reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Edytko współczuję zmęczenia i przesyłam Ci OGROMNE NOWE POKŁADY SIŁ:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: UCAŁUJ JULECZKĘ OD CIOTKI:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Klaudia i Elficzku tak trzymnać...........obyście zawsze były WYPOCZĘTE i ZADOWOLONE:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Gazelko kochana życzę by Twój R. częściej był zaczarowany
i tak mile Cie zaskakiwał:elvis: :elvis: :elvis:

u nas dzisiaj piękna pogoda i zastanoawiam się,
czy iść z Otylcią na spacer,bo nadal kaszle:-( :-( :-(

chyba jeszcze raz pójdziemy do lekarza,
niech ja osłucha,bo ja juz głupia jestem,
antybiotyk skończony, a małe w dzień kaszle,
ale w nocy oddycha spokojnie i przez nos:tak:

lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele

a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki:baffled: :-p :confused: :dry: :eek: :tak:czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi

a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi

miałam jeszcze napisać,że filmik z koszulką fajowy.............musze wypróbować patent:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

dla babulek oglądających Lost na AXN,
zaczęli 3 serię.............ja oglądam...........jestem happy:-) :cool2: :cool2: :cool2:

lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele

a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki:baffled: :-p :confused: :dry: :eek: :tak:czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi

a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi

hello:-D

taaaaaaaaa w podstawówce zrobiłam szaliki dla całej rodziny i opaski,
i wystarczy.......:szok: :cool2:
robótki reczne nie są dla mnie :eek: :baffled:

Chałupka wysprzątana, obiad zrobiony i nawet już zjedzony :cool2: ,
to czas pouczyc się testów :eek: , ale jakoś mi się nie chce :confused:

reklama
a my wrócilismy ze spaceru
Moje dziecko wesołe i nic nie wskazuje na chorobe wiec mam nadzieje,że na tej wczorajszej gorączce sie skończy.
za to G. ma antybiotyk i L4 do piatku :sick:

Do góry