reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kobitki mam te ćwiczonka na pośladki:tak:

jeśli są chętne to wstawię ................. chyba się znajdą;-)
bo co sama mam byc piękna:-p;-) :cool2: :happy: :tak:

zajrzałam teraz,bo później mam serial 4400
i nie wiem,czy po serialu będe jeszcze działać............hihihihihi
musze chyba bateryjki zmienić;-) :-)

reklama
Dziewczyny czy w naszej telewizji leci jeszcze ten program - Smiechu Warte?, bo chialabym wyslac filmik Majki jak robi Shakirowski taniec brzucha.

a właśnie ile razy dziennie Wasze maleństwa robią kupkę?
u nas była ostatnio 2 razy dziennie a od 2 dni nic nie ma puszcza śierdzące bąki i uciekaa a kupy ni ma :szok:
nie wiem czy czekać pewnie jak wyjdę to ją zrobi przewaznie tak jest ze się muszę cofać do chaty
U nas kupka raz dziennie, zazwyczaj rano po sniadaniu.
hej baby :zawstydzona/y:

łosisko mnie zaraziło jelitówką :-( jaką miałam noc to Wam nie będę pisała obrazowo :baffled:
Tak się aktualnie czuję :sick::baffled::eek:
Boję się, czy Julki nie zaraziłam, kurde wczoraj tyle się tuliłyśmy, buziałyśmy, ech
jak to mówią, jak nie urok to sraczka :eek:
Rany....bidaki:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
KUba miał temperature w nocy, od 2 niespałam, balam sie ze bedzie mial drgawki, takze jestem na nogach od 12 h.......:-( :-(
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:Dla Kubaska
P właśnie do mnie dzwonił że już wraca:tak: :-)
Super wreszcie skończą się samotne wieczory:-p :-)
Oby koleżanka o nas nie zapomniała;-):-)
kobitki mam te ćwiczonka na pośladki:tak:

jeśli są chętne to wstawię ................. chyba się znajdą;-)
bo co sama mam byc piękna:-p;-) :cool2: :happy: :tak:

zajrzałam teraz,bo później mam serial 4400
i nie wiem,czy po serialu będe jeszcze działać............hihihihihi
musze chyba bateryjki zmienić;-) :-)
Wrzucaj:tak::tak::tak:Czy to może ćwiczonka z Tamille:confused::confused::confused: Ja mam na brzuch i powiem szczerze że dają wycisk:tak:
Dziewczyny czy w naszej telewizji leci jeszcze ten program - Smiechu Warte?, bo chialabym wyslac filmik Majki jak robi Shakirowski taniec brzucha.
Tusia chyba w niedziele leci, ale zanim wyślesz to może pochwalisz sie nam Majeczką i jej tańcem:tak::tak::tak:

do martyni ząbków dopisuję 13-stego, dolna trójeczka dzisiaj wyszła:-D

19.30 martynia śpi
to cud:rofl:

łosiek wróci późno........
a ja mam kupę dokumentów do zrobienia więc już dzisiaj sobie zacznę jutro będzie mniej:-)

a klata piersiowa nadal mnie boli jeznny co za cholerstwoo:baffled:

hej baby :zawstydzona/y:

łosisko mnie zaraziło jelitówką :-( jaką miałam noc to Wam nie będę pisała obrazowo :baffled:
Tak się aktualnie czuję :sick::baffled::eek:
Boję się, czy Julki nie zaraziłam, kurde wczoraj tyle się tuliłyśmy, buziałyśmy, ech
jak to mówią, jak nie urok to sraczka :eek:

Edytko buziaczki dla Was:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

za to kochana przy niskim samopoczuciu.............masz dietke cud:baffled: ;-) :tak: :-) ............oby jak najkrótszą,bo nam znikniesz :elvis:

oj chyba dzisiaj to się nie zaladują te ćwiczenia,
pokazuje mi,że za 5 godzin się skończy ładowanie:-( :no: :no: :no: :no: :no:

reklama
wszystkie babulce sobie poszły,
chyba matematykę odrabiają;-) :-) :-) :-) :-)

i ja sobie idę.............Dobranoc:elvis: :elvis: :elvis:

Do góry