reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hehehehehehehe, oj taaaaaaaak :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

czy Wy macie status niewidoczny, czy tylko mi tu coś lipnie pokazuje ...?

Jakie zmiany w avatarkach...Aniu cudowne zdjęcie, a jakie inne od poprzedniego:tak::tak: No i Wiki nam się w końcu ujawniła i dzieciaczki pokazała - super nic dodać nic ująć:tak::tak::tak:
Edytko no foto avatarowe twarzowe;-);-);-):-):-):-)
I w garelii Kasia z Otylcią po prostu rewelacja:-)

no to jestem. Kuku wyczuł matki nerwa i szybko usnął ;-)

co do mojego humoru to nic strasznego się nie stało tylko:
chodze juz od tygodnia poddenerwowana z powodu mojego powrotu do pracy...wiem ze niektóre z WAs to na pewno dziwi , no ale ja nie bardzo jeszcze chce wrócic. Ale skoo powiedziało się "a" to trzeba powiedziec "b" :sick: iwrócic do pracy trzeba. no i dzis przychodzi niania pierwszy dzien , tak na godzinę, w związku z czym ja juz czuje scisk w żołądku bo co jesli okaże się beznadziejna ? albo Kuku jej nie polubi ?? -wiem nie ma to jak martwic się na zapas ---głupota totalna ale jakos nie moge tego prseskoczyc...
... no i w związku z tymi wszystkimi nerwami, co mnie wcale nie tłumaczy, urazilam dzis moją siostre...nomalnie z jednym tektem wyskoczyłam jak Filip z komopii--kuźwa no zła jestem na siebie bardzo- wypadało by czasem pomyslec przed otworzeiem buzi :no: :no: . Juz ją oczywiscie przeprosiłam, ale wiecie niesmak jeszcze pozostał ...no i tyle :-(

hehehehehehehe, oj taaaaaaaak :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

czy Wy macie status niewidoczny, czy tylko mi tu coś lipnie pokazuje ...?

coś Ci lipnie pokazuje :-p:-p:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Edytko no foto avatarowe twarzowe;-);-);-):-):-):-)

prawda?? cała ja!!!! :laugh2::szok:

....a mądrość temu, kto umie czytać miedzy wierszami.........:cool2::cool2::cool2:

siii siii costa :-D:tak:;-)

no to jestem. Kuku wyczuł matki nerwa i szybko usnął ;-)

co do mojego humoru to nic strasznego się nie stało tylko:
chodze juz od tygodnia poddenerwowana z powodu mojego powrotu do pracy...wiem ze niektóre z WAs to na pewno dziwi , no ale ja nie bardzo jeszcze chce wrócic. Ale skoo powiedziało się "a" to trzeba powiedziec "b" :sick: iwrócic do pracy trzeba. no i dzis przychodzi niania pierwszy dzien , tak na godzinę, w związku z czym ja juz czuje scisk w żołądku bo co jesli okaże się beznadziejna ? albo Kuku jej nie polubi ?? -wiem nie ma to jak martwic się na zapas ---głupota totalna ale jakos nie moge tego prseskoczyc...
... no i w związku z tymi wszystkimi nerwami, co mnie wcale nie tłumaczy, urazilam dzis moją siostre...nomalnie z jednym tektem wyskoczyłam jak Filip z komopii--kuźwa no zła jestem na siebie bardzo- wypadało by czasem pomyslec przed otworzeiem buzi :no: :no: . Juz ją oczywiscie przeprosiłam, ale wiecie niesmak jeszcze pozostał ...no i tyle :-(

OJ Anulka, będzie dobrze. Żeby tylko opiekunka się sprawdziła, to reszta sama się jakoś potoczy. Życzę z całego serducha, żebyś trafiła na fajną babeczkę:elvis:

reklama
Do góry