reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Klaudia, Edytko współczuje Wam i Waszym chorowitkom ...zdrówka Wam życze...

Hanti prezentujesz się swietnie, a Otylka w nocniku wygląda jak królowa ---gicior :D

a co do zakupów to nie byłam wczoraj, bo bacia miał plany a R. wrócił po 18 wiec..zalicyowałam wczoraj sukienkę i garnitur -te co
wam wczoraj pokazywałam ...

no i dziekuje szystkim za komplementy zdjęciowe :-*

Ewa gratuluję ...aby cz II poszła równie dobrze

cześć wszystkim

Dorotko z okazji imienin moje najserdeczniejsze życzenia

ok_imieniny.jpg

samych słonecznych dni
oraz
spełnienia marzen i planów
:elvis:

czesc Elfiku... jak tam wyglada u was spanie w dzien?? Weronika sie namysliła czy jednak rozmysliła ??

czesc Elfiku... jak tam wyglada u was spanie w dzien?? Weronika sie namysliła czy jednak rozmysliła ??
Aniu ogolnie to Weronika prawie nie spi w dzien , jesli da sie namowic na drzemke to trwa ona 20 minut a nawet czasami 10 :eek:
dzisiaj spala godzine ale to chyba przez pomylke :-p

Cześć:-)

Dołączam się to zyczeń dla Gazelki:elvis: :elvis: :elvis: Duza rośnij (...w szerz :cool2: to znaczy jakby to powiedzieć...do przodu :sorry2: :rolleyes: :wink:).
:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry