reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja dzisiaj wyprałam już wszystkie ciuszki, jeszcze tylko musze ręczniki kupić i pościele no i to tez wypiorę
no i przeczytałam gdzieś że powinno się przeprać koszule w plynie dlla dzieci te które zabiera do szpitala kobietka rodząca  ::)
ale to chyba przesada :D

ja narazie nie kupuję żadnych szamponików, bo i tak można ich używać najszybciej niby od pierwszego miesiąca, więc nie wiem Tusia czy to dobry pomysł kupować dwa w jednym
ale nie sluchaj mnie bo to tylko ja tak myślę ;D

Dobrze mowisz Kasiu wlasnie sie doczytalam, ze od 1-go miesiaca. To w czym kapac malego boba w pierwszych jego dniach, do tego miesiaca/ jest cos? bo mydelka patrzylam, ze od 6 miesiaca. No chyba, ze jakiejs innej firmy cos jest. Gdzies tam wyczytalam, ze sama woda z odrobina rumianku i maki ziemniaczanej, ale jakos mnie to za bardzo nie przekonuje.

och dziewczynki musze się poradopwac z wami...znowu dostałąm paczke z ciuszkami dla dzidzi...i znowu 8 kg ciuszków :) paczki dostaje od 3 kuzynek które niedawno rodziły...normalnie piękne ciuszki...aż mi się łezka zakręciła ;D  mam cała wyprawke .Tak gdzieś do 6 miesięcy z ciuszkami mam spokuj :)

czesc dziewczyny

a ja sie wczoraj pochwalilam jak to super mi sie spi i masz babo placek!! pol nocy mialam takie skurcze ze myslalam ze urodze!! zrobilo mi sie strasznie sucho w buzi i dostalam goraczke lub stan podgoraczkowy ::)
moja mama mowi ze czerwcowa jestem jak nic!!
dlatego pojde niedlugo kupic te proszki i ciuszki wypiore,a w czym sie plucze te ubrania? w samej wodzie???

reklama
Pol dnia i 6 stron do nadrobienia !!!
Ja mialam dzisiaj ostatni wyklad w szkole rodzenia !! temat: parcie
Maniumysle ze poprostu jestes skromna !! Ja tez jestem przyparta do muru !
Kasiu a ile kupilas reczniczkow ? Bo ja zamowilam 2 i zastanawiam sie czy to nie za malo !!

Do góry