reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale fajnie - weekend się zaczął :happy:
Miłego odpoczynku wszystkim babeczkom życzę, bo pewnie zajrzę tu dopiero w poniedziałek. Plan na weekend: wylegiwanie się w łóżeczku dokąd Maciejka nam da, po południu w sobotę siłownia z mężulem, w niedzielę imprezka imieninowa u rodzinki.

No i jeszcze chciałam życzyć 100 lat naszej Kasieńce. Nie wiem, czy wypada pytać, ale czy ty też się już zaliczasz do grona dojrzałych, jak to chyba Alka określiła??

Klaudia, a co to jest czarnuszka? :szok:

Czarnuszka i inaczej "czarny kminek". To takie zioło aromatyczne w smaku trochę gorzkawe, a w zapachu trochę przypomina gałke muszkatołową.

Jak piekę chleb to sobie do niego dodaje różne pierdułki: czasem kminek, siemie lniane, słonecznik, no i teraz znalazłam tą czarnuszkę. To taki smak, a raczej zapach, zapamiętany z dzieciństwa. Nigdzie nie mogłam jej znaleźć, no i dzisiaj dorwałam w tym sklepie :-)

Kochane dziękuje za życzenia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zrobiło mi się bardzo miło,
niestety nie moge jeszcze chwilowo posiedzieć,
bo od rana 11 godz. mam wciąż gości,
co równiez jest miłe,tylko dlaczego to już 33 lata:baffled: :dry: :sick: :elvis:

Kochane dziękuje za życzenia:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

zrobiło mi się bardzo miło,
niestety nie moge jeszcze chwilowo posiedzieć,
bo od rana 11 godz. mam wciąż gości,
co równiez jest miłe,tylko dlaczego to już 33 lata:baffled: :dry: :sick: :elvis:

hi hi hi HANTI 1000000 LAT :tak: :tak: :tak: :tak:

stara dupa jesteś hi hi hi a nie wyglądasz, trzymaj tak dalej :tak: :tak: :tak: :tak: :-) , bo w takim ciele to można do wieku się przyznawac :tak: :tak: :elvis:

BUZIACZKI :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Hej kochane !!

Gazelaczku nie wiem czy dotarło do Ciebie na gg ? serdeczne gratulacje i trzymam kciukasy żeby wszystko było ok !!!

Troszkę podczytałam o czym wy tu dziś pisałyście żebym coś niecoś kojarzyła

piszecie o drugim szkrabie.............................rety jak my byśmy chcieli już rodzeństwo dla tymika :( ale co z tego że chcieć można jak przy naszej sytuacji popapranej niewyjasnionej niewiadomo kiedy bedziemy mogli zafundować tymikowi zuzie lub może marcela (to byla opcja tez zamiast tyon marcel) :eek: :sick: :sick: :baffled: :baffled: :-( :-(

a co do płcci to ja kiedyś też edziu pisałam ze chciec to bym chciała dziewczynkę bo fajnie jest mieć dziewczynkę ale tak myślę czy tymi nie wolałby brata :confused: że właśnei chłopcy tak fajnie się dogadują (wiadomo są mieszane rodzeństwa gdzie jedno z drugim świetnie się dogadują bawią i są najlepszymi przyjaciółmi) no sama nie wiem .....................

narazie to jakośsytuacja musi się wyklarować a to nie wiem kiedy nastąpi :wściekła/y: :-( :eek: :sick: :baffled: ............................a później jak już będzie choć troszkę stabilności to będziemy ostro myśleć żeby nie było że będziemy się tułać polska włochy z 2 skarbów i tylko na stresy i tęsknoty i niepewności je narażać ........................mi już wystarczy to że tym teraz tak bardzo tęskni i wogóle............................

no i wogóle to we wtorek idę na konsultacje do psychologa dziecięcego narazie sama bez tymcia (kasiu jednak idę pogadać a nawet jeśli by chciaął mi leki jakieś wciskać to dam sobie spokój........zobaczymy)
szkoda mi tego mojego szcześcia :(

a tak poza tym to wczoraj miło spędziłam pół dzionka :) byliśmy z tymkiem u naszej solenizantki dzisiejszej :) kasiu wszystkie naj naj najlepściejszego jeszcze raz !!!!
ale było świetnie otka z tymim bawili się z otylci już niezła pannica jest................a tym hehe nieźle był ździwiony jak otylka popchnęła go bo to przeważnie on jest od bicia gryzienia swoich kuzynów :-( a tu jakaś nowość został popchnięty przez małoznaną dziewczynkę :eek: :-D zabawne to było

ehhhhh uciekam troszke popedałować
mam nadzieje że choć raz dziennie będę mogła zajrzeć do was kochane i daćznak ze żyję!!

oczywiście tęsknie za wami !!!!

nop i może coś sklecę do was dokładniejszego co u nas na dniach ale to już w zoo

buzi buzi !

aaa i gazelko gratulacje mieszkaniowe !!!

Do góry