reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No i poszly baby
Aniu. sz, Mell, Elfiko, Wiki, Edzia dzieki Wam kochane za tak mile przywitanie
O jeju, jeju (jak by to Alek powiedzial) Elficzku co to sie podzialo. Oby juz sie nei powtorzyla historia. Niech biodro przestanei bolec. Na stluczenia dobra jest masc arnikowa. No i pisz jakie wyniki beda jutro.
Edziu jejku dobrze, ze udalo Ci sie wlac w Juleczke troche tych plynow. Kurcze widac ma to w gorszym wydaniu niz ja mialam. Niech minie jak najszybciej. W Polsce bylo super, ale krotko!! Wciaz mi malo i malo. Dodatkowo chorobska pokrzyzowaly nam troche plany, bo chcial odwiedzic jeszcze pare osob a tu niestety. Tearz planujemy wakacje w Grecji, zobaczymy co nam wyjdzie.
Aniu. sz, Mell, Elfiko, Wiki, Edzia dzieki Wam kochane za tak mile przywitanie
wow Aniu ale macie zime
u nas zero śniegu i 7 stopni na plusie
Martusiu dobrze ze już wróciłas, zaglądaj do nas zaglądaj kochana
Jeju ale mnie wszystko boli :-(
rano byłam w przychdni krew zbadac, jutro wynik- Joasiu posłuchałam
bo Wam baby nie pisałam, wczoraj wieczorem wracałam obładowana torbami ze sklepu i chyba miałam lekkie omdlenie bo zrobiło mi sie ciemno przed oczami i wyladowałam na asfalcie
mam potłuczone chyba biodro bo pól nocy przez nie nie spałam tak mnie boli, jak do jutra nie przejdzie to zrobie chyba przeswietlenie
do tego rozwalone kolano i łokiec i jeansy nadaja sie do kosza tak sie paskudnie rozdarły :-( jedne z moich ulubionych ehhh
O jeju, jeju (jak by to Alek powiedzial) Elficzku co to sie podzialo. Oby juz sie nei powtorzyla historia. Niech biodro przestanei bolec. Na stluczenia dobra jest masc arnikowa. No i pisz jakie wyniki beda jutro.
Edziu jejku dobrze, ze udalo Ci sie wlac w Juleczke troche tych plynow. Kurcze widac ma to w gorszym wydaniu niz ja mialam. Niech minie jak najszybciej. W Polsce bylo super, ale krotko!! Wciaz mi malo i malo. Dodatkowo chorobska pokrzyzowaly nam troche plany, bo chcial odwiedzic jeszcze pare osob a tu niestety. Tearz planujemy wakacje w Grecji, zobaczymy co nam wyjdzie.
kaśka k
Fanka BB :)
Aniu zazdroszczę niani
fajnie jest i spokojniej jak maluszki tak odrazu akceptują opiekunki
teraz po swoich doświadczeniach ( 4 nianie w ciągu 3 m-cy )
wiem że jeżeli dziecko płacze i nie chce nawet podejść do osoby to nie można jej wybierać
trzeba wziąść tą do której dziecko podejdzie poda książeczkę, misia lub inną zabawkę , tą która wzbudzi zaufanie dziecka już za pierwszym spotkaniem
na końcu właśnie taką wybrałam było super ale od ponad tygodna nie mamy Jej:sick: bo podobnoć babcia złamała biodro i koniec nie ma niani
ja już mam dosyć nie szukam kolejnej chyba wrócę na wychowawczy
fajnie jest i spokojniej jak maluszki tak odrazu akceptują opiekunki
teraz po swoich doświadczeniach ( 4 nianie w ciągu 3 m-cy )
wiem że jeżeli dziecko płacze i nie chce nawet podejść do osoby to nie można jej wybierać
trzeba wziąść tą do której dziecko podejdzie poda książeczkę, misia lub inną zabawkę , tą która wzbudzi zaufanie dziecka już za pierwszym spotkaniem
na końcu właśnie taką wybrałam było super ale od ponad tygodna nie mamy Jej:sick: bo podobnoć babcia złamała biodro i koniec nie ma niani
ja już mam dosyć nie szukam kolejnej chyba wrócę na wychowawczy
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Klaudus z tego co opisujesz to bylo u was tragicznie z maciusiem. To chyba cud, ze unikneliscie szpitala. Powdziwam za determinacje i ciesze sie bardzo, ze juz wszystko wraca do normy
Aniu.sz ale masz zalotne fajowskie zdjecie
Mell tez mi sie bardzo podoba nowa fryzurka super!
Juleczka wyglada bombowo na tle tych owockow. Jakie to drzewko? Chyba nie jarzebina sie ostala?
Jeszcze bardzo podoba mi sie Weroniczka na sniegu
Edzi wszystkiego naj z okazji rocznicy. Kurcze choc matma niech wam sie uda taka jaka chcecie
Kate ja tez juz nie raz myslalam o tipsach, ale kurde nei poswiece paznokci
Aniu.sz ale masz zalotne fajowskie zdjecie
Mell tez mi sie bardzo podoba nowa fryzurka super!
Juleczka wyglada bombowo na tle tych owockow. Jakie to drzewko? Chyba nie jarzebina sie ostala?
Edzi wszystkiego naj z okazji rocznicy. Kurcze choc matma niech wam sie uda taka jaka chcecie
Kate ja tez juz nie raz myslalam o tipsach, ale kurde nei poswiece paznokci
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
łiii to dzika róża jest hihihi, generalnie to taki zwykły krzaczor, ale na fotce fajnie wyszedł ;-);-)
dzięki Martusiu, właśnie do mojego łosia dzwoni szwagier i jak ich znam to se pogadają do północy, więc z matematyki nici
Idę spać, bo padam na pyszczek
Do jutra lipcowe mateczki
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej hej, zeby ktos nie pomyslal ze ja nie pracuje..........hihihi
niby spokoj ale jakos tam dzwinie.jakby zaraz miało sie wydarzyc cos wielkiego i strasznego..łeeeeeee
całuski dla was babibki, zagladne jutro....ee tzn. dzisiaj hihi
niby spokoj ale jakos tam dzwinie.jakby zaraz miało sie wydarzyc cos wielkiego i strasznego..łeeeeeee
całuski dla was babibki, zagladne jutro....ee tzn. dzisiaj hihi