Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Dzień dobry:-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze elfik nam padł trzymaj się kochana
Elfik biedaku, tos się pożądnie poturbowalas :sick:
oby nic powaznego
O jeju, jeju (jak by to Alek powiedzial) Elficzku co to sie podzialo. Oby juz sie nei powtorzyla historia. Niech biodro przestanei bolec. Na stluczenia dobra jest masc arnikowa. No i pisz jakie wyniki beda jutro.
.
Elficzku dbaj o siebie
hi hi dziekuje - a cała zalotnosc tego zdjecia polega na tym ze robie "halo" do stopy Kubusia, co nas oboje bardzo smieszyło...
Aniu.sz ale masz zalotne fajowskie zdjecie
to prawda, mam nadzieje ze ten dobry układ niani z Kubą bedzie się długo utrzymywał ... Kasiu - o rany ile niań w tak któtkim czasie. to faktycznie pechAniu SZ to chyba mieliście szczęście z tą nianią, pierwsza i odrazu wydaje się ok super
Elfiku super ze zrobiłas te badania - przynajmniej znana jest przyczyna i mozna się leczyc Zdrówkaheloł babeczki
korzystając z tego że u nas własnie trwa elmomania to sobie troszke poczytałam co tutaj słychac ciekawego
Wczoraj padłam jak ścięte drzewo i wreszcie sie troche wyspałam bo noc mieliśmy nawet znośną.
Dzisiaj rano byłam z wynikami u lekarza( u nas przyjmuje tez w sobote) i .. mam anemie
ciekawe...jak w ciązy byłam to mi sie nie zdarzało a odkad Weronika jest na swiecie to juz moja 3 anemia
no nic znowu łykam tabletki
i kawe musze ograniczyc wrrrr