reklama
Anikaa
Fan(ka)
Ahoj na pokładzie...
Ale jestem dzis niewyspana (E_mamo
) a juz jedną kawe sobie aplikowałam w domu (wiec juz isę nie liczy ;P), zaraz ide po drugą.
Melll - Marto wszystkiego naj naj naj i jeszcze duzo wiecej z okazji wczorajszych twych imienin

Ale jestem dzis niewyspana (E_mamo

Melll - Marto wszystkiego naj naj naj i jeszcze duzo wiecej z okazji wczorajszych twych imienin

e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hejooo Babki :-)
Aniu.Sz jak tam w pracy? wciągnęłaś się już w nowy rytm? i jak sobie daje radę nowa niania? Jesteście zadowoleni?
Iwon, Elfik, skoro mówicie, żeby się nie martwić, to jeszcze dam szansę Julce, żeby się sama nauczyła właściwie oglądać książeczki
;-)
Gazelaczku, myślę o Was, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z kuleczką

No i trzymam mocno kciuki za bezproblemową sprzedaż starych włości i szybki remont i przeprowadzkę na nowe

Dziewczyny czy myśląc o drugim dzidziusiu też wolałybyście mieć tą samą płeć co pierwsze dziecko?? hehe
;-);-);-)
Tak się zastanawiam, bo np. rozmawiałam z Alką kiedyś i mi mówiła, że chciałaby mieć drugiego Micha;-), któraś z Was tutaj chyba tez kiedyś pisała o drugim synku... To jest chyba tak, że wiadomo czego się spodziewać po dzieciątku tej samej płci, albo tak tylko mi się wydaje
Ja chyba bałabym się mieć synka

Aniu.Sz jak tam w pracy? wciągnęłaś się już w nowy rytm? i jak sobie daje radę nowa niania? Jesteście zadowoleni?
Iwon, Elfik, skoro mówicie, żeby się nie martwić, to jeszcze dam szansę Julce, żeby się sama nauczyła właściwie oglądać książeczki

Gazelaczku, myślę o Was, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z kuleczką

Dziewczyny czy myśląc o drugim dzidziusiu też wolałybyście mieć tą samą płeć co pierwsze dziecko?? hehe

Tak się zastanawiam, bo np. rozmawiałam z Alką kiedyś i mi mówiła, że chciałaby mieć drugiego Micha;-), któraś z Was tutaj chyba tez kiedyś pisała o drugim synku... To jest chyba tak, że wiadomo czego się spodziewać po dzieciątku tej samej płci, albo tak tylko mi się wydaje

Ja chyba bałabym się mieć synka

Hejooo Babki :-)
Dziewczyny czy myśląc o drugim dzidziusiu też wolałybyście mieć tą samą płeć co pierwsze dziecko?? hehe;-);-);-)
Ja chyba bałabym się mieć synka![]()
No coś Ty, ja chce wiązać komuś kucyki

Ja się cieszę, ze pierwszy był chłopak bo najgorsze juz za mną

Dzień Dobry!
Moje dziecko dziś o 4.30 wołało "mamunia kanapkę

Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Cześć:-) :-)
Edytko ja zawsze chciałam mieć parkę
Ale teraz jak patrzę na Wiki to ona na 100% wolałaby mieć siostrę, nawet mi się pytała kiedy urodzę jeszcze dziewczynkę
Edytko ja zawsze chciałam mieć parkę

Ale teraz jak patrzę na Wiki to ona na 100% wolałaby mieć siostrę, nawet mi się pytała kiedy urodzę jeszcze dziewczynkę

Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Klaudia Oli je obiad ok 13
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej babeczki

czytam sobie :-):-)

czytam sobie :-):-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A właśnie jeszcze mi się przypomniało, ja nigdy nie dawałam Julce obiadu z 2 dań 

Trochę mi ulżyło jak przeczytałam, że nie jestem sama;-);-);-)
Kurde ja jestem za wielkim leniem, żeby gotować codziennie 2 dania
.
No jeszcze ugotować to bym może i ugotowała ale to wymyślanie codziennie co ugotować to jest ponad moje siły

.
Parkę mówicie, hmmmm

Trochę mi ulżyło jak przeczytałam, że nie jestem sama;-);-);-)
Kurde ja jestem za wielkim leniem, żeby gotować codziennie 2 dania

No jeszcze ugotować to bym może i ugotowała ale to wymyślanie codziennie co ugotować to jest ponad moje siły

Parkę mówicie, hmmmm

reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
:-):-):-)
edziu Kuba tez czasem czyta bajeczki do gory nogami, z tego co wiem to ja tez tak robiłam, wiec chyba nie jest to jakas wada wzroku hehe
gazelko kochana,napewno wszystko bedzie dobrze, wierze w to i trzymam qciuki za fasoleczke i za Ciebie!!!!!!!!

edziu Kuba tez czasem czyta bajeczki do gory nogami, z tego co wiem to ja tez tak robiłam, wiec chyba nie jest to jakas wada wzroku hehe
gazelko kochana,napewno wszystko bedzie dobrze, wierze w to i trzymam qciuki za fasoleczke i za Ciebie!!!!!!!!