiec spała do 6tej :tak:

ja dzisiaj spałam do 8:45 :-p:-p
dzisiaj było łosia kolej na mleko rano dla Kuby, wstał wczesniej niz zwykle bo o 7:30

a ja leniuchowałam!!!!!ehhhhh

pijemy kawke?????

reklama
ja rowniez!!!!

a co Ty tak zmieniasz cały czas profil swoj, co????
wiosenne porzadki???
nie podobaja mi sie te suwaczki, ten teraz taki cidrowaty bleee
poprzedni żle liczył bleee
musi mi sie podobac a to chyba potrwa :-p bo ja mam gust fiu fiu dziwaczny

Do góry