reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

aaa jeszcze tylko Wam napisze ze z nianią na razie git - Kuba bardzo ładnie ją dzis przywitał i od razu za ręke wział i pokazywał ksiązeczki ...a jak wrócilismy z R. po godzinie to niania opowiedziała jak jej tanczył, pokazywał ksiązeczki, samochody i ganiał ją po całym mieszkaniu....no wiec mysle ze egzamin zdałaa na 5

no to super, najlepszym sprawdzianem dla niani jest właśnie zaufanie dziecka bo skoro Kuba ją lubi i chce z nią zostawać to na pewno kobieta wie co robi i potrafi się dzieckiem zająć

reklama
Edytko Wszystkiego naj w rocznicę ślubu,
kochani piję za Wasze zdrówko;-) :-)

mój mołż kupił sobie Body Max Plus,
ciekawe,czy nasze matematyczne zadania nabiora rozpędu
i zaczniemy cos trudniejszego,niż zwykłe dodawanie i odejmowanie:-p :confused: ;-) :tak:

ja też się dołączam do gratulacji rocznicowych
mmmm u mnie to juz sie nawet nie przyznam która :cool2:

Edytko Wszystkiego naj w rocznicę ślubu,
kochani piję za Wasze zdrówko;-) :-)

mój mołż kupił sobie Body Max Plus,
ciekawe,czy nasze matematyczne zadania nabiora rozpędu
i zaczniemy cos trudniejszego,niż zwykłe dodawanie i odejmowanie:-p :confused: ;-) :tak:
ojj hanti uważaj bo jak się łoś rozbucha to kto wie może do Ani G. dołączysz ;-) ;-)

ojj hanti uważaj bo jak się łoś rozbucha to kto wie może do Ani G. dołączysz ;-) ;-)

Kate nie będzie źle,bo ja stara wyjadaczka
w tym temacie jestem i bez chcenia się nida..........ihihihihiihihihi
a ile skorzystam na zmianie na lepsze............aż mi się gęsia skórka robi:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p

noo jeśli to faktycznie działa to będzie cię niedługo mniej na bb :tak: niby mała rzecz a cieszy nie?

strasznie mi bb muli chyba zaraz będe go kijem popychać żeby sie szybciej otwierało :wściekła/y: :angry: :errr: :evil: :growl:

ale muli dzisiaj bb..............okrótnie,
a ja zaraz będe wstanie nie do pisania piostów
i co literówki będe walic

reklama
noo jeśli to faktycznie działa to będzie cię niedługo mniej na bb :tak: niby mała rzecz a cieszy nie?

strasznie mi bb muli chyba zaraz będe go kijem popychać żeby sie szybciej otwierało :wściekła/y: :angry: :errr: :evil: :growl:

muli,jak cholercia............a tu łikend:baffled: :-( :confused: :dry:

a co do bb to ja zawsze dam radę,
choćby w nocy...........a jak bedę szczęśliwa
to śpiewająco bede tutaj odpisywać:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry