reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dokładnie tak samo to wygląda u nas :tak: Weronika z wanny mi ucieka w dwóch przypadkach- mycie zębów i mycie głowy

Z myciem głowy u nas tez Max ma rózne loty, czasem coś mu nie pasi:cool2:

Czy ktoś myje dziecku głowę codziennie:confused: Bo ja tak:-p a czytałam że większość dwa razy w tygodniu:cool2: Sama myję codziennie więc jakoś taki mam odruch:baffled:

reklama
Lilka no to możesz być pewna, że jutro na tym ślubie będziesz miała duużo gości :-) Wprawdzie takich wirtualnych, ale napewno wszystkie będziemy jutro o tobie myśleć i życzyć ci dużo dobrego z okazji tego, że stworzycie "nową komórkę społeczną" :-) No i co z tymi jeansami?? Bo teraz piszesz o kiecce, czyli kreacja się zmieniła??

No i dołączam się do życzeń Iwon, cobyś jutro nie miała siły tu zaglądać ;-) ;-) ;-)
Klaudus pozwól ze się dołaczę....Lilka trzymam kciuki :elvis:

Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:
u mnie jak juz pisałam od czasu szczoteczki elektrycznej nie ma problemów z myciem

Nianiu super z Twoją kuchnią , pamietam jak się jarałam sprzedażą działki :tak: :tak: :tak: . no to wysokiej licytacji pozostaje tylko życzyc:tak:

a co do nocnika to moze i u nas też Lucyna za to się weźnie :-p bo mi to się nie bardzo chce:sorry2: ...no i powiem Wam po tygodniu pracy ze ja to jednk wole byc z Kubą - chyba jednak ze mnie to taka bardziej kura:dry: :sorry2: chociaz moze za jakis czas powiem inaczej :confused:

a i chciałam Was zapytac jak Wam idzie z Helen? u nas Kuba troche juz kapuje ...najbardziej lubi piosenki z pokazywaniem

Jasio bardzo lubi mycie zabkow.
Co do nocnika - to my kupe juz tylko do niego robimy (Jas wola "siiii" i robi kupe na nocniku:-) ), ale za to siku jakos nie bardzo kumamy. Opiekunka go ostro sadza a mnie popoludniami juz tak intensywnie sie nie chce i moze w tym tkwi problem:baffled: .
Za to przebily sie nam juz zabki (mamy full:happy: :-) ) i nadchodzi czas kiedy powiemy SMOCZKOWI BYE BYE:-) .
Przewiduje akcje "smoczek" w przyszly weekend - musze sie za to ostro zabrac:-) .
Przed czerwcem chcialabym wyeliminowac smoczek i pieluszki (to bedzie nastepne) - wiec czas sie zaczac streszczac z postanowieniami:-) .
Licze na rady i wsparcie kolezanek:happy:

dobry wieczorek
kurde dla mnie średnio dobry bo po aerobiku zrobiłam sie strasznie głodna wieczorem i zjadłam 2 kanapki :baffled: :no: :wściekła/y: i teraz mnie żołądek boli to był jednak błąd lepiej trzeba było herbaty sie napić :zawstydzona/y:

Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:

u nas też protesty - niby sama Julia myje ale to jej mycie to takie paplanie :baffled:

no i dziś wkońcu byliśmy na ostatniej dawce szczepionki - Julinka była bardzo dzielna:tak:

Lilka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-) ;-) :elvis:

reklama
Do góry