Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
U nas też pada deszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uf Melll to dobrze,że do oczek nie poleciałoKasiu mam nadzieje że zacznie jeść
bo jak cały dzień słucham że ona niby coraz chudsza to mam już dość
w poniedziałek ide do lekarze i sprawdze jak waga od ostatniego czasu
a poza tym to Julia cały dzień szaleje, tańczy, lalki wozi, i biega więc chyba wszystko z nią w porządku
Tusia gratulacje ;-)
gotawałaś w samym fartuszku
jakoś taki się się skojarzyło
tylko się oblała i oczy też ale nie zdąrzyła tego nawet dotknąć
bo chyciłam jej szybko rączki i pod prysznic z nią
jak ją wytarłam i przebrałam bo nawet nie tarła i nie miała czerwonych oczu
Martusiu witaj
pozdrawienia dla calej Waszej rodzinki
AniuSz ładny widoczek u nas leje ......
Hej :-)
U nas śnieg leży, ale raczej już dogorywa Bardziej plucha to, niż trzeszcący pod butami biały puch
Melll, mam nadzieję, że z Julką ok po przygodzie z vanishem? Faktycznie, powiało niebezpieczeństwem, ale jak nie ma zaczerwienienia, a Ty zadziałałaś szybko, to chyba będzie ok Moi rodzice w związku z tym, ze młody będzie teraz dużo u nich przebywał przemeblowali całe mieszkanie. Pozamykali na klucz szafki, powyciągali lekarstwa i wszystkie środki chemiczne. A to właśnie dlatego, że na osiedlu ostatnio malutka dziewczynka napiła się Ace i wylądowała w szpitalu :-(
wow Aniu ale macie zime
u nas zero śniegu i 7 stopni na plusie
Martusiu dobrze ze już wróciłas, zaglądaj do nas zaglądaj kochana
Jeju ale mnie wszystko boli :-(
rano byłam w przychdni krew zbadac, jutro wynik- Joasiu posłuchałam
bo Wam baby nie pisałam, wczoraj wieczorem wracałam obładowana torbami ze sklepu i chyba miałam lekkie omdlenie bo zrobiło mi sie ciemno przed oczami i wyladowałam na asfalcie
mam potłuczone chyba biodro bo pól nocy przez nie nie spałam tak mnie boli, jak do jutra nie przejdzie to zrobie chyba przeswietlenie
do tego rozwalone kolano i łokiec i jeansy nadaja sie do kosza tak sie paskudnie rozdarły :-( jedne z moich ulubionych ehhh
Edytko dawaj często a po łyżeczce, wtedy nie powinna zwymiotowaćbyliśmy u lekarza, młoda wymiotuje od razu wszystkim co wypije...
koszmar jakiś:-(
a ta kazała dawać tylko gastrolit
kupiłam orsalit tak jak elfik mi radziła, ale też nie chce tego pić :-(
a po dipherganie (słowiczku) od razu rzygała, buuuuuuuuu
Powiedzcie mi jak wmusić w dziecko na siłę płyn??
kurcze jak ona mówi nie trzeba i pluje dalej niż widzi, a czego nie wypluje to zwymiotuje