reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej baby!!!

chce juz do domu...........trace cierpliwość w tej robocie!!!!!
KUba miał temperature w nocy, od 2 niespałam, balam sie ze bedzie mial drgawki, takze jestem na nogach od 12 h.......:-( :-(

edziu bidoku......pij duzo, najlepiej pepsi....mam nadzieje, ze Julci nic nie bedzie!!!!!

reklama
Gazeleczku dzieki za rade w sprawie cwiczen - lapie sie teraz wszystkiego zeby sobie pomoc - a cwiczenia mi nie zaszkodza;-) .

Elficzku a ja myslalam ze to brak magnezu powoduje te skurcze a nie potasu - sok i tak pic bede a o zazuwanie potasu w tabletkach zapytam przy kolejnej wizycie:-) .

No i chcialam Wam napisac ze was uwielbiam - znow poczulam sie jakbysmy wszystkie byly w ciazy i sobie doradzaly:-) - wielkie dzieki kobietki.

hejo Joasiu, kurcze na samą myśl o pepsi mam odruch bleeee :baffled::no:
ledwo herbatę mogę w siebie wmusić...

Łosisko pojechał do lekarza, bo jego dziś trzyma już w sumie 3 dzień i zobaczymy, będziemy się oboje kurować...
Dobrze, że ja nie mam w tym wszystkim temperatury, chociaż i tak rozsadza mi głowę z kataru... nie brałam swojej tabletki na katar bo czuję, że zaraz by mi wyskoczyła, ujjjjjjjj

To jest kara za to, że jestem niedobra chyba :szok::-p

A co z Kubą???? Dużo zdrówka dla niego :elvis:

e-mamo nie zazdroszcze tych rewelacji:sick:
Joasiu zdrowka dla Kubusia:elvis:

Ale pogromy zdrowotne - baby prosze sie nie dawac i zaczarowac dzieci by sie tez nie poddawaly chorobska.

edziu z Kuba juz lepiej, nie na obrzeku na raczce, temperatura teraz 36,4.....chyba jest dobrze, rafał miał zostac w domu ale wkoncu babcia została z Kuba.....

ehhh.....same kłopoty, jakos nie widze jasniejszej strony zycia!!!:-( :-(

reklama
Elficzku a ja myslalam ze to brak magnezu powoduje te skurcze a nie potasu - sok i tak pic bede a o zazuwanie potasu w tabletkach zapytam przy kolejnej wizycie:-) .

No i chcialam Wam napisac ze was uwielbiam - znow poczulam sie jakbysmy wszystkie byly w ciazy i sobie doradzaly:-) - wielkie dzieki kobietki.
Aniu chodziło mi o to,ze dużo potasu jest w pomdorach :tak:
masz racje to głównie brak magnezu powoduje skurcze ale mi osobiście same uzuełnianie magnezu nic nie pomogło, musiałam jeszcze łykac ten potas i dopiero wtedy było lepiej.
Tylko ja miałam takie skurcze ,że nie spałam cąłymi nocami z bólu.

Do góry