reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hejo

nie wiem czy sie cieszyc czy nie
dodzwoniłam sie WRESZCIE do mojej gin i co??
nie miala czasu ze mna rozmawiac :wściekła/y: powiedziała ze mam jutro zadzwonic z rana bo teraz ma duzo pacjentek

normalnie az mi gotuje sie w srodku
chyba zadzwonie do lekarza do ktorego kiedys chodziłam
jest zastepca ordynatora na ginekologii i spoko gosciu...tylko kasuje :rolleyes2: fajnie dosc....

ale mam mieszane mysli
zadzwonie do niego i zadecyduje jak do mnei podejdzie
no chyba troche przegięła ta pani mogła cie chociaż wysłuchać i ew umówić na wizyte :oo2:

no i od mojej usłyszałam ze nie ma czasu ze mam jutro zadzwonic a tu juz w czwartek moge przyjsc :-)
ide

ale dzisiaj mam pierwszy dzien bez plamienia..... od piatku

U was jest śnieg? U nas tylko dwa dni był i tyle go widzielim, a dziś dzień cieplutki, że rozpięta szłam jak we wiosnę.

lubiła ktoras z was antygone??

qrcze nie mam weny tworczej a musze dzis napisac
temat w miare łatwy ale nie chce mi sie :dry:

''władza nie powinna lekcewazyc nieba''-rozwin w dowolnej formie słowa Antoniego de Mello odwołujac sie do tresci Antygony

Ale ja mam pieszczocha w domu :-D ciesze się bo marzyłam o tym. Cały czas Majka za dnia podchodzi i mnie całuje i tuli - przylepa na maksa.

Witam wieczorna pora.
U mnie jakies szalenstwo hormonow nastalo bo strasznie mi sie zmieniaja nastroje ....

Zdrowka przede wszystkim dla naszych malenstw:
Kasiu dla Ciebie i twojej slicznotki Martynki w pierwszej kolejnosci duzo sily:elvis:
Klaudio dla Maciejki:elvis:

Melll - bardzo mi przykro z powodu wydarzen w waszej rodzinie:-( .

reklama
hejo

nie wiem czy sie cieszyc czy nie
dodzwoniłam sie WRESZCIE do mojej gin i co??
nie miala czasu ze mna rozmawiac :wściekła/y: powiedziała ze mam jutro zadzwonic z rana bo teraz ma duzo pacjentek

normalnie az mi gotuje sie w srodku
chyba zadzwonie do lekarza do ktorego kiedys chodziłam
jest zastepca ordynatora na ginekologii i spoko gosciu...tylko kasuje :rolleyes2: fajnie dosc....

ale mam mieszane mysli
zadzwonie do niego i zadecyduje jak do mnei podejdzie

Lilka a czemu poprostu do Niej nie pojdziesz na badanie????

Do góry