reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aaa jeszcze tylko Wam napisze ze z nianią na razie git - Kuba bardzo ładnie ją dzis przywitał i od razu za ręke wział i pokazywał ksiązeczki ...a jak wrócilismy z R. po godzinie to niania opowiedziała jak jej tanczył, pokazywał ksiązeczki, samochody i ganiał ją po całym mieszkaniu....no wiec mysle ze egzamin zdałaa na 5

no to super, najlepszym sprawdzianem dla niani jest właśnie zaufanie dziecka bo skoro Kuba ją lubi i chce z nią zostawać to na pewno kobieta wie co robi i potrafi się dzieckiem zająć

reklama
Edytko Wszystkiego naj w rocznicę ślubu,
kochani piję za Wasze zdrówko;-) :-)

mój mołż kupił sobie Body Max Plus,
ciekawe,czy nasze matematyczne zadania nabiora rozpędu
i zaczniemy cos trudniejszego,niż zwykłe dodawanie i odejmowanie:-p :confused: ;-) :tak:

ja też się dołączam do gratulacji rocznicowych
mmmm u mnie to juz sie nawet nie przyznam która :cool2:

Edytko Wszystkiego naj w rocznicę ślubu,
kochani piję za Wasze zdrówko;-) :-)

mój mołż kupił sobie Body Max Plus,
ciekawe,czy nasze matematyczne zadania nabiora rozpędu
i zaczniemy cos trudniejszego,niż zwykłe dodawanie i odejmowanie:-p :confused: ;-) :tak:
ojj hanti uważaj bo jak się łoś rozbucha to kto wie może do Ani G. dołączysz ;-) ;-)

ojj hanti uważaj bo jak się łoś rozbucha to kto wie może do Ani G. dołączysz ;-) ;-)

Kate nie będzie źle,bo ja stara wyjadaczka
w tym temacie jestem i bez chcenia się nida..........ihihihihiihihihi
a ile skorzystam na zmianie na lepsze............aż mi się gęsia skórka robi:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

noo jeśli to faktycznie działa to będzie cię niedługo mniej na bb :tak: niby mała rzecz a cieszy nie?

strasznie mi bb muli chyba zaraz będe go kijem popychać żeby sie szybciej otwierało :wściekła/y: :angry: :errr: :evil: :growl:

ale muli dzisiaj bb..............okrótnie,
a ja zaraz będe wstanie nie do pisania piostów
i co literówki będe walic

reklama
noo jeśli to faktycznie działa to będzie cię niedługo mniej na bb :tak: niby mała rzecz a cieszy nie?

strasznie mi bb muli chyba zaraz będe go kijem popychać żeby sie szybciej otwierało :wściekła/y: :angry: :errr: :evil: :growl:

muli,jak cholercia............a tu łikend:baffled: :-( :confused: :dry:

a co do bb to ja zawsze dam radę,
choćby w nocy...........a jak bedę szczęśliwa
to śpiewająco bede tutaj odpisywać:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry