reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Hanti kolczyli boskie i jaka cena Napisałam do tego kogoś czy ma takie jezscze jedne albo podobne. Mam nadzieje, ze się nie gniewasz jeśli bede papugą i ściagne
No i zdrówcia dla Otylci
Niania a za co tu sie gniewać,
przecież ja nie jestem jakąś głupiutką pindą,
a że podobaja nam się ładne rzeczy,
to raczej świadczy o naszym świetnym guście
Otylcia dziękuje cioci
kaśka k
Fanka BB :)
śniegu u nas pełniutkooo:-) :-) :-) i nadal pięknie pruszyy
mój małż został dzisiaj poinformowany że za miesiąc zostanie kierownikiem może to sprawi że poczuje się ważniejszy w tej naszej małej rodzince:-)doda mu pewności
hanti jak Otylcia?
kurcze i Maciuś może dzisiaj już lepiej się czuje?
martynia o 4 rano dostała ataku płaczu
łosiek ją chwycił a ona odepchnęła się nogami i rzuciła całym ciałkiem głową walnęła w moje żebra
poryczałam się z bólu ,a teraz jak wydycham powietrze to mnie boli
mogła złamać mi żebro? albo może mi pękło coś?
chyba poczekam do wieczora jak się będę źle czuła to pojadę do szpitala na jakieś prześwietlenie
co za jazda
mój małż został dzisiaj poinformowany że za miesiąc zostanie kierownikiem może to sprawi że poczuje się ważniejszy w tej naszej małej rodzince:-)doda mu pewności
hanti jak Otylcia?
łosiek ją chwycił a ona odepchnęła się nogami i rzuciła całym ciałkiem głową walnęła w moje żebra
chyba poczekam do wieczora jak się będę źle czuła to pojadę do szpitala na jakieś prześwietlenie
co za jazda
kaśka k
Fanka BB :)
Aniu trzymam kciuki za prcę;-)
chcę wyjść z małą do sklepu ale czekam aż kupę zrobi
a właśnie ile razy dziennie Wasze maleństwa robią kupkę?
u nas była ostatnio 2 razy dziennie a od 2 dni nic nie ma puszcza śierdzące bąki i uciekaa a kupy ni ma
nie wiem czy czekać pewnie jak wyjdę to ją zrobi przewaznie tak jest ze się muszę cofać do chaty
u nas była ostatnio 2 razy dziennie a od 2 dni nic nie ma puszcza śierdzące bąki i uciekaa a kupy ni ma
nie wiem czy czekać pewnie jak wyjdę to ją zrobi przewaznie tak jest ze się muszę cofać do chaty
hanti
Lipcowe Mamy '05
śniegu u nas pełniutkooo:-) :-) :-) i nadal pięknie pruszyy
hanti jak Otylcia?
co za jazda
Kasieńko gratulacje dla małża ...............mam nadzieję,że będzie bardziej wylewny w stosunku do Ciebie :-) :-)
żebra mają to do siebie,że długo bolą..........ale szybko nie pękają,
najpewniej masz dość mocne stłuczenie,weź sobie coś preciwbólowego,
może masz jakąś maść typu Naproxen żel i sobie posmarój
a na zdjęcie nie musisz iść,bo to szkoda czasu i zdrowia............tez tak kiedys miałam i okazoło się,że to tylko stłuczenie
hanti
Lipcowe Mamy '05
Kasiu u nas z kupką bywa różnie.........zdarzają się dni,że nawet 2-3 razy jest.............ale najczęściej jest 1 raz dziennie
a u Martyni problem może byc spowodowany zmianą
diety na bezglutenową..............bo gluten
jednak ma dość znaczącą rolę w naszym wypróżnianiu
może jakies owocki,lub soczki by jej pomogły,
albo cherbatka z koprem............musisz Kasiu zobaczyć
i w razie jakiś problemów reagować
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ja sie tylko przywitam i zmykam do kuchni
dzień dobry :-)
Znam problem- miłam tak od 5 miesiaca ciaży do samego końca i ten soczek pomidorowy oraz łykanie potasu pomogły te skurcze zminimalizowac
dzień dobry :-)
Aniu chodzi głownie o potas, w soku pomidorowym jest dużo potasu a własnie z powodu braku lub niedoboru potasu masz te skurcze w łydkach.Chetnie skorzystam - bo soczek lubie bardzo:-)
Znam problem- miłam tak od 5 miesiaca ciaży do samego końca i ten soczek pomidorowy oraz łykanie potasu pomogły te skurcze zminimalizowac
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hej baby
łosisko mnie zaraziło jelitówką :-( jaką miałam noc to Wam nie będę pisała obrazowo
Tak się aktualnie czuję :sick:
Boję się, czy Julki nie zaraziłam, kurde wczoraj tyle się tuliłyśmy, buziałyśmy, ech
jak to mówią, jak nie urok to sraczka
łosisko mnie zaraziło jelitówką :-( jaką miałam noc to Wam nie będę pisała obrazowo
Tak się aktualnie czuję :sick:
Boję się, czy Julki nie zaraziłam, kurde wczoraj tyle się tuliłyśmy, buziałyśmy, ech
jak to mówią, jak nie urok to sraczka