reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Może dzieci lubia kwaśne rzeczy?

Moje dziecko UWIELBIA!:tak: :tak: :tak:

Dziewczyny czy myśląc o drugim dzidziusiu też wolałybyście mieć tą samą płeć co pierwsze dziecko?? hehe:szok::zawstydzona/y:;-);-);-)
Tak się zastanawiam, bo np. rozmawiałam z Alką kiedyś i mi mówiła, że chciałaby mieć drugiego Micha;-), któraś z Was tutaj chyba tez kiedyś pisała o drugim synku... To jest chyba tak, że wiadomo czego się spodziewać po dzieciątku tej samej płci, albo tak tylko mi się wydaje :cool2:
Ja chyba bałabym się mieć synka :-D:szok::szok::szok:

tak tak i tego się trzymamy :tak: :tak: :tak: Raz że my już wiemy co i jak, dwa - chłopaki jednak lepiej się ze zobą dogadają a to daje matce szansę na odrobinę wolnego :tak: :tak: :tak: :-p :-p :-p

Co do mdłści, troche mnie uspokajacie. Chociaz w ciagu dnia mam takiemini-mdłości, ale spodziewalam sie czegos bardziej spektakularnego, przynamniej mialabym gwarancje ze wszystko idzie w dobrym kierunku ;-) :-p :happy:

Gazelko! a zatem życzymy Ci super wypasionego pawia w kolorach tęczy!;-) :tak: :tak: :tak: :tak: żebyś była spokojniejsza! :tak: :tak: :-p :-p :-p :-p I wieeeeeelkie gratulacje kochana - ale Ci fajnie :tak: :tak: :tak:

Kredka! W końcu!

Melll najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin!!!

rozeczerwo_d.jpg

reklama
Do góry