reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
heloł babeczki
korzystając z tego że u nas własnie trwa elmomania to sobie troszke poczytałam co tutaj słychac ciekawego
Wczoraj padłam jak ścięte drzewo i wreszcie sie troche wyspałam bo noc mieliśmy nawet znośną.

Dzisiaj rano byłam z wynikami u lekarza( u nas przyjmuje tez w sobote) i .. mam anemie :szok:
ciekawe...jak w ciązy byłam to mi sie nie zdarzało a odkad Weronika jest na swiecie to juz moja 3 anemia :baffled: :eek:

no nic znowu łykam tabletki
i kawe musze ograniczyc wrrrr

Elficzku dbaj o siebie:tak:
Ja się wybieram zrobić badania od porodu i jeszcze nie dotarłam:baffled: :dry:
Po porodzie miałam anemię i pasowało by to teraz sprawdzić

Dzien dobry:-)
Elficzku, wazne ze juz wiesz co jest nie tak - teraz sie kuruj i dbaj o siebie :elvis: .

Do pozniej - zaraz bede miec gosci (ranne ptaszki;-) :-) )

kurcze elfik nam padł:eek: trzymaj się kochana

Elfik biedaku, tos się pożądnie poturbowalas :sick:
oby nic powaznego

O jeju, jeju (jak by to Alek powiedzial) Elficzku co to sie podzialo. Oby juz sie nei powtorzyla historia. Niech biodro przestanei bolec. Na stluczenia dobra jest masc arnikowa. No i pisz jakie wyniki beda jutro.

.

Elficzku dbaj o siebie:tak:

dzięki kochane
juz dzisiaj mi lepiej ale nam wyjatkowo barwne biodro :-p takie tęczowe hihi :tak:

aaaa głowa u nas jest myta dwa razy w tygodniu i Weronika wyjatkowo tego zabiegu nie lubi :no:

...

Aniu.sz ale masz zalotne fajowskie zdjecie:cool2:
hi hi dziekuje - a cała zalotnosc tego zdjecia polega na tym ze robie "halo" do stopy Kubusia, co nas oboje bardzo smieszyło:-p

Aniu SZ to chyba mieliście szczęście z tą nianią, pierwsza i odrazu wydaje się ok super:tak:
to prawda, mam nadzieje ze ten dobry układ niani z Kubą bedzie się długo utrzymywał ... Kasiu - o rany ile niań w tak któtkim czasie. to faktycznie pech :(

heloł babeczki
korzystając z tego że u nas własnie trwa elmomania to sobie troszke poczytałam co tutaj słychac ciekawego
Wczoraj padłam jak ścięte drzewo i wreszcie sie troche wyspałam bo noc mieliśmy nawet znośną.

Dzisiaj rano byłam z wynikami u lekarza( u nas przyjmuje tez w sobote) i .. mam anemie :szok:
ciekawe...jak w ciązy byłam to mi sie nie zdarzało a odkad Weronika jest na swiecie to juz moja 3 anemia :baffled: :eek:

no nic znowu łykam tabletki
i kawe musze ograniczyc wrrrr
Elfiku super ze zrobiłas te badania - przynajmniej znana jest przyczyna i mozna się leczyc :tak: Zdrówka

reklama
Do góry