reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Edytko trzymam kciuki aby było juz tylko lepiej... no i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy - szkoda ze z takimi atrakcjami :sick:
senkju
właśnie sobie rocznicowo wcinamy z łośkiem torcik wedlowski z osiedlowego sklepiku, a miało być tak romantycznie ;-);-);-)
.............. o 10 i 17
dzięki, dzięki
Anikaa
Fan(ka)
hmmmmmm miby taka wersja mini ale torcik wedlowski ---mniamsenkju
właśnie sobie rocznicowo wcinamy z łośkiem torcik wedlowski z osiedlowego sklepiku, a miało być tak romantycznie ;-);-);-)
za rok sobie odbijecie
hmmmmm ja własnie musze oddalic bo Kuba znudził sie babcią a sen pewnie dopiero za godzine ...wiec pewnie do później :sick:hej czyżby lipcówki pracowały nad zwiększeniem przyrostu naturalnego???? co sie dzieje??? rozumiem niektórzy chorują (i tu przesyłamy im ) a reszta????
Anikaa
Fan(ka)
aaa jeszcze tylko Wam napisze ze z nianią na razie git - Kuba bardzo ładnie ją dzis przywitał i od razu za ręke wział i pokazywał ksiązeczki ...a jak wrócilismy z R. po godzinie to niania opowiedziała jak jej tanczył, pokazywał ksiązeczki, samochody i ganiał ją po całym mieszkaniu....no wiec mysle ze egzamin zdałaa na 5
kate332
lipcowe mamy'05
hmmm ja też powinnam ale to chyba nie dzisiaj .......jestem i ja, :-)
idę robic brzuszki
hmmmmm ja własnie musze oddalic bo Kuba znudził sie babcią a sen pewnie dopiero za godzine ...wiec pewnie do później :sick:
moje dziecię śpi od 19-tej
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Edytko wszystkiego najlepszego z koazji rocznicy
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Edytko dawaj często a po łyżeczce, wtedy nie powinna zwymiotować
edytko próbuj łyżeczką ja tak robiłam a na siłę i tak w maleńką nic nie wlejesz
jeśli do jutra nic się nie zmieni to chyba powinnaś podjechać na jakąs izbę przyjęć bo maleńka się odwodni
a u dzieciaczków to bardzo szybko idzie
może nawodnią maleńką kroplówkami
bidulki nasze:sick:
dzięki babeczki, próbowałam łyżeczką, ale młoda ma dziurawą brodę;-), dopiero strzykawką jakoś poszło
Edziu trzymajcie sie dzielnie , wnioskuje, ze Juleczka od was zlapala ta grype zoladkowa. Biedulka, nawadniaj ja tylko a jutro juz bedzie mogla cos zjesc i nei powinna zwracac. Ja mialam w Polsce, wymiotowalam jak kot, ale bez biegunki. W jednym dniu mialma 38 st. na drugi dzien juz bylo dobrze jedynie slaba bylam gorzej niz po porodzie. Wszystko trwalo 2 dni. Przejdzie Juleczce juz jutro.
Najdziwniejsze bylo u nas to, ze po tygodniu jak wrocilam do Anglii to Slawek zlapal ta grype z objawami dokladnei takimi samymi jak ja .
Alka ominelo chyba...
W polsce rodzina moja tez miala ale tylko biegunki.
Cześć Martusia, dzięki za rady, to samo powiedział lekarz, że najczęściej wymioty ustępują i wtedy pojawia się biegunka.
Fajnie, że już jesteś. Brakowało tutaj Ciebie. Jak się udał pobyt w PL?, widać i Was nie ominęły atrakcje
reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Edytko wszystkiego najlepszego z koazji rocznicy