reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dokładnie tak samo to wygląda u nas :tak: Weronika z wanny mi ucieka w dwóch przypadkach- mycie zębów i mycie głowy

Z myciem głowy u nas tez Max ma rózne loty, czasem coś mu nie pasi:cool2:

Czy ktoś myje dziecku głowę codziennie:confused: Bo ja tak:-p a czytałam że większość dwa razy w tygodniu:cool2: Sama myję codziennie więc jakoś taki mam odruch:baffled:

reklama
Lilka no to możesz być pewna, że jutro na tym ślubie będziesz miała duużo gości :-) Wprawdzie takich wirtualnych, ale napewno wszystkie będziemy jutro o tobie myśleć i życzyć ci dużo dobrego z okazji tego, że stworzycie "nową komórkę społeczną" :-) No i co z tymi jeansami?? Bo teraz piszesz o kiecce, czyli kreacja się zmieniła??

No i dołączam się do życzeń Iwon, cobyś jutro nie miała siły tu zaglądać ;-) ;-) ;-)
Klaudus pozwól ze się dołaczę....Lilka trzymam kciuki :elvis:

Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:
u mnie jak juz pisałam od czasu szczoteczki elektrycznej nie ma problemów z myciem

Nianiu super z Twoją kuchnią , pamietam jak się jarałam sprzedażą działki :tak: :tak: :tak: . no to wysokiej licytacji pozostaje tylko życzyc:tak:

a co do nocnika to moze i u nas też Lucyna za to się weźnie :-p bo mi to się nie bardzo chce:sorry2: ...no i powiem Wam po tygodniu pracy ze ja to jednk wole byc z Kubą - chyba jednak ze mnie to taka bardziej kura:dry: :sorry2: chociaz moze za jakis czas powiem inaczej :confused:

a i chciałam Was zapytac jak Wam idzie z Helen? u nas Kuba troche juz kapuje ...najbardziej lubi piosenki z pokazywaniem

Jasio bardzo lubi mycie zabkow.
Co do nocnika - to my kupe juz tylko do niego robimy (Jas wola "siiii" i robi kupe na nocniku:-) ), ale za to siku jakos nie bardzo kumamy. Opiekunka go ostro sadza a mnie popoludniami juz tak intensywnie sie nie chce i moze w tym tkwi problem:baffled: .
Za to przebily sie nam juz zabki (mamy full:happy: :-) ) i nadchodzi czas kiedy powiemy SMOCZKOWI BYE BYE:-) .
Przewiduje akcje "smoczek" w przyszly weekend - musze sie za to ostro zabrac:-) .
Przed czerwcem chcialabym wyeliminowac smoczek i pieluszki (to bedzie nastepne) - wiec czas sie zaczac streszczac z postanowieniami:-) .
Licze na rady i wsparcie kolezanek:happy:

dobry wieczorek
kurde dla mnie średnio dobry bo po aerobiku zrobiłam sie strasznie głodna wieczorem i zjadłam 2 kanapki :baffled: :no: :wściekła/y: i teraz mnie żołądek boli to był jednak błąd lepiej trzeba było herbaty sie napić :zawstydzona/y:

Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:

u nas też protesty - niby sama Julia myje ale to jej mycie to takie paplanie :baffled:

no i dziś wkońcu byliśmy na ostatniej dawce szczepionki - Julinka była bardzo dzielna:tak:

Lilka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-) ;-) :elvis:

reklama
Do góry