reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej babki!

U nas odpukać na razie lepiej.
Aż się boję pisać, bo wczoraj jak napisałam że są tylko wymioty to dołączyła od razu biegunka. Młoda rano miała tylko 37,1, kurczzzzz może ją też dopadł ten sam krótkodystansowiec co i mnie?:szok:

Wstałyśmy przed 7, teraz dziecię śpi a mnie mdli hihii
Chyba jednak nie do końca mi odpuściło.:laugh2:

Dzisiaj w Gd jest przepięknie. Takie cudowne słoneczko, a tu trzeba siedzieć w domu. Szkoda jak nie wiem.:no:

Elfik łykaj te swoje medykamenty, oby tylko pomogły.:tak::elvis:
Kasiu.K podobno zimny kompres pomaga na opuchnięte powieki, powinno się zakładać takie mrożone okulary. Sama nie próbowałam jeszcze, ale wielkie gwiazdy tak robią:tak:;-)
Co do okularów to ja dalej noszę sklejone taśmą i czuję się jak majster z budowy, ech....:cool2:

Idę zrobić kakao, oooo;-) kiedyś, zmarznięta Kasia.K mi smaka narobiła to w końcu sobie ugotuję heh:-D

Ale fajnie móc tu do was zajrzeć :-)
Edzia, widzę, że was dopadło to, co nas :-( Tylko chyba w lżejszej formie. Życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy. A co do dawania Julce picia, to my dawaliśmy Maciusiowi lekarstwa i picie strzykawką jak nie chciał i wtedy "wchodziło" super.

u nas pogoda też super :-) po obiedzie wybieram się na spacerek:tak:

Edytko cieszę się, że Julci już lepiej:tak:
:elvis:
Ale fajnie móc tu do was zajrzeć :-)
Edzia, widzę, że was dopadło to, co nas :-( Tylko chyba w lżejszej formie. Życzę zdrówka i szybkiego powrotu do formy. A co do dawania Julce picia, to my dawaliśmy Maciusiowi lekarstwa i picie strzykawką jak nie chciał i wtedy "wchodziło" super.

No ja też wczoraj strzykawą na siłę pompowałam w Julcię ten Orsalit.
Całe szczęście, że przynajmniej tak się udało.
Boże... mam nadzieję, że najgorsze za nami!

Klaudia a jak Ty się czujesz? przeszło Ci czy e tam? Ja mam dziś mdłości, jak nie powiem kiedy hehe:szok:;-);-);-);-)

teraz będzie wyznanie :szok: :szok: :cool2:

jestem uzależniona..... od tych deserków danona Fantasia :-p
moje ulubione smaki to:
-tiramisu z porzeczkami
-i to z płatkami czekoladowymi- nie wiem jak sie nazywa
codziennie jeden MUSZE zjeśc
ale za to słodyczy nie pochłaniam :-p wiec chyba troche jestem usprawiedliwiona co? :baffled: :eek:

elfiko piękny nałóg, aż się wzruszyłam:-)

kalaudia edytko dobrze że już lepiej z Wami uff

jak mówicie że gwiazdy zimne okulary kładą to nie ma innej opcji ,ja też muszę :nerd: :nerd: hi
i te herbatki też spróbuję

muszę ratować swoją urodę:tak: :sorry2: :yes: :rofl:

a jak nie pomoże kupię sobie ciemne:cool2: okularyy

reklama
dzisiaj chyba najwięcej miejsca tu zajmuje:tak: :rolleyes2: :rofl: :huh:
no ale jutro mam gości mama z moją siostrą przyjeźdzają i pewnie przez tydzień mało mnie tu będzie
praca i goście :eek:
jak będzie :confused:

póki co ogarniam chatkę:cool2:

a chcałam Wam napisać że małż przywiózł wczoraj pampersy
znowu jakieś inne, zmienili pieluchy są cieńsze:wściekła/y: jakieś dłuższe i w środku mają taki niebieski pas

no i okazało się że nasz stały rozmiar jest za duży :szok: dzisiaj pojechał po mniejsze pieluchy
co by martinie się pipulka nie obcierała o te giganty

teraz zmykam pa:elvis:

Do góry