reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej czyżby lipcówki pracowały nad zwiększeniem przyrostu naturalnego???? co sie dzieje??? rozumiem niektórzy chorują (i tu przesyłamy im :elvis: ) a reszta????

senkju :elvis::cool2:
właśnie sobie rocznicowo wcinamy z łośkiem torcik wedlowski z osiedlowego sklepiku, a miało być tak romantycznie :szok:;-);-);-)
hmmmmmm miby taka wersja mini ale torcik wedlowski ---mniam
za rok sobie odbijecie

hej czyżby lipcówki pracowały nad zwiększeniem przyrostu naturalnego???? co sie dzieje??? rozumiem niektórzy chorują (i tu przesyłamy im :elvis: ) a reszta????
hmmmmm ja własnie musze oddalic bo Kuba znudził sie babcią a sen pewnie dopiero za godzine ...wiec pewnie do później :sick:

aaa jeszcze tylko Wam napisze ze z nianią na razie git - Kuba bardzo ładnie ją dzis przywitał i od razu za ręke wział i pokazywał ksiązeczki ...a jak wrócilismy z R. po godzinie to niania opowiedziała jak jej tanczył, pokazywał ksiązeczki, samochody i ganiał ją po całym mieszkaniu....no wiec mysle ze egzamin zdałaa na 5

Edytko dawaj często a po łyżeczce, wtedy nie powinna zwymiotować

edytko próbuj łyżeczką ja tak robiłam a na siłę i tak w maleńką nic nie wlejesz
jeśli do jutra nic się nie zmieni to chyba powinnaś podjechać na jakąs izbę przyjęć bo maleńka się odwodni
a u dzieciaczków to bardzo szybko idzie
może nawodnią maleńką kroplówkami

bidulki nasze:sick:

dzięki babeczki, próbowałam łyżeczką, ale młoda ma dziurawą brodę:no:;-), dopiero strzykawką jakoś poszło:szok::happy:

Edziu trzymajcie sie dzielnie , wnioskuje, ze Juleczka od was zlapala ta grype zoladkowa. Biedulka, nawadniaj ja tylko a jutro juz bedzie mogla cos zjesc i nei powinna zwracac. Ja mialam w Polsce, wymiotowalam jak kot, ale bez biegunki. W jednym dniu mialma 38 st. na drugi dzien juz bylo dobrze jedynie slaba bylam gorzej niz po porodzie. Wszystko trwalo 2 dni. Przejdzie Juleczce juz jutro.
Najdziwniejsze bylo u nas to, ze po tygodniu jak wrocilam do Anglii to Slawek zlapal ta grype z objawami dokladnei takimi samymi jak ja:szok: .
Alka ominelo:eek: chyba...
W polsce rodzina moja tez miala ale tylko biegunki.

Cześć Martusia:elvis::elvis::elvis::elvis:, dzięki za rady:elvis:, to samo powiedział lekarz, że najczęściej wymioty ustępują i wtedy pojawia się biegunka.

Fajnie, że już jesteś. Brakowało tutaj Ciebie. Jak się udał pobyt w PL?, widać i Was nie ominęły atrakcje:no:

reklama
Do góry