reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak wogole to czesc wszystkim :-)

ja w pracy dzis od 5.30-18.30 :eek:
a spałam tylko dwie godziny :dry: w nocy....jakos sie trzymam ahahhaha

a wiec tak
jutro TEN dzien a ja nawet nie wiem gdzie sa buty,nie przymierzyłam kiecki,bluzki jeszcze nawet nie mam.........niezły czad hahahahaa:-D
pełen luzik

jutro musze isc poszukac czegos po sklepach,bo nie mam nic na góre :eek: hahaaaa

a w robocie mamy jutro casting na moja nastepczynie :-)
szkoda ze mnie nie bedzie bo chciałam popatrzec na kandydatki :laugh2: :-p

no i chciałam cos napisac i zapomniałam :eek: :-p

Lilka no to możesz być pewna, że jutro na tym ślubie będziesz miała duużo gości :-) Wprawdzie takich wirtualnych, ale napewno wszystkie będziemy jutro o tobie myśleć i życzyć ci dużo dobrego z okazji tego, że stworzycie "nową komórkę społeczną" :-) No i co z tymi jeansami?? Bo teraz piszesz o kiecce, czyli kreacja się zmieniła??

No i dołączam się do życzeń Iwon, cobyś jutro nie miała siły tu zaglądać ;-) ;-) ;-)

Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:

A ja wlaśnie wczoraj zastanawiałam się jak tam Maksikowe oduczanie od pieluchy. Kurcze jakaś telepatia :-) Ja przyznaję się bez bicia, że mi się najnormalniej w świecie nie chce Maćka wysadzać na ten nocnik. Już miałam parę dni, kiedy go sadzałam co chwilę, ale kurcze było pół godziny siedzenia, a potem sikanie w pieluchę. No i mi się odechciało :baffled: Tak myślę, że jak przyjdzie lato to się za to wezmę na serio :-)
wcale się nie dziwie, bo gdyby nie determinacja moje niani mnie pewnie tez by się odechciało:-p teraz bardzo się cieszę ze stanu rzeczy bo to fajna sprawa, szczególnie kiedy zostaje ci w portfelu 150 zł:tak:

a tak wogole to czesc wszystkim :-)

ja w pracy dzis od 5.30-18.30 :eek:
a spałam tylko dwie godziny :dry: w nocy....jakos sie trzymam ahahhaha

a wiec tak
jutro TEN dzien a ja nawet nie wiem gdzie sa buty,nie przymierzyłam kiecki,bluzki jeszcze nawet nie mam.........niezły czad hahahahaa:-D
pełen luzik

jutro musze isc poszukac czegos po sklepach,bo nie mam nic na góre :eek: hahaaaa

No cześć:-) wreszcie panna młoda:-) ;-) kładź się spać żebyś jutro była piękna i wyspana:-) :-p Ja tez się cieszę, ze jednak kiecka:tak: Bedziesz na bank super luzacką panną młodą. O której uroczystość??
Az mnie w brzuchu zasyrało na samą myśl:tak: :-p
Ech ale fajnie nasza Lila wychodzi za mąż... rozmarzyłam się:-)
Trzymaj się jutro i bądź najpiękniejsza w życiu:tak: ;-) :-) Duchem jestem z Tobą.
Moje chłopaki się własnie kąpią i słyszę pisk z łazienki - znaczy się myją ząbki :baffled: Jezu, czy wasze maluchy też tak nienawidzą myć zębów?? U nas to normalnie Sodoma i Gomora :no: :baffled: :no:

mój myje, nawet ostatnio zaczał szorować bo wczesniej było tylko mielenie pasty:laugh2: myje oczywiscie do czasu kiedy nie zobaczy większej do swojej szczoteczki. Jest awantura na cały dom jesli natychmiast nie zareaguje na jego stanowcze "daj" ewentualnie "proszę":-D :tak: :tak: :tak: masakra!!

jeju juz mam dwa zapytania z allegro o kuchnie:-) ale fajnie:-)

dokładnie tak samo to wygląda u nas :tak: Weronika z wanny mi ucieka w dwóch przypadkach- mycie zębów i mycie głowy

reklama
No cześć:-) wreszcie panna młoda:-) ;-) kładź się spać żebyś jutro była piękna i wyspana:-) :-p Ja tez się cieszę, ze jednak kiecka:tak: Bedziesz na bank super luzacką panną młodą. O której uroczystość??
Az mnie w brzuchuzasyrało na samą myśl:tak: :-p
Ech ale fajnie nasza Lila wychodzi za mąż... rozmarzyłam się:-)
Trzymaj się jutro i bądź najpiękniejsza w życiu:tak: ;-) :-) Duchem jestem z Tobą.
hihi co oznacza słowo na czerwono zaznaczone
bo ja jestem juz po drineczku i nie bardzo rozumiem :-p :tak: :laugh2:

Do góry