elfiko
lipcowe mamy ´05
coolelfie odnosnie zaketu, zakupiłam...............45 zł hehhe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coolelfie odnosnie zaketu, zakupiłam...............45 zł hehhe
Kasiu ja sie balam, ze u nas to moze w zapalenie ostrzeli przeszlo, ale nie, powiedzial lekarz, ze pluca czyste i ze to infekcja wirusowa. Moze go tak kaszlec nawet z miesiac jeszcze, a wciaz odkaszluje na mokro. Pytam sie, czy mamy siedziec w domu, a on , ze skadze tylko cieplo ubrac i mozemy na pole wychodzic. Przepisal nam tylko Calpol (Paracetamol) w razie goraczki jeszcze. Inne leki zbede powiedzial. (Za darmo sa dla dziec tak w ramach przypomnienia) Moze Otylcia ma to samo. Choc nei wiem na co brala antybiotyk, zapalnie oskrzeli?u nas dzisiaj piękna pogoda i zastanoawiam się,
czy iść z Otylcią na spacer,bo nadal kaszle:-( :-( :-(
chyba jeszcze raz pójdziemy do lekarza,
niech ja osłucha,bo ja juz głupia jestem,
antybiotyk skończony, a małe w dzień kaszle,
ale w nocy oddycha spokojnie i przez nos
lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele
a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi
a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi
jak tak czytam o wyczynach naszych lipcowych maluchów to stwierdzam ze ostatnio nieźle dają czadu: rozwalone łózeczko, skoki a`la Małysz, teraz ułamany ząbek Alusia --- niexle
az za bardzo:-(dziewczyny co tu tak pusciutko ??? :sick: