reklama
alka2
Fanka BB :)
Może dzieci lubia kwaśne rzeczy?
Moje dziecko UWIELBIA!
Dziewczyny czy myśląc o drugim dzidziusiu też wolałybyście mieć tą samą płeć co pierwsze dziecko?? hehe;-);-);-)
Tak się zastanawiam, bo np. rozmawiałam z Alką kiedyś i mi mówiła, że chciałaby mieć drugiego Micha;-), któraś z Was tutaj chyba tez kiedyś pisała o drugim synku... To jest chyba tak, że wiadomo czego się spodziewać po dzieciątku tej samej płci, albo tak tylko mi się wydaje
Ja chyba bałabym się mieć synka
tak tak i tego się trzymamy Raz że my już wiemy co i jak, dwa - chłopaki jednak lepiej się ze zobą dogadają a to daje matce szansę na odrobinę wolnego
Co do mdłści, troche mnie uspokajacie. Chociaz w ciagu dnia mam takiemini-mdłości, ale spodziewalam sie czegos bardziej spektakularnego, przynamniej mialabym gwarancje ze wszystko idzie w dobrym kierunku ;-)
Gazelko! a zatem życzymy Ci super wypasionego pawia w kolorach tęczy!;-) żebyś była spokojniejsza! I wieeeeeelkie gratulacje kochana - ale Ci fajnie
Kredka! W końcu!
HANTI ja też się dołączam do życzeń, hehe mój mąż też ma dzisiaj urodziny i też 33 , ale numer.Hanti! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Gazelaczku gratuluje powiększenia rodzinki...
I pozdrawiam wszystkie lipcóweczki:-) :-) :-)
i tutaj się podłączę , Wszystkiego najlepszego MellMelll najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin!!!
kaśka k
hantii kasieńko wszystkiego najj najj lepszegoo z okazi urodzin:-)
jak to edytyka chyba napisała osiemnastych;-) buziaki
jak to edytyka chyba napisała osiemnastych;-) buziaki
reklama
kaśka k
nie wiem jak Wy to robicie ale ja chociaż lubię gotować to mam problemy z wymyślaniem jednego dania.......hmm
dlatego u nas raczej jednoodaniowe obiadki
a czasami jest i słoiczek
dlatego u nas raczej jednoodaniowe obiadki
a czasami jest i słoiczek