reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzieki dziewczyny:elvis: :elvis:
Dziś już jest trochę lepiej myślę że dlatego że gorączka spadła, bo przez sobotę i niedzielę nie schodziła z 39, a najciekawsze jest to że nie mogłam ją zbić, brałam panadol i ani drgnęła w dół:szok:

Hej babki

Wczoraj miałam taka jazde z Paulą ze szoook:szok::szok::szok: Od rana biegunka i wymioty, byłam pewna ze to ten pieprzony rotawirus. I najgorszy ten strach, że pewnie i nas wszystkich dopadnie....
Wieczorem wszystko ustało...:baffled:
Czy to mógł być jakiś taki jednodniowy wirus, czy prędzej zatrucie czymś:confused::confused::confused: No ale analizujac to co jadła to raczej nic jej nie powinno zaszkodzić:baffled:
Ale sie stracha najadłam...
U Wiktorii te rotawitusy to właśnie tak krótko trwają, nieraz nawet pół dnia

czesc nadaj z domu dziś i jutro:-)

moje dziecie robi wszytsko abym nie spędzila tu ani chwili:-p
aktualnie krzyczy po raz dziesiaty z drugiego pokoju "siusiu" i jak tam wchodze to ucieka z piskiem:cool2:

aktualnie krzyczy po raz dziesiaty z drugiego pokoju "siusiu" i jak tam wchodze to ucieka z piskiem:cool2:
Niania a jak tam Wasza nauka nocnikowania, tetra się sprawdziła?
Ja muszę się wkońcu wziąść za nocnikowanie Oliwiera, bo we wrześniu przedszkole, a on tylko w pampersa sika:dry:

Klauduś wreszcie się pojawiłaś,już sie zastanawiałam,
co tam u Was:confused: :tak: :-)

Edytko i u Was widać,że wszystko gra,
bo od razu Twoje pościki zapełniaja bb:elvis: :cool2:

reklama

Witaj Nianiu:-)
już jakiś czas temu chciałam się Ciebie zapytać
ile czasu u Was zajęło całkowite oduczanie Maksaa
od pieluchy???...........i czy teraz urzywacie jej na np.noc,
lub wyjście na dwór.........czy juz całkiwm macie spokój?

Do góry