reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Alka na tej drugiej fotce to chyba nie Mich:no: co??, to nie możliwe żeby się tak zmienił :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Normalnie zupełnie inny facio niż go zapamiętałam ostatnio... Ale fryzurę ma zawodową, ho ho ho :cool2:

Mich Mich :tak: Jak ostatnio zobaczył Julkę pół metra wyższą to się chłopak wziął w garść i podrósł trochę :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
troche juz nadrobiłam i zaczne od :

ALKA
STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJ I SPEŁNIENIA MARZEN I SZYBKIEGO UKOŃCZENIA BUDOWY I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ŻYCZYSZ

:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Edytko widze ze zaczyna wam się normowac,super powiedz jak Ty żyjesz ? pewnie wykonczona fizycznie i psychicznie jestes? ...no i doczytałam się ze Julia mam 88 cm, modelka z niej rosnie jak nic... no i powiem Ci ze waży i mierzy tyle co Kuba :tak::tak::tak:

Martusiu Alek jest powalający z tym pomaganiem Tobie, rozumiem ze mammamija ;-):-p:laugh2:jest z niego bardzo dumna...no i to ze mówi listonosz ...szok przeciez to trudne słowo --szacuneczek :tak::tak:

hej kobitki :-) , miało dziś byc u nas słonecznie, a padał deszcz i grad :eek: :baffled:

POGODYNKA to kłamczucha! :tak: :-) ;-)

Edytko widze ze zaczyna wam się normowac,super powiedz jak Ty żyjesz ? pewnie wykonczona fizycznie i psychicznie jestes? ...no i doczytałam się ze Julia mam 88 cm, modelka z niej rosnie jak nic... no i powiem Ci ze waży i mierzy tyle co Kuba :tak::tak::tak:

Ja?? dobrze;-), dziękuję:elvis: tylko jakoś jestem ciągle niewyspana jeszcze :no:;-);-)
A Julka to przez tą chorobę tak spadła z wagi, ale już nadrabia:-D. Jak Klaudia pisała, że tak będzie to nie mogłam w to uwierzyć:laugh2::szok:
Przysmak mojego dziecka z ostatnich 3 dni to makaron kolanka w wersji solo, żadne tam ulepszacze nie wchodzą w grę. Tylko jej dokładam na talerzyk i wsuwa aż jej się uszy trzęsą hihi

jezu ale zkręt w domu:eek: Moje dziecie chce mnie dziś chyba wykończyć:-p
Ponowny mój pełny szacunek dla mam siedzących w domu:tak: masakra :baffled:

Siedze i obserwuje moją aukcję na allegro i gratce. Nieźle allegro juz 61 odłosn:szok: a gratka 26:szok: Duzo jakos. W zyciu nie pomyslałabym ze taki tu ruch:szok:

Edzia jaram:-p :cool2: :zawstydzona/y: :tak:

A ja wlaśnie wczoraj zastanawiałam się jak tam Maksikowe oduczanie od pieluchy. Kurcze jakaś telepatia :-) Ja przyznaję się bez bicia, że mi się najnormalniej w świecie nie chce Maćka wysadzać na ten nocnik. Już miałam parę dni, kiedy go sadzałam co chwilę, ale kurcze było pół godziny siedzenia, a potem sikanie w pieluchę. No i mi się odechciało :baffled: Tak myślę, że jak przyjdzie lato to się za to wezmę na serio :-)

reklama
Do góry