reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hanti kolczyli boskie:tak: i jaka cena:-D Napisałam do tego kogoś czy ma takie jezscze jedne albo podobne. Mam nadzieje, ze się nie gniewasz jeśli bede papugą i ściagne:-p :cool2:
No i zdrówcia dla Otylci:elvis:

Niania a za co tu sie gniewać,
przecież ja nie jestem jakąś głupiutką pindą,
a że podobaja nam się ładne rzeczy,
to raczej świadczy o naszym świetnym guście:tak: :tak: :tak: :tak: :-p
Otylcia dziękuje cioci:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

śniegu u nas pełniutkooo:-) :-) :-) i nadal pięknie pruszyy

mój małż został dzisiaj poinformowany że za miesiąc zostanie kierownikiem :cool: :cool: :cool: :sorry2: może to sprawi że poczuje się ważniejszy w tej naszej małej rodzince:-)doda mu pewności:tak:

hanti jak Otylcia?
kurcze i Maciuś może dzisiaj już lepiej się czuje?

martynia o 4 rano dostała ataku płaczu
łosiek ją chwycił a ona odepchnęła się nogami i rzuciła całym ciałkiem głową walnęła w moje żebra
poryczałam się z bólu ,a teraz jak wydycham powietrze to mnie boli:baffled:
mogła złamać mi żebro? albo może mi pękło coś?

chyba poczekam do wieczora jak się będę źle czuła to pojadę do szpitala na jakieś prześwietlenie

co za jazda

u nas śnieg jest juz,tylko na trawnikach,
chociaż rano był wszędzie:dry: :confused:

moja Otylka ma dziś dzień Mega MARUDY,
ale to wina bycia ani zdrowym,ani chorym,
musze to jakoś przetrwać:tak: :-)

Aniu trzymam kciuki za prcę;-)

chcę wyjść z małą do sklepu ale czekam aż kupę zrobi

a właśnie ile razy dziennie Wasze maleństwa robią kupkę?
u nas była ostatnio 2 razy dziennie a od 2 dni nic nie ma puszcza śierdzące bąki i uciekaa a kupy ni ma :szok:
nie wiem czy czekać pewnie jak wyjdę to ją zrobi przewaznie tak jest ze się muszę cofać do chaty

śniegu u nas pełniutkooo:-) :-) :-) i nadal pięknie pruszyy

mój małż został dzisiaj poinformowany że za miesiąc zostanie kierownikiem :cool: :cool: :cool: :sorry2: może to sprawi że poczuje się ważniejszy w tej naszej małej rodzince:-)doda mu pewności:tak:

hanti jak Otylcia?
kurcze i Maciuś może dzisiaj już lepiej się czuje?

martynia o 4 rano dostała ataku płaczu
łosiek ją chwycił a ona odepchnęła się nogami i rzuciła całym ciałkiem głową walnęła w moje żebra
poryczałam się z bólu ,a teraz jak wydycham powietrze to mnie boli:baffled:
mogła złamać mi żebro? albo może mi pękło coś?

chyba poczekam do wieczora jak się będę źle czuła to pojadę do szpitala na jakieś prześwietlenie

co za jazda

Kasieńko gratulacje dla małża ...............mam nadzieję,że będzie bardziej wylewny w stosunku do Ciebie:tak: :-) :-)

żebra mają to do siebie,że długo bolą..........ale szybko nie pękają,
najpewniej masz dość mocne stłuczenie,weź sobie coś preciwbólowego,
może masz jakąś maść typu Naproxen żel i sobie posmarój
a na zdjęcie nie musisz iść,bo to szkoda czasu i zdrowia............tez tak kiedys miałam i okazoło się,że to tylko stłuczenie

chcę wyjść z małą do sklepu ale czekam aż kupę zrobi

a właśnie ile razy dziennie Wasze maleństwa robią kupkę?
u nas była ostatnio 2 razy dziennie a od 2 dni nic nie ma puszcza śierdzące bąki i uciekaa a kupy ni ma :szok:
nie wiem czy czekać pewnie jak wyjdę to ją zrobi przewaznie tak jest ze się muszę cofać do chaty

Kasiu u nas z kupką bywa różnie.........zdarzają się dni,że nawet 2-3 razy jest.............ale najczęściej jest 1 raz dziennie

a u Martyni problem może byc spowodowany zmianą
diety na bezglutenową..............bo gluten
jednak ma dość znaczącą rolę w naszym wypróżnianiu
może jakies owocki,lub soczki by jej pomogły,
albo cherbatka z koprem............musisz Kasiu zobaczyć
i w razie jakiś problemów reagować

Ja sie tylko przywitam i zmykam do kuchni
dzień dobry :-)

Chetnie skorzystam - bo soczek lubie bardzo:-)
Aniu chodzi głownie o potas, w soku pomidorowym jest dużo potasu a własnie z powodu braku lub niedoboru potasu masz te skurcze w łydkach.
Znam problem- miłam tak od 5 miesiaca ciaży do samego końca i ten soczek pomidorowy oraz łykanie potasu pomogły te skurcze zminimalizowac

Witaj Elfiko:-)

a ja sie pożegnam,bo tez spadam do kuchni,
dzisiaj mam ambitne plany obiadowe
kluski śląskie w sosie(żeberka uduszone w sosie grzybowym)
i surówka........mniam

a i trzeba chatkę ogarnąć:baffled: :baffled: :baffled:

do później

reklama
hej baby :zawstydzona/y:

łosisko mnie zaraziło jelitówką :-( jaką miałam noc to Wam nie będę pisała obrazowo :baffled:
Tak się aktualnie czuję :sick::baffled::eek:
Boję się, czy Julki nie zaraziłam, kurde wczoraj tyle się tuliłyśmy, buziałyśmy, ech
jak to mówią, jak nie urok to sraczka :eek:

Do góry