reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

śniegu u nas pełniutkooo:-) :-) :-) i nadal pięknie pruszyy

mój małż został dzisiaj poinformowany że za miesiąc zostanie kierownikiem :cool: :cool: :cool: :sorry2: może to sprawi że poczuje się ważniejszy w tej naszej małej rodzince:-)doda mu pewności:tak:

hanti jak Otylcia?
kurcze i Maciuś może dzisiaj już lepiej się czuje?

martynia o 4 rano dostała ataku płaczu
łosiek ją chwycił a ona odepchnęła się nogami i rzuciła całym ciałkiem głową walnęła w moje żebra
poryczałam się z bólu ,a teraz jak wydycham powietrze to mnie boli:baffled:
mogła złamać mi żebro? albo może mi pękło coś?

chyba poczekam do wieczora jak się będę źle czuła to pojadę do szpitala na jakieś prześwietlenie

co za jazda

Kasiu - to na następną planowaną matematykę załóż strój pokojówki i kto wie, może panu kierownikowi się spodoba :cool2: :-p ;-)

Też slyszalam ze potluczone żebra bolą. Ale moja babcia miala takie sytuacje, ze ciągle sie przewracala, miala bole zeber, ktore kiedystam przechodzily, a za jakis czas szla do lekarza (tak przy innej okazji) i sie okazywalo ze miala połamane żebra, które już się zroosły :szok: :eek: :confused:

reklama
Gazeleczku dzieki za rade w sprawie cwiczen - lapie sie teraz wszystkiego zeby sobie pomoc - a cwiczenia mi nie zaszkodza;-) .

Elficzku a ja myslalam ze to brak magnezu powoduje te skurcze a nie potasu - sok i tak pic bede a o zazuwanie potasu w tabletkach zapytam przy kolejnej wizycie:-) .

No i chcialam Wam napisac ze was uwielbiam - znow poczulam sie jakbysmy wszystkie byly w ciazy i sobie doradzaly:-) - wielkie dzieki kobietki.

potas + magnez = aspargin :tak:

łykalam to w ciąży
to chyba bez recepty i calkiem taniusie

hanti dzięki za wyczerpujące porady ;-)
gazelaczku pokojówka powiadasz:-p
edytkoo :elvis: :elvis: :elvis: sio chorubskom

a z żeberkami to się jutro przy okazji spytam rodzinnego czy się naświetlać czy olać taką może niepotrzebną sesję:nerd:

byłam na poczcie w aptece i w labolatorium po wyniki
malutka ładnie się wyspała na długim spacerku
teraz zjadłyśmy obiadek

do wieczorka;-)

Julka patrzy na Martynkę i mówi: niunia mniam mniam;-)

Dzięki za wszystkie pozdrówki, trochę mi lepi:tak::-)

oby oby, ach!

Chcieliśmy sobie jutro z łośkiem zaszaleć na mieście, ale jak nas przytrzyma to nic z tego nie budiet :baffled:

Mój łoś słucha takiej oto muzy właśnie, szoking :szok::szok::szok::szok::szok:
...pokal do pokala a ta lala naj..na w kiblu tnie komara...... huhuhuhuhu

jejciu dobrnełam do końca, teraz troszku poodpisuje :tak: :-) :
Nienawidze tez wyrzynajacych sie piatek. Od tygodnia wstajemy po kilka razy w nocy na zmiane z Maciejka - dzis moja noc:sick: . A dopiero za nami dwie piatki - a tu jeszcze dwie. Ale, ale to juz ostatnie nasze zabki:laugh2: . WIELKIE HURA nastapi i odzwyczajanie od smoczka nas czeka:-) ;-) :szok:
o rany to Wy juz kończycie ząbkowanie !! U nas masakra dopeiro 10 zebów, gdzie koniec? nigdy nie wiadomo :sick: :eek:

martynia ma 12 ząbków dużo czy mało?

od początku miała zawsze mało ząbków pamiętam jak dzidziolki lipcowe miały już na fotkach prawie pełne szczęki śliczniutkich ząbków a moja martynia ledwo dwa na dole:biggrin2:

Aniu jak samopoczucie?
to dużo :tak: , my chyba najmniej mamy te nędzne 10

Jasio kocha snieg:happy: i ma juz 18 zebow:happy: .
no ladnie .. 18 :szok: :szok: :szok:
Moje samopoczucie jest na +, gdyby tylko udalo mi sie jeszcze pozbyc skurczy lydek i pozbyc boli kregoslupa to by bylo jak w bajce - no ale nie mozna miec wszystkiego (z dwojga zlego to nie wiem czy ten stan nie jest i tak lepszy od pierwszego miesiaca z dzieciatkiem [hustawki nastrojow, bole w kroczu, drace sie dziecko, etc]. Widze ze mam swietne nastawienie do pierwszych chwil z bobaskiem:dry: - musze przemyslec swoja postawe:baffled: :happy: :cool2: .

Ale tak calkiem serio - to wszystko w normie i jedziemy dalej do przodu - brzucho tez:-)
no to moja siostra chyba sie ma dobrze, miewa tylko te wahania nastrojów a zarówno ból w kroczu jak i drące sie dziecko ja omineły- maje prawie nic w kroczu nie bolało od samego porodu, miała tylko 2 szwy i wszystko tam ok a Laura to anioł w ludzkiej skórze ; śpi je, spi je spi je itd..
Mewka- dobrze, że Juleczki na pisklaczka nie zmieniłaś :-D :-D :-) ;-) ;-) ;-) :elvis:
awatar do wymiany hi hi hi :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:
taaa albo w jajo :-p ;-) :laugh2:

Elfiko Maja ma 8 zębów, ale dzis jej sprawdzalam i wychodza jej dolne 2,3,4 i gorne 3 :szok: . Juz gdzie niegdzie widac plamki. W sumie idzie jej naraz 8 zębow, ale nie jest marudna:confused::-)

reklama
Do góry