reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edytko współczuję zmęczenia i przesyłam Ci OGROMNE NOWE POKŁADY SIŁ:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: UCAŁUJ JULECZKĘ OD CIOTKI:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Klaudia i Elficzku tak trzymnać...........obyście zawsze były WYPOCZĘTE i ZADOWOLONE:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Gazelko kochana życzę by Twój R. częściej był zaczarowany
i tak mile Cie zaskakiwał:elvis: :elvis: :elvis:

u nas dzisiaj piękna pogoda i zastanoawiam się,
czy iść z Otylcią na spacer,bo nadal kaszle:-( :-( :-(

chyba jeszcze raz pójdziemy do lekarza,
niech ja osłucha,bo ja juz głupia jestem,
antybiotyk skończony, a małe w dzień kaszle,
ale w nocy oddycha spokojnie i przez nos:tak:

lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele

a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki:baffled: :-p :confused: :dry: :eek: :tak:czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi

a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi

miałam jeszcze napisać,że filmik z koszulką fajowy.............musze wypróbować patent:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

dla babulek oglądających Lost na AXN,
zaczęli 3 serię.............ja oglądam...........jestem happy:-) :cool2: :cool2: :cool2:

lecę kochane cosik zrobić w domku
tzn.obiadek i takie tam inne przyziemne duperele

a pisałam Was(nie chyba nie),że kupiłam sobie kordonek
i szydełka............mam nadzieję zostać mistrzynia
i zrobić sobie małe co nieco..............marzą mi się firanki:baffled: :-p :confused: :dry: :eek: :tak:czas pokaże,czy się nie zniechęce.........hihihihihi

a może jest jakaś lipcóweczka,co robi takie cudeńka,
albo jakies inne robótki????.............przyznajcie się ..........ihihihihihihihi

hello:-D

taaaaaaaaa w podstawówce zrobiłam szaliki dla całej rodziny i opaski,
i wystarczy.......:szok: :cool2:
robótki reczne nie są dla mnie :eek: :baffled:

Chałupka wysprzątana, obiad zrobiony i nawet już zjedzony :cool2: ,
to czas pouczyc się testów :eek: , ale jakoś mi się nie chce :confused:

reklama
a my wrócilismy ze spaceru
Moje dziecko wesołe i nic nie wskazuje na chorobe wiec mam nadzieje,że na tej wczorajszej gorączce sie skończy.
za to G. ma antybiotyk i L4 do piatku :sick:

Do góry